Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ufff zrobiłam sobie wyprawę na miasto i ledwo żyję. Kupiłam bobo dwie tetrowe pieluchy we wzorki, spodenki z bluzeczką i całe śpioszki. Nie mogę wchodzić na dział dziecięcy:p Sobie kupiłam skarpetki, spodnie, koszulkę i naklejki do przetestowania na paznokcie. Tak mi było gorąco na mieście, chyba się za grubo ubrałam. Odpięłam kurtkę i podziwiałam mój brzuch w każdej witrynie. Spotkałam koleżankę z LO i widziałam ten jej wzrok na moim brzuchu ale pewnie głupio jej było coś zapytać, bo to również może być z przytycia hehe.
Pamiętam jak kilka lat wstecz powiedziałam mojej siostrze, że widziałam jej dobrą koleżankę i jest w ciąży. Ona od razu zadzwoniła do niej i mówi: Co się nie chwalisz, że jesteś w ciąży? A ona do mojej siostry, że tylko przytyła...Ale wtopa hehe, a ja byłam pewna, że to ciążowy brzuszek. Już się nic nie odzywam dopóki ktoś sam nie powie:pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 14:21
-
Nancy ja miałam podobną sytuację z koleżanką
rozmawiałyśmy 3 znajome i nagle jedna wypaliła do drugiej na kiedy masz termin..mnie zamurowało bo wiedziałam, że ona po prostu przytyła
mina jednej i drugiej..bezcenna
Carolline, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam leginsy w które póki co jeszcze się mieszczę :)a w wakacje na pewno sukienki bo przecież już w zaawansowanej ciąży będziemy no i będę pewnie siedziała przed wiatrakiem bo na 4 piętrze jak słonko przygrzeje to gorąco i nie ma czym oddychać
-
Nancy87 wrote:Anitka hehe trzeba się pilnować. Dziewczyny jakie spodnie teraz kupujecie? Ja kupiłam jeansy na teraz plus troszkę do przodu. Nie wiem na ile mi starczą ale nie mogłam znaleźć żadnych spodni, które by rosły ze mną.
Ja mam bardzo duży problem, byłam w kilku sklepach ciążowych i nie ma na mnie ciuszków, ja nie wiem ;/ wydawało mi się że nie będzie problemów, a tu wszystko takie małe, ja nie wiem jak kobiety w ciąży w tym chodzą skoro nie ma miejsca w ogóle na brzuch ;/ a jak poprosiłam o spodnie to wyciągnęła tylko leginsy, powiedziałam jej że to śmiech na sali, niech spadnie śnieg ;/ a ja mam w leginsach popierdzielać? I tak w 4 sklepach ;/ a internetowe sklepy typu xxl mama proponują ciuszki za 500 -800 zł ;/
-
nick nieaktualnyOcieplane leginsy ciążowe są na allegroLady Savage wrote:
Ja mam bardzo duży problem, byłam w kilku sklepach ciążowych i nie ma na mnie ciuszków, ja nie wiem ;/ wydawało mi się że nie będzie problemów, a tu wszystko takie małe, ja nie wiem jak kobiety w ciąży w tym chodzą skoro nie ma miejsca w ogóle na brzuch ;/ a jak poprosiłam o spodnie to wyciągnęła tylko leginsy, powiedziałam jej że to śmiech na sali, niech spadnie śnieg ;/ a ja mam w leginsach popierdzielać? I tak w 4 sklepach ;/ a internetowe sklepy typu xxl mama proponują ciuszki za 500 -800 zł ;/
-
Ja właśnie przeglądałam olxa i dziewczyna z sąsiedniego osiedla ma do sprzedania spodnie ciążowe i sukienki takie dłuższe
zobaczę czy to będzie coś warte
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Lady, ja np. bardzo chętnie w zimę chodzę w legginsach. Rajstopy, na to legginsy plus dłuższa tunika czy sukienka i jest mi cieplutko.
Dużo ciuchów kupuje online, allegro, do tego ciucholandy. Plus np. M&S czy C&A mają świetne ciuchy w dużych rozmiarach, na pewno coś się da i ciazowego wyszukać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam problem z kostkami skarpetki się odciskajaannggela wrote:Uuuuuuu boje sie myslec o zakupie ciazowych ubran, mianowicie lydki mam spore a teraz szybciej mi puchna i po pracy ledwo wkladam nogi w spodnie, uciskaja mi lydki, takze wybiore sie w poniedzialek po dresiki

-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj podeszlam do lumpa i tam był ogrom dużych spodni ciążowych wiec Lady przejdź się po lumpeksach a na pewno znajdziesz coś w rozsądnej cenie. Szukałam czegoś w rozmiarze 38 ale wszystko za duże. Ja po wizycie u gina uderze do h&m dział ciążowy. Zapisując się do newslettera otrzymujecie 20 czy 25% zniżki wiec 2 pary spodni slimow można już kupić za ok 150 złLady Savage wrote:
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH