SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie zjadłam zupkę jarzynową i gołąbka z tym że bez kapusty, bo nie lubię sam farsz :) Kapustę mąż zjadł

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skąd ja to znam haha po mnie też mąż dojada jak coś nie smakuje :D

Na forum ogólnym w ciąży jest taki post o nazwie wyjazd na porodowke haha to jakiś żart

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff zrobiłam sobie wyprawę na miasto i ledwo żyję. Kupiłam bobo dwie tetrowe pieluchy we wzorki, spodenki z bluzeczką i całe śpioszki. Nie mogę wchodzić na dział dziecięcy:p Sobie kupiłam skarpetki, spodnie, koszulkę i naklejki do przetestowania na paznokcie. Tak mi było gorąco na mieście, chyba się za grubo ubrałam. Odpięłam kurtkę i podziwiałam mój brzuch w każdej witrynie. Spotkałam koleżankę z LO i widziałam ten jej wzrok na moim brzuchu ale pewnie głupio jej było coś zapytać, bo to również może być z przytycia hehe.
    Pamiętam jak kilka lat wstecz powiedziałam mojej siostrze, że widziałam jej dobrą koleżankę i jest w ciąży. Ona od razu zadzwoniła do niej i mówi: Co się nie chwalisz, że jesteś w ciąży? A ona do mojej siostry, że tylko przytyła...Ale wtopa hehe, a ja byłam pewna, że to ciążowy brzuszek. Już się nic nie odzywam dopóki ktoś sam nie powie:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 14:21

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuuuuujjjj mięsooooo :X

Magnolia3 lubi tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy ja miałam podobną sytuację z koleżanką :-) rozmawiałyśmy 3 znajome i nagle jedna wypaliła do drugiej na kiedy masz termin..mnie zamurowało bo wiedziałam, że ona po prostu przytyła :-) mina jednej i drugiej..bezcenna :-)

Carolline, Magnolia3 lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka hehe trzeba się pilnować. Dziewczyny jakie spodnie teraz kupujecie? Ja kupiłam jeansy na teraz plus troszkę do przodu. Nie wiem na ile mi starczą ale nie mogłam znaleźć żadnych spodni, które by rosły ze mną.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz dresy kupiłam a na allegro upolowalam leginsy ciążowe tak 2 pary kupię na początku a w wakacje pewnie długie sukienki będę nosiła

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam leginsy w które póki co jeszcze się mieszczę :)a w wakacje na pewno sukienki bo przecież już w zaawansowanej ciąży będziemy no i będę pewnie siedziała przed wiatrakiem bo na 4 piętrze jak słonko przygrzeje to gorąco i nie ma czym oddychać :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Anitka hehe trzeba się pilnować. Dziewczyny jakie spodnie teraz kupujecie? Ja kupiłam jeansy na teraz plus troszkę do przodu. Nie wiem na ile mi starczą ale nie mogłam znaleźć żadnych spodni, które by rosły ze mną.

:( Ja mam bardzo duży problem, byłam w kilku sklepach ciążowych i nie ma na mnie ciuszków, ja nie wiem ;/ wydawało mi się że nie będzie problemów, a tu wszystko takie małe, ja nie wiem jak kobiety w ciąży w tym chodzą skoro nie ma miejsca w ogóle na brzuch ;/ a jak poprosiłam o spodnie to wyciągnęła tylko leginsy, powiedziałam jej że to śmiech na sali, niech spadnie śnieg ;/ a ja mam w leginsach popierdzielać? I tak w 4 sklepach ;/ a internetowe sklepy typu xxl mama proponują ciuszki za 500 -800 zł ;/

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    :( Ja mam bardzo duży problem, byłam w kilku sklepach ciążowych i nie ma na mnie ciuszków, ja nie wiem ;/ wydawało mi się że nie będzie problemów, a tu wszystko takie małe, ja nie wiem jak kobiety w ciąży w tym chodzą skoro nie ma miejsca w ogóle na brzuch ;/ a jak poprosiłam o spodnie to wyciągnęła tylko leginsy, powiedziałam jej że to śmiech na sali, niech spadnie śnieg ;/ a ja mam w leginsach popierdzielać? I tak w 4 sklepach ;/ a internetowe sklepy typu xxl mama proponują ciuszki za 500 -800 zł ;/
    Ocieplane leginsy ciążowe są na allegro :)

• eM Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie przeglądałam olxa i dziewczyna z sąsiedniego osiedla ma do sprzedania spodnie ciążowe i sukienki takie dłuższe :P zobaczę czy to będzie coś warte :P

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady, ja np. bardzo chętnie w zimę chodzę w legginsach. Rajstopy, na to legginsy plus dłuższa tunika czy sukienka i jest mi cieplutko.
    Dużo ciuchów kupuje online, allegro, do tego ciucholandy. Plus np. M&S czy C&A mają świetne ciuchy w dużych rozmiarach, na pewno coś się da i ciazowego wyszukać. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę szukała tych pod styl hipisek czyli do kostek bo jak będą upały to wiecie jak nogi mogą być opuchnięte no i z myślą że żylaki a u mnie dziedziczne są

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak jak piszecie o olx to może zainteresuje was strona vinted na telefon też jest aplikacja

• annggela Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuuuu boje sie myslec o zakupie ciazowych ubran, mianowicie lydki mam spore a teraz szybciej mi puchna i po pracy ledwo wkladam nogi w spodnie, uciskaja mi lydki, takze wybiore sie w poniedzialek po dresiki :)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Uuuuuuu boje sie myslec o zakupie ciazowych ubran, mianowicie lydki mam spore a teraz szybciej mi puchna i po pracy ledwo wkladam nogi w spodnie, uciskaja mi lydki, takze wybiore sie w poniedzialek po dresiki :)
    Ja mam problem z kostkami skarpetki się odciskaja :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie mdlosci powrocily :)

Ja juz nie moge doczekac sie brzuszka i zakupow ciazowych...mysle ze wszystkie latem bedziemy opuchniete ;)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie po tym wypadzie pobolewa brzuch i kręgosłup. Wkurza mnie to, bo to dopiero początek, a już ledwo się ruszam. A co będzie później?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 16:03

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja wczoraj podeszlam do lumpa i tam był ogrom dużych spodni ciążowych wiec Lady przejdź się po lumpeksach a na pewno znajdziesz coś w rozsądnej cenie. Szukałam czegoś w rozmiarze 38 ale wszystko za duże. Ja po wizycie u gina uderze do h&m dział ciążowy. Zapisując się do newslettera otrzymujecie 20 czy 25% zniżki wiec 2 pary spodni slimow można już kupić za ok 150 zł :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy później się przyzwyczaisz hehe

‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ