SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Ja niedługo zaczynam 13tc a mdłości się nasilają :P ale ja nadal nie narzekam i nie protestuje :)

no ja tak samo ale ja myslalam ze teraz to powinno przejsc..

4me lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Ja niedługo zaczynam 13tc a mdłości się nasilają :P ale ja nadal nie narzekam i nie protestuje :)
    Optymistka :-) ale to mi się podoba :-)

• 4me Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam mdlosci caly dzien tylko z tydzień moze dwa. Teraz juz tylko wieczorami wiec do przeżycia ;)
    Za to odezwał sie mój tajemniczy zab i znów uderzam do dentysty. Najgorsze, że bez zdjecia nie wiadomo czy to kanaly czy po prostu 8 daje popalić. Idę do superhiper dentysty z nowa technologią RTG, ktora podobno ma,o 90% mniejsze promieniowanie. Podobno dawka jest mniejsza niż podczas kilku godzin w samolocie... Nie wiem, czy się na to godzic- strasznie boje się o dzidzie ale jak nie mogę spac po nocach i jeść to dla nicponia tez nie najlepiej przeciez. Wiadomo za to, ze samo nie przejdzie- pewnie będzie tylko gorzej :(
    Trzymajcie kciuki by obylo sie bez Rtg i znieczulenia :/ moze to 8 i jakas maść wystarczy... Juz mi dala kilka razy w zyciu niezle popalić.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, moge sie do was dolaczyc ? termin mam na 29 wrzesnia :) czailam sie i czailam az w koncu postanowilam napisac.

5mqtk2t.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:10

Lady Savage, kasig, eM, Dżuls, adzia, chabasse, bento, Carolline, ceska, monaaa85, easymum lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela no pewnie :-) zapraszamy :-)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, na pierwszej stronie forum jest lista :) dopisz się i witamy :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaką mam chcice na kuchnie francuską, :( jakieś moules bym sobie zjadła, albo żabki, boziu ślimaki w sosie czosnkowym, hmm albo jutro zrobię całą miskę surówki z marchewką w sosie vinegrette

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli chodzi o zachcianki to wciągnęła bym z przeogromną chęcią jakiś duuuży zestaw sushi.... no ale surowe, może chociaż męża uproszę o jakieś grilowane... mmm....

sRUqp2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Jaką mam chcice na kuchnie francuską, :( jakieś moules bym sobie zjadła, albo żabki, boziu ślimaki w sosie czosnkowym, hmm albo jutro zrobię całą miskę surówki z marchewką w sosie vinegrette
    Ja dzisiaj robię sałatkę z grillowanym kurczakiem, duszoną czerwoną cebulą/papryką do tego sałata, pomidorki koktajlowe i prażone pestki dyni i to wszystko zalane sosem vinegrette..mmm mam ślinotok :-)

Lady Savage lubi tę wiadomość

• adzia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Annggela witamy w naszym gronie ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zajadam gotowane jajka. Straszną ochotę miałam. Na nieszczęście odrobinę się niedogotowały i miały kropkę lekko rzadką w samym środku. Przez chwilę się zastanawiałam czy jeść, ale w końcu uznałam, że nie można przesadzać.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, udalo mi sie :) w niedziele lece w koncu do Pl, wiec w poniedzialek zamierzam odwiedzic ginekologa w koncu zobacze swoja kruszynke.

Co do zachcianek do polowy lutego jadlam wszystko i pomyslow milion, teraz mam wstret do miesa, nie moge zniesc zapachu, gotujacego sie , pieczoneczy czy SMAZONEGO ! Uuuuuuuuu

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka ale salmonella jest na skorupce jajka więc na pewno nic Ci nie będzie :-) ja jem niedogotowane jajka. Ważne aby jajek nie trzymać w lodówce przy innych produktach takich jak wędlina, ser bo wtedy można najłatwiej zarazić się salmonellą.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dlatego zjadłam. Choć fakt, ja ogólnie lubię tylko twardo, rzadkiego żółtka nie tknę, teraz też wydłubałam. :)

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaa wrocilam ze sklepu. Kupilam sobie chrupiaca bulke i serek smazony. Ale mi dobrze mniam...zrobie powtorke na obiad ;) ;)

Angelaa witam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że nie tylko ja mam ochotę na coś czego nie powinnam haha za mną tatar chodzi ale chyba ugotuje jajko na twardo i zjem z sałatą i chlebem :D
    cześć Angela rozgosc się :)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Widzę że nie tylko ja mam ochotę na coś czego nie powinnam haha za mną tatar chodzi ale chyba ugotuje jajko na twardo i zjem z sałatą i chlebem :D
    cześć Angela rozgosc się :)
    Najlepszy tatar jakiego jadłam jest serwowany w czeskiej tawernie w jeseniku :-) no cud miód :-). Często tam zaglądamy na obiad ale tatara nie jadłam już kilka lat :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Najlepszy tatar jakiego jadłam jest serwowany w czeskiej tawernie w jeseniku :-) no cud miód :-). Często tam zaglądamy na obiad ale tatara nie jadłam już kilka lat :-)
    ja tylko raz robiłam i wyszedł lepszy niż mężowi a bardziej smakuje mi ten co mama zrobi :D

Mój ostatni tatar to był na początku stycznia oj oj oj ślinka leci

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie jadłam tatara

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja nigdy nie jadłam tatara
    ja pierwszy raz jak mama zrobiła że 2lata temu ale trzeba umieć naprawdę bo małż raz zepsul nie szło jeść

‹‹ 381 382 383 384 385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ