Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mialam mdlosci caly dzien tylko z tydzień moze dwa. Teraz juz tylko wieczorami wiec do przeżycia

Za to odezwał sie mój tajemniczy zab i znów uderzam do dentysty. Najgorsze, że bez zdjecia nie wiadomo czy to kanaly czy po prostu 8 daje popalić. Idę do superhiper dentysty z nowa technologią RTG, ktora podobno ma,o 90% mniejsze promieniowanie. Podobno dawka jest mniejsza niż podczas kilku godzin w samolocie... Nie wiem, czy się na to godzic- strasznie boje się o dzidzie ale jak nie mogę spac po nocach i jeść to dla nicponia tez nie najlepiej przeciez. Wiadomo za to, ze samo nie przejdzie- pewnie będzie tylko gorzej
Trzymajcie kciuki by obylo sie bez Rtg i znieczulenia
moze to 8 i jakas maść wystarczy... Juz mi dala kilka razy w zyciu niezle popalić.

-
Ja dzisiaj robię sałatkę z grillowanym kurczakiem, duszoną czerwoną cebulą/papryką do tego sałata, pomidorki koktajlowe i prażone pestki dyni i to wszystko zalane sosem vinegrette..mmm mam ślinotokLady Savage wrote:Jaką mam chcice na kuchnie francuską,
jakieś moules bym sobie zjadła, albo żabki, boziu ślimaki w sosie czosnkowym, hmm albo jutro zrobię całą miskę surówki z marchewką w sosie vinegrette
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Dobra, udalo mi sie
w niedziele lece w koncu do Pl, wiec w poniedzialek zamierzam odwiedzic ginekologa w koncu zobacze swoja kruszynke.
Co do zachcianek do polowy lutego jadlam wszystko i pomyslow milion, teraz mam wstret do miesa, nie moge zniesc zapachu, gotujacego sie , pieczoneczy czy SMAZONEGO ! Uuuuuuuuu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najlepszy tatar jakiego jadłam jest serwowany w czeskiej tawernie w jesenikuStaraczka23 wrote:Widzę że nie tylko ja mam ochotę na coś czego nie powinnam haha za mną tatar chodzi ale chyba ugotuje jajko na twardo i zjem z sałatą i chlebem

cześć Angela rozgosc się
no cud miód
. Często tam zaglądamy na obiad ale tatara nie jadłam już kilka lat
-
nick nieaktualnyja tylko raz robiłam i wyszedł lepszy niż mężowi a bardziej smakuje mi ten co mama zrobiAnitka201 wrote:Najlepszy tatar jakiego jadłam jest serwowany w czeskiej tawernie w jeseniku
no cud miód
. Często tam zaglądamy na obiad ale tatara nie jadłam już kilka lat 

Mój ostatni tatar to był na początku stycznia oj oj oj ślinka leci -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH
ale ja nadal nie narzekam i nie protestuje