Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jedne jeansy ciążowe upolowane w sh, ale one są za duże i nie wiem czy kiedykolwiek do nich dobije. Kupowałam je zanim zrzuciłam co nieco (choć nadal mam dużo za dużo
) i obawiam się, że w pupie, biodrach itp. jednak będą za wielkie, nawet w 9 miesiącu. Ale nie kupię nowych, ogólnie rzadko chodzę w jeansach, więc teraz też chyba bez nich dam radę. Niestety ceny nowych ciążowych spodni są mordercze.
-
Dziewczyny dodałam do naszej listy kolumnę na imię/imiona dla dzidzi bo to przecież taka ważna informacja a my jej tam nie mamy
Poprawiłam też sortowanie
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Na chwile obecna nie bede wpisywala imion bo jeszcze sie nad tym ńie zastanawialismy z narzeczonym, przed zajsciem mielismy tyle pomyslow co do dzieciatka a teraz nic, jak gdyby nic sie nie stalo, co najgorsze pragnelam zajsc w ciaze , wyobrazalam sobie jak bedzie cudownie a teraz sama siebie nie poznaje. Mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni , zawsze jak widzialam dzieciotko to pierwsza lecialam do wozka lub zeby wziac na raczki.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej

Jestem po USG, wszystko gra
to jednak było USG prenatalne, chociaż trwało mega króciutko i nie dostałam żadnych zdjęć ani opisu na papierze
wszystko to (cała dokumentacja) idzie do mojego lekarza prosto, nie przez moje ręce. Pieprzony NFZ 
Tak czy siak, widziałam dziecko, jest duże na 5,5 cm i rusza się jak szalone
macha rączkami i nóżkami
NT 1,5, kość nosowa obecna
jest ładny kręgosłup, półkule mózgowe, żołądek, kości ramienne i udowe, wszystko co trzeba to jest
serducho coś bodajże 156 uderzeń, ilość wód w normie, wszystko gra
Niestety lekarz nic nie mówił na temat podejrzeń w sprawie płci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 18:23
Misi@, Nancy87, kasig, eM, chabasse, Lady Savage, 4me, easymum, la_lenka, wiaraczynicuda, sweety, Terazsięuda:-), adzia, Dżuls, skabarka, bento, agniesja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Witajcie wrześniowe Ciężaróweczki!

Dołączam do Was jeśli oczywiście lista jeszcze otwarta.
Termin mam na 14 września! Już nie mogę się doczekać. To nasze pierwsze maleństwo
Witaj na pierwszej stronie jest lista wpisz się
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH