Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehh.. bombowy pomysł.. właśnie sprawdziłam w necie i okazało się, że mam ten sklep na osiedlu;) kurcze.. nawet o nim nie wiedziałam. Jutro mojego wyślę na polowanko i pierwsze ciuszki mam nadzieję, że będę miała. Jej nie mogę się doczekać..Sigma wrote:Chabasse, a może faceta wyślij? Serio ceny są super, wprawdzie rzeczy z PEPCO generalnie nie są mega trwałe, ale maluch i tak trwałych nie potrzebuje, bo rośnie szybciutko

A co do znaku to ja LEW...
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rzeczywiście bardzo fajne, zresztą nie tylko te. I zwykłe legginsy i te w pepitke i z futerkiem... oj, mialabym co kupić.
Ale rozsądek wygrywa, mam chyba z 10 par zwykłych legginsow z C&A, które się świetnie rozciągają i jak na razie się nie zapowiada żebym szybko potrzebowała większych. Ale zapisze sobie użytkownika, dzięki.
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dzien dobry

Wczoraj poszlam szybko spac, bo mdlosci mi strasznie przeszkadzaly
Rano jest lepiej, zobaczymy co wieczor przyniesie:)
Mnie odrzuca od slodyczy i kwasnych rzeczy, ale to przez dziwny smak w buzi, wszystko zmienia swoj smak
Ja nie bedac w ciazy zajadalam sie wlasnie slodko kwasnymi rzeczami. Np. Bulka zdzemem truskawkowym i ogorkiem kiszonym..teraz moge jesc wszystko co jest mdle i bez smaku.
Alemam nadzieje, ze niedlugo to sie zmieni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH