Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aldonaa.. nie jesteś jedyna.. ja także nie miałam mdłości i wymiotów. Piersi bolały i do dzisiaj się im zdarza:) zmiany nastroju...hmm? No miewam ale przed ciążą chyba też miewałam. Teraz mam zwiekszoną placzliwość a ta to raczej spokój. A dzidzia ma się dobrze jak ba razie..
aldonaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPokażę Wam jeszcze kilka dzisiejszych nabytków z PEPCO
mieli super przeceny 

półśpiochy, 7.99

łapkochrony, 2.99

to jest hicior, body z długim za 2.99 - przecenione bo miało plamkę (pewnie z porzeczkowego soku albo coś w tym stylu). Plamkę zaprałam i nie ma po niej śladu

kolejne body z długim, 5.99

półśpiochy, 9.99
Misi@, chabasse, aldonaa, eM, kasig, wiaraczynicuda, sweety, agniesja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No dobrze, to i ja sie dopisze z dobrymi wiesciami. Wczoraj na usg moj bobas mial 2,83cm, serduszko 168, wszystkoo jest w porzadku.
Poszlam do gina dzien wczesniej, bo od kilku dni w jednym miejscu boli mnie brzuch. No ale watpliwosci rozwiane, to tylko więzadła, czasem bolą po obu stronach, czasem po jednej, lekarz zbadał, stwierdził, że jest ok i jak bedzie bolalo kazał brać nospę. Wszystkie wyniki mam ok, oby tak dalej.
Prenatalne mam 10 marca i już nie mogę się doczekać.
No i przede wszystkim jestem spokojna, ze z maluszkiem wszystko w porzadku. Aha i pierwszy raz slyszalam serduszko, bo do tej pory tylko widzialam. Czad uczucie
Sigma, aldonaa, kasig, eM, Terazsięuda:-), Misi@, chabasse, Dżuls lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJa wam zazdroszczę że tak szybko kupujecie Ale kto wie może sama się skuszę na wiosennym spacerku

Wiecie dzisiaj na olx kobietka chciała bluzkę kupić ode mnie spojrzałam na jej ciuchy doszlysmy do tego że sie wymienimy i tak od słowa do słowa okazało się ze ma 4msc synka a ja w ciąży więc zapytała czy bym chciała gratis tego rogala zgodzilam się i włoże jej kilka zł na kaszke dla synka
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Rewelacyjne ciuszki
muszę się znowu wybrać do pepko 
Ktoś nowy pytał o brak objawów, ja też od początku ciąży żadnych objawów, tylko ból piersi, w 11 tyg pojawiły się uporczywe bóle głowy, ale z tym też sobie poradzłam
aldonaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH