Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wlasnie ja chcialam sie zapisan w 12 t i 5 d w sobote by moj byl obecny ale akurat lekarza nie ma. Zapisal mnie na 7 marca czyli koniec 11 tygodnia i powiedzial ze juz napewno bedzie widac wszystko. Zaufam lekarzowi.
Dzuls a Ty kiedy sie wybierasz na prenatalne?? -
Witam się popołudniowo:)
Anulka20, Chabasse gratulacje, cudowne wieści!
U mnie kość nosowa nie była mierzona.
eM wspaniałe serduszko
aż sama zaczęłam się zastanawiać nad tym detektorem. Super byłoby móc sobie chociaż raz dziennie posłuchać.
Dziewczyny, słyszałyście o bezpłatnym programie badań na konflikt płytkowy? Któraś z Was może robia albo zamierza zrobić? Więcej info tutaj: http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/index.php/konfliktplytkowyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2015, 13:29
eM, chabasse lubią tę wiadomość
-
Wonderland wrote:Witam się popołudniowo:)
Dziewczyny, słyszałyście o bezpłatnym programie badań na konflikt płytkowy? Któraś z Was może robia albo zamierza zrobić? Więcej info tutaj: http://www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl/index.php/konfliktplytkowy
Ja robiłam i wyszło ok. Myślę, że warto zrobić- musisz się zarejestrować- choćby w Luxmedzie (widziałam gdzieś informację, że tam są zapisy- ale sprawdź).
Mnie skierował mój lekarz, bo lecznica bierze udział w tej akcji.
Wonderland lubi tę wiadomość
Kubuś
-
A najlepsze ! W ośrodku zdrowia kazali mi się umówić do lekarza gin prowadzącego ciążę bo tu cytuje " jak panią stać na prywatne wizyty to chyba jeszcze jedna nie sprawi problemu" zajebiście bo mi się nie uśmiecha zapłacić 200 zl za wizytę tylko po to aby dostać zwolnienie lekarskie do piatku. No i na chama weszłam do gabinetu i zapytałam czy mnie przyjmie.
Jezu gdzie my żyjemy ?
-
Anitka201 wrote:Właśnie wróciłam od lekarza 1-go kontaktu. .. no i tak jak myślałam kazał mi brać obojętne co na gardło, obojętne jaki syrop i saszetki typu teraflu itp... no masakra
W sumie poszłam po zwolnienie lekarskie ale toco usłyszałam rozwaliło mnie 
Anitka no to rzeczywście masakra, nie ma to jak liczyć na lekarza 1-go kontaktu...
Magnlia3 super!
Luna w 11t3d wszystko powinno być już ładnie widać. Tam chodzi przede wszystkim o NT, które można zmierzyć od 11t0d, bo od tego właśnie dnia te pomiary są ujęte na siatkach centylowych i można się jakoś do nich odnieść.
Luna1 lubi tę wiadomość
-
Cześć

Na początku chciałam się przywitać i dołączyć do Was
Forum przeglądam już od dłuższego czasu i doszłam do wniosku, że może pora się przyłączyć...
Razem zawsze raźniej
bento, kasig, Luna1, Misi@, Anitka201, eM, aldonaa, Wonderland, easymum, agatka196, chabasse, adzia, Lady Savage, Terazsięuda:-), Kasiarzynka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH