Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB slowa lekarza internisty i ginekologa, ze nalezy zbijac czystym paracetamolem i tylko jesli temperatura przekracza 38 stopni. Jesli czujesz sie bardzo zle to wez lepiej- podobno temepratura nie jest dla dzieciaczka dobra.PannaB wrote:Wymiekam temp 38,5 jestem ledwo zywa:-(

Jesli jestes w stanie wytrzymac to poczekaj czy nie spadnie po domowych sposobach, okladach itp i dopiero wowczas wez.
nie wolno tez brac za czesto- nie pamietam co mowili ale chyba nie czesciaj niz 4 godziny? Kurcze tego ostatniego nie jestem pewna...

-
4me, żeby nie było, popieram Twoje stanowisko, też nie wyobrażam sobie lewizny i uważam, że między innymi przez taką postawę dużej grupy naszych rodaków, jesteśmy jeszcze w Polu za innymi nacjami. Tyle w temacie.
Co do obiadu, wciągnęłam makaron z sosem pomidorowym, ale teraz jest mi średnio dobrze, a na dodatek znowu mam ssanie ... ja już sama za sobą nie nadążam...
Co do lodów, kupiłam dzisiaj sorbet z mango i jak tylko zjem coś konkretniejszego, to zamierzam się do niego podłączyć
już mi ślinka cieknie
4me, Carolline lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Nie boj się tego paracetamolu. Naprawdę jedna tabletka Ci nie zaszkodzi. To nie są moje słowa tylko lekarza. Co więcej mi po jednej tabletce przeszlo. Moze nie warto czekać aż to sie rozwinie w cos gorszego. Na noc bym wzięła naprawdę na Twoim miejscu jesli dalej bedzie powyżej 38 stopni...PannaB wrote:Dziekuje dziewczyny.bralam prenalen czosnek ateraz staram sie zbic okladami isokiem z malin a jak nie zejdzie to dzwonie do internisty czy moge apap bo nie wiem co gorsze apap czy goraczka:-(

-
Widze ze każda z nas ma dzisiaj gorsze samopoczucie ...
Nie mam kogo zapytac wiec zadaje pytanie na forum.
Od miesiaca jestem na l4 i tu moje pytanie :czy to prawda ,że zus lubi kontrolować ciężarówki?Lekarz ginekolog mnie troche nastraszył,żebym raczej przebywała w domu ,nie wyjezdzala nigdzie i w tygodniu do 15stej starała sie nie opuszczac domu...jak tu cieszyc sie z ciązy...jak czlowiek tylko wyjdzie z domu i boi sie czy nie było u niego proszonych gości?
Zapomniałam dodać jestem z okolic Wrocławia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 20:23

-
anula1990 wrote:Widze ze każda z nas ma dzisiaj gorsze samopoczucie ...
Nie mam kogo zapytac wiec zadaje pytanie na forum.
Od miesiaca jestem na l4 i tu moje pytanie :czy to prawda ,że zus lubi kontrolować ciężarówki?Lekarz ginekolog mnie troche nastraszył,żebym raczej przebywała w domu ,nie wyjezdzala nigdzie i w tygodniu do 15stej starała sie nie opuszczac domu...jak tu cieszyc sie z ciązy...jak czlowiek tylko wyjdzie z domu i boi sie czy nie było u niego proszonych gości?
Zapomniałam dodać jestem z okolic Wrocławia.
Jeżeli masz leżące to musisz w domu siedzieć a jeżeli masz normalne i możesz wychodzić to dlaczego masz siedzieć w domu. Takie moje zdanie. -
Zmocz ściereczkę i włóż ja do zamrażarki. Odczekaj aż zamarznie i rób sobie okłady na głowę i twarz. Ja w tej chwili tym się ratuje i na chwilę pomaga.Staraczka23 wrote:Głowa mi pęka a raczej prawa półkula

nawet cukier nie pomógł a tak buzuje jak by zaraz miało pęknąć
-
Mam zaznaczone ze moge chodzic...Mam podobne zdanie i wyraziłam je u lekarza ale ten stwierdzil ze bede miala problem jak mnie skontroluja a nie zastana w domu,bo wtedy trzeba do zusu wyslac np.zdjecie z usg z data czy potwierdzenie ze mialo sie w tym dniu wizyte u lekarza,troche dziecinne to dlatego chcialam poznac zdanie innych dziewczyn

-
la_lenka wrote:Cofnij się kilka stron, opisywałam dziś dokładnie przeciwne zdanie mojego lekarza.

A ja w końcu mam poduche, fajowa jest. Podoba mi się leżenie z nią, zobaczymy jak pójdzie spanie.
Hahaha sorki...nadrabiam własnie to co tam skrobałyscie i trafiłam na ten moment...nie chcialam sie powtarzac
Swoja droga mysle o tej poduszeczce tez ,gdzie zamawiałaś?

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH