Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ceska wrote:Aja okradne zus w czerwcu

Nam zabierają to dlaczego ja bym miała nie brać dzięki luce w prawie która jeszcze obowiązuje. Bo względem prawa okraść zus, mając działalnośc gospodarczą jest bardzo prosto tylko loggicznie wszystko załatwiać. I dlaczego to nie jest karane?
Dlatego że przypis o zasiłkach jest jeszcze puki co mamy mozliwośc legalnego pokombinowania
No ja nie moge zamilknac nooo. Czy Wy nie rozumiecie, ze nie okradacie ZUSu tylko emerytow? uwierzcie mi, ze prezes Zusu na tym nie ucierpi nic a nic. A jak sie l4 nalezy to nie kradziez. Dobra ja koncze. Robmy sobie my ciezarne dalej pod gorke- niech stereotyp o nas bedzie podtrzymywany a na pewno bedzie nam jeszcze trudniej dostac prace i utrzymac ja w czasie ciazy... A pozniej wielkei zdziwienie, ze pracodwacy boja sie mlodych kobiet....
Ok, ok Co macie dzis na obiad? Ogorkowa, pomidorowa, rybka? Ja mam placki z jablkami omnonmonom!
aldonaa, easymum, Carolline lubią tę wiadomość

-
4me wrote:No ja nie moge zamilknac nooo. Czy Wy nie rozumiecie, ze nie okradacie ZUSu tylko emerytow? uwierzcie mi, ze prezes Zusu na tym nie ucierpi nic a nic. A jak sie l4 nalezy to nie kradziez. Dobra ja koncze. Robmy sobie my ciezarne dalej pod gorke- niech stereotyp o nas bedzie podtrzymywany a na pewno bedzie nam jeszcze trudniej dostac prace i utrzymac ja w czasie ciazy... A pozniej wielkei zdziwienie, ze pracodwacy boja sie mlodych kobiet....
Ok, ok Co macie dzis na obiad? Ogorkowa, pomidorowa, rybka? Ja mam placki z jablkami omnonmonom!
A czy to jest kradzież ? zacznijmy od tego prowadze działalnośc mogę sobie w każdej chwili dzwignąć podstawe i jest to zgodne z prawem.
To nie moja wina że jest takie prawo w Polsce a nie inne.
Nie chce mi się kłócić bo nie mam na to ochoty nawet
-
ceska wrote:A czy to jest kradzież ? zacznijmy od tego prowadze działalnośc mogę sobie w każdej chwili dzwignąć podstawe i jest to zgodne z prawem.
To nie moja wina że jest takie prawo w Polsce a nie inne, że można legalnie "okraść" zus
-
Ja tez nie ale sama napisalas, ze okradniesz zusceska wrote:A czy to jest kradzież ? zacznijmy od tego prowadze działalnośc mogę sobie w każdej chwili dzwignąć podstawe i jest to zgodne z prawem.
To nie moja wina że jest takie prawo w Polsce a nie inne.
To co mialas na obiad?

-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Haha lady hormony:D A na jaką imprezę idziesz?
taką z przyjaciółmi na miasto, ale nie wiem zastanawiam się nad tym bo mi same łzy lecą jakiś płaczliwy dzień mam, rafał się cieszy, mówi że to na pewno dziewczynka grasuje u mnie w brzuchu, skoro ryczę -
staraczka.. wysłałam Ci zaproszenie, bo inaczej nie można wiadomości wysyłać.. a chciałabym o coś zapytać..
I sorr za OT wszystkich
aaa .. a na obiad miałam dzisiaj rybkę i frytki z piekarnika.. któraś z was mnie tu tym zaraziła dzisiaj..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 17:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH