Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam:)
Z tymi ruchami to jest tak, że ja też tłumaczyłam sobie, że to jelita ale jak poczujecie to kilka razy to już wiecie, że to to:) Wczoraj już myślałam, że dzidzi nie poczuję ale smyrnął mnie przed spaniem:) Wydaje mi się, że niedługo te smyrnięcia w coś mocniejszego się przerodzą
Aaa dzisiaj nasze święto:D Wszystkiego najlepszego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:53
skabarka lubi tę wiadomość
-
Witam
Dzuls moze to i lepiej, ze ten krwiak Ci tak daje popalić. Moze sie oprozni i bedzie spokój. Widzisz u mnie nie bylo żadnych plamien oprócz pierwszego a krwiak jak byl tak jest juz 7 tydzień. Nic sie wiec nie martw bo moze to dobra tendencja...

-
nick nieaktualnyCześć wszystkim w taki słoneczny piękny dzień, dopijam kawkę i do mamy na imieniny idę

wszystkiego najlepszego w naszym dniu
Lady co do ogrodniczek u mnie mama tak chciala zebym chodzila i wiesz z dlugimi spodniami nie podobaja mi sie ale zobacz jak moda nadgonila sa spódniczki i krotkie spodenki
Skarbarka czytalam na belly ze w drugiej ciazy ruchy odczuwa sie szybciej
Zmykam milego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agniesja wrote:Wizytę mam w następny poniedziałek, ale chodziło mi o usg
Być może źle mnie zrozumiałyście. U mojego lekarza (chodzę do Luxmedu, mam prywatne ubezpieczenie z pracy) na wizytę umawia się osobno a na usg osobno, bo to są dwa różne gabinety
Wizyty mam co 4 tygodnie i za każdym razem mówi, kiedy mam przyjść, ale na ostatnim usg nie powiedział kiedy będzie następne (nie pokrywają mi się z wizytami), więc będę musiała go o to zapytać, ale pewnie sam powie.
nie nie zrozumiałam Cię źle, tylko że u mnie każda wizyta równa się Usg
Toa lubi tę wiadomość
-
Ja się witam dziś z kiepskim humorem, pewnie z niewyspania, mój chłopak wczoraj zaprosił kolegę z pracy, siedzieli do 3 w nocy i pili wódkę ;/ wkurzył mnie tym bo widział że już usypiam na kanapie o 23 ;/ zasnęłam tak w pół obudziłam się o pierwszej na sikanie a oni siedzą i piją ;/ potem obudziłam się o 3 kiedy już wychodził ;/ a mój na to: fajnie że wstałaś pomożesz mi ogarnąć stół ;/ ;/ nie będę psuła Wam humorku w ten piękny i słoneczny dzień. Do zobaczenia jutro
-
Bo my same na 100% nie wiemy.Toa wrote:Wrzucam jeszcze raz bo brak odzewu

Sigma kiedyś wyliczała, że 40 tygodni na 3 to jest około 13t3d i w sumie od tego momentu jest tak na 100% drugi trymestr, więc w zaokrągleniu to raczej od 13t1d się liczy. Ale różne wersje można spotkać na różnych stronach.
Toa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa belly w kalendarzu II tr zaczyna sie od 14tyg czyli tak jak by 13Toa wrote:Wrzucam jeszcze raz bo brak odzewu

sama nie rozumiem tego ale szcxerze bardziej interesuje mnie moje dziecko niz trymestry bo nawet jak znajoma zapyta o ciaze to nie pyta o trymestr a o miesiac ciazy
Toa lubi tę wiadomość

to już kolejna niedziela w łóżku.