Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie waga -4 kg poki co ciesze sie z tego aczkolwiek przed wizyta w piatek jak zobaczylam kolejny ubytek to sie zaniepokoilam bo dosc duzo frytek wciagnelam w tygodniu

Ja bym chciala tak do 20kg przytyć no ale los sam zadecyduje, jem to na co mam ochote ale nie objadam sie najgorsze śniadania bo muszę sie do nich zmuszać
O wage az tak sie nie martwie bo wiem ze dam rade zrzucic ale jak wyzej wspomnialam najgorsze sa mysli zwisajacej skory
-
Gusiak super, że z dzidzią wszystko dobrze
Ja już pytałam na forum o to, ale nikt nie odpowiedział... na wynikach badania mam również zapisane łożysko na tylnej ścianie nisko. Za tydzień mam wizytę u swojego gina i mam nadzieję, ze szerzej mi objaśni wszystko. Czytałam też, że podobno na tym etapie to jeszcze nic nie znaczy i może się przesunąć wyżej.
SweetCherryPie Super, gratuluję zdrowego synka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 13:18
SweetCherryPie, Gusiak lubią tę wiadomość
-
SweetCherryPie świetne wieści!
A ja właśnie wróciłam od gina
maleństwu serducho puka 165razy na minutkę mocno skuliła się z prawej strony aż dziw że tak jej dobrze, bo taaaak skulona no masakra
mam więcej leżeć na lewym boku
niestety nie ma fotki i mierzenia
no to takie 'hepi berzdej mi'
bo dziś moje urodzinki
bento, SweetCherryPie, agatka196, Wonderland, chabasse, Misi@, skabarka, kasig, Lady Savage, Anitka201, karolcia87, Carolline, Luna1, wiaraczynicuda, adzia, easymum, Sigma lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
SweetCherryPie to cudownie! Dobrze, że zrobiłaś Harmony, teraz możesz być już spokojna

Gusiak, eM cieszę się, że z Waszymi Maluchami wszystko dobrze
eM wszystkiego najpiękniejszego !
Dziewczyny jeśli chodzi o to łożysko, to też słyszałam, że na tym etapie najczęściej przesuwa się wyżej, ale najlepiej jakby wyjaśnił to jakiś gin. W każdym bądź razie nie martwcie się na zapas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 13:48
Gusiak, eM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WeetCherry gratuluję... super, ze juz masz główkę spokojna j wszystko dobrze
)
Tak, mój lekarz prowadzący powoedzial ze na tym etapie jeszcze wszystko może się zdarzyć... póki co mam sie nie stresować, ale trzeba będzie je kontrolowac czy się podniesie. Podobno do 20 tygodnia spokojnie moze się przemieścic w górę
SweetCherryPie lubi tę wiadomość
-
SweetCherry gratuluję... super, ze juz masz główkę spokojna j wszystko dobrze
)
Tak, mój lekarz prowadzący powoedzial ze na tym etapie jeszcze wszystko może się zdarzyć... póki co mam sie nie stresować, ale trzeba będzie je kontrolowac czy się podniesie. Podobno do 20 tygodnia spokojnie moze się przemieścic w górę
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SweetCherryPie fantastyczna wiadomość
wiedziałam że będzie dobrze
dobrze, że już masz te wyniki i spokojną głowę 
Em wszystkiego najlepszego
A tak w ogóle to witam się w ten piękny słoneczny i idealnie wiosenny dzionek
jak widzę taką piękną pogodę za oknem, to od razu mam więcej energii
eM, SweetCherryPie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eM wrote:SweetCherryPie świetne wieści!
A ja właśnie wróciłam od gina
maleństwu serducho puka 165razy na minutkę mocno skuliła się z prawej strony aż dziw że tak jej dobrze, bo taaaak skulona no masakra
mam więcej leżeć na lewym boku
niestety nie ma fotki i mierzenia
no to takie 'hepi berzdej mi'
bo dziś moje urodzinki 
Sto lat
wspaniałych i kolorowych dalszych dni ciąży
eM lubi tę wiadomość
-
skabarka wrote:a gdzie te słonko?? bo u mnie szaro i buro od rana, tyle że ciepłoooo

no co Ty u mnie ( śląsk) jest fantastyczna wiosenna pogoda, niebieściutkie niebo, pełne słoneczko, cieplutko, wszyscy sąsiedzi wyskoczyli z praniem na balkony, wiosna pełną gębą
aż się buźka cieszy
-
Sweet cherry pie- wspaniale wieści. Dobrze, ze zrobilas harmony

eM wszystkiego najlepszego!
Z wieczornym jedzeniem mam taki problem, ze ja musze o 23 wziac ostatnio luteine I siedze w zwiazky z tym a good I mdlosci narastaja
Tez staram sie nie dopuszczac do duzego glodu ale mam taki problem, ze na mnie zadne przekaski tylu jablki, banan, jogurt nie dzialaja. Musze zjesc cos konretnego a najlepiej zatyka mnie tylko obiad I chleb
No Nic pojde za rada I postaram sie jesc codziennie o tych samych porach. Poszukam tez jakis przepisow dla kobiet w ciazy- moze beda bardziej wartosciowe I to mi pomoze...
eM, SweetCherryPie lubią tę wiadomość