X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie waga -4 kg poki co ciesze sie z tego aczkolwiek przed wizyta w piatek jak zobaczylam kolejny ubytek to sie zaniepokoilam bo dosc duzo frytek wciagnelam w tygodniu :)

Ja bym chciala tak do 20kg przytyć no ale los sam zadecyduje, jem to na co mam ochote ale nie objadam sie najgorsze śniadania bo muszę sie do nich zmuszać :/

O wage az tak sie nie martwie bo wiem ze dam rade zrzucic ale jak wyzej wspomnialam najgorsze sa mysli zwisajacej skory :/

• bento Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak super, że z dzidzią wszystko dobrze :) Ja już pytałam na forum o to, ale nikt nie odpowiedział... na wynikach badania mam również zapisane łożysko na tylnej ścianie nisko. Za tydzień mam wizytę u swojego gina i mam nadzieję, ze szerzej mi objaśni wszystko. Czytałam też, że podobno na tym etapie to jeszcze nic nie znaczy i może się przesunąć wyżej.
    SweetCherryPie Super, gratuluję zdrowego synka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 13:18

SweetCherryPie, Gusiak lubią tę wiadomość

sRUqp2.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie świetne wieści!

A ja właśnie wróciłam od gina :D maleństwu serducho puka 165razy na minutkę mocno skuliła się z prawej strony aż dziw że tak jej dobrze, bo taaaak skulona no masakra :P mam więcej leżeć na lewym boku :D niestety nie ma fotki i mierzenia :) no to takie 'hepi berzdej mi' :D bo dziś moje urodzinki :D

bento, SweetCherryPie, agatka196, Wonderland, chabasse, Misi@, skabarka, kasig, Lady Savage, Anitka201, karolcia87, Carolline, Luna1, wiaraczynicuda, adzia, easymum, Sigma lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Wonderland Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie to cudownie! Dobrze, że zrobiłaś Harmony, teraz możesz być już spokojna :)

Gusiak, eM cieszę się, że z Waszymi Maluchami wszystko dobrze :)

eM wszystkiego najpiękniejszego ! :)

Dziewczyny jeśli chodzi o to łożysko, to też słyszałam, że na tym etapie najczęściej przesuwa się wyżej, ale najlepiej jakby wyjaśnił to jakiś gin. W każdym bądź razie nie martwcie się na zapas.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 13:48

Gusiak, eM lubią tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EM wszystkiego najlepszego ;) i oczywiscie gratuluje maluszka i udanej wizyty ;D

eM lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WeetCherry gratuluję... super, ze juz masz główkę spokojna j wszystko dobrze =))

Tak, mój lekarz prowadzący powoedzial ze na tym etapie jeszcze wszystko może się zdarzyć... póki co mam sie nie stresować, ale trzeba będzie je kontrolowac czy się podniesie. Podobno do 20 tygodnia spokojnie moze się przemieścic w górę =)

SweetCherryPie lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherry gratuluję... super, ze juz masz główkę spokojna j wszystko dobrze =))

Tak, mój lekarz prowadzący powoedzial ze na tym etapie jeszcze wszystko może się zdarzyć... póki co mam sie nie stresować, ale trzeba będzie je kontrolowac czy się podniesie. Podobno do 20 tygodnia spokojnie moze się przemieścic w górę =)

kapturnica lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:35

Gusiak, Lady Savage, bento, Anitka201, karolcia87, Misi@, aldonaa lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:24

eM, SweetCherryPie lubią tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie fantastyczna wiadomość :) wiedziałam że będzie dobrze :) dobrze, że już masz te wyniki i spokojną głowę :)

Em wszystkiego najlepszego :)

A tak w ogóle to witam się w ten piękny słoneczny i idealnie wiosenny dzionek :) jak widzę taką piękną pogodę za oknem, to od razu mam więcej energii :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Anitka201, Carolline, easymum lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:35

Carolline lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Dziewczyny, mam wyniki Harmony! Zdrowy chłopiec. Wszyscy w rodzinie zapłakani... :D

2lj2fma.jpg

No to mamy :P jednego 100% chłopczyka, gratuluję!

SweetCherryPie lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    SweetCherryPie świetne wieści!

A ja właśnie wróciłam od gina :D maleństwu serducho puka 165razy na minutkę mocno skuliła się z prawej strony aż dziw że tak jej dobrze, bo taaaak skulona no masakra :P mam więcej leżeć na lewym boku :D niestety nie ma fotki i mierzenia :) no to takie 'hepi berzdej mi' :D bo dziś moje urodzinki :D

Sto lat :) wspaniałych i kolorowych dalszych dni ciąży :)

eM lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:22

eM lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Dziewczyny, mam wyniki Harmony! Zdrowy chłopiec. Wszyscy w rodzinie zapłakani... :D

2lj2fma.jpg
    Ale radość na forum :-) kochana dbaj o siebie i tak się cieszę, że jest wszystko w porządku :-)
    Gratuluję synka :-)

• kasig Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    a gdzie te słonko?? bo u mnie szaro i buro od rana, tyle że ciepłoooo :)

no co Ty u mnie ( śląsk) jest fantastyczna wiosenna pogoda, niebieściutkie niebo, pełne słoneczko, cieplutko, wszyscy sąsiedzi wyskoczyli z praniem na balkony, wiosna pełną gębą :) aż się buźka cieszy :)

• 4me Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweet cherry pie- wspaniale wieści. Dobrze, ze zrobilas harmony :)

eM wszystkiego najlepszego!

Z wieczornym jedzeniem mam taki problem, ze ja musze o 23 wziac ostatnio luteine I siedze w zwiazky z tym a good I mdlosci narastaja ;)
    Tez staram sie nie dopuszczac do duzego glodu ale mam taki problem, ze na mnie zadne przekaski tylu jablki, banan, jogurt nie dzialaja. Musze zjesc cos konretnego a najlepiej zatyka mnie tylko obiad I chleb :/
    No Nic pojde za rada I postaram sie jesc codziennie o tych samych porach. Poszukam tez jakis przepisow dla kobiet w ciazy- moze beda bardziej wartosciowe I to mi pomoze...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Em wszystkiego najlepszego :-)

eM lubi tę wiadomość

‹‹ 497 498 499 500 501 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ