X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweet gratuluje z całego serduszka :) i bardzo zazdroszcze że masz głowe spokojną :)
    powiedz ile płaciłaąś za harmony i ile trzeba czekać na wynik u ciebie?

SweetCherryPie lubi tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba całą ciążę będę wymiotowac dzisiaj znowu wymiotuje a jak nie to mi nie dobrze :-( ahh czy to wogule kiedyś się skończy?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wagi to ja mam 5 kg na minusie i pytałam o to lekarza to tylko się uśmiechnął i powiedział, że życzy mi abym przytyła max 12 kg i jeszcze będę miała czas na nadrobienie :-)
    Ja też zaobserwowałam większy apetyt ale staram się jeść zdrowo i regularnie.
    Co do przypływu energii to słuchajcie wczorajsza migrena ustąpiła i dzisiaj tryskam energią i humorem :-) no w końcu zaczął się 2 trymestr, a w głowie uparłam się na "książkową ciążę" (wiem wiem życie samo zweryfikuje :-))

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka pytałaś o coś na cellulit i znalazłąm taki jeden ujędrniający krem, który jest przeznaczony dla kobiet w ciąży (oillian serum) tu masz recenzję: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=74708

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:35

8pdp47e.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa z tego co kojarze to za harmony trzeba zapłacić 2500,00 zł

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 9 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    sweet gratuluje z całego serduszka :) i bardzo zazdroszcze że masz głowe spokojną :)
    powiedz ile płaciłaąś za harmony i ile trzeba czekać na wynik u ciebie?

Dziękuję dziewczyny za super wsparcie! Nie ukrywam, że był to mega ciężki okres w moim i mojego męża życiu, ale teraz to już z górki! Szykujemy się na naszego małego Kosmę :)

Czekałam dokładnie 11 dni (licząc z dniem pobrania) i kosztowało to 2700 zł razem z USG.

Misi@, ceska, Anitka201 lubią tę wiadomość

in8vzdb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:24

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jelenia Góra piękne słoneczko i gorąco :-) wiosna

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:24

• SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 9 marca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarko, możesz zaakceptować moje zaproszenie do przyjaciółek, bo mam do Ciebie pytanko :) ?

skabarka lubi tę wiadomość

in8vzdb.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj dzwoniłam w sprawie wyników testu PAAPA I PRZEZ TELEFON INFORMACJI TAKICH CO JAK TAM NIE MOGŁA POWIEDZIEĆ ALE POWIEDZIAŁA ZE WYSZŁO CELUJĄCO :)

Dżuls, agatka196, kasig, 4me, Misi@, SweetCherryPie, skabarka, Anitka201, adzia, easymum lubią tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj nie jestem w stanie iść na spacerek ale dobrze , że balkonik mam więc właśnie będę piła inkę i siedzę sobie na balkoniku laptopa mam ze sobą i tak fajnie ciepło jest szkoda, że jest mi dzisiaj nie dobrze :( ale powietrza zażyję na balkonie :)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie wrocilam z godzinnego spacerku...ale mi dobrze, jestem zmeczona ale szczesliwa ;)
    Kupilam sobie wode gazowana i niestety tez mi nie smakuje, wydaje mi sie, ze ma kwasny posmak :/...ech ten piekny okres ciazy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls ukatrupi!!! Wrocilam od mamy czytam BIGOS a o tym to juz myslalam w piątek chcąc nie chcąc trzeba zadzwonic i poprosic o słoik na jutro :D

Anitka z tej firmy siostra miala i nie polecala, przemyslalam sprawe bedzie co bedzie zostane przy masazeru ręcznym a od września bedzie walka o dawne JA :)

Dziewczyny z - na wadze czy mimo tego pytaja w rodzinie ile przytylyscie i ze widac? Ja mimo schudniecia wczoraj mialam pytanie od męża ile przybyło hehe

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dzuls ukatrupi!!! Wrocilam od mamy czytam BIGOS a o tym to juz myslalam w piątek chcąc nie chcąc trzeba zadzwonic i poprosic o słoik na jutro :D

hehehe ale za to teraz czuję się, jakbym była w ciąży bliźniaczej :D

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    hehehe ale za to teraz czuję się, jakbym była w ciąży bliźniaczej :D
    Bigos zalatwiony mam haha akurat mama mowila ze jak w piwnicy bylysmy to chciala sloik wziac ale skoro chcialam ostatnio sernik to mam sie zdecydować :D

A czemu tak sie czujesz? :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja wczoraj pół swojej porcji bigosu wywalilam, zupełnie mi nie przypasowal. Ale mój mąż bigosu nie lubi, więc pewnie dzidziulowi też nie smakował. ;)

Co do pytania ile przybralam, to ja słyszę odwrotnie, jak tylko rodzice mnie zobaczą to zaraz oburzenie, że znowu schudłam (choć to nie jest prawda).

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak jak slysze albo podczytam zabobony to sie wszystko ze soba kłóci :D

Nie ukrywam ze jak bedzie syn to konieczne bedzie nastawienie sie na to bo ciagle myślę ze jednak dziewczynka, po moich przejsciach wiem ze powinnam myslec aby zdrowe bylo.
    2 dni temu nawet glupi sen mialam na usg lekarz mowil ze chłopak a ja sie poplakalam bo liczylam ze dziewczynka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie zamarzyla kapusta wigilijna. I dostalam od mamy wczoraj, miala zamrozona ze swiat..mmmmm mam nadzieje ze ochota nie przejdzie mi po pierwszym kesie :-)

‹‹ 498 499 500 501 502 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ