Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do wagi to ja mam 5 kg na minusie i pytałam o to lekarza to tylko się uśmiechnął i powiedział, że życzy mi abym przytyła max 12 kg i jeszcze będę miała czas na nadrobienie

Ja też zaobserwowałam większy apetyt ale staram się jeść zdrowo i regularnie.
Co do przypływu energii to słuchajcie wczorajsza migrena ustąpiła i dzisiaj tryskam energią i humorem
no w końcu zaczął się 2 trymestr, a w głowie uparłam się na "książkową ciążę" (wiem wiem życie samo zweryfikuje
)
-
Angelaa wrote:sweet gratuluje z całego serduszka
i bardzo zazdroszcze że masz głowe spokojną 
powiedz ile płaciłaąś za harmony i ile trzeba czekać na wynik u ciebie?
Dziękuję dziewczyny za super wsparcie! Nie ukrywam, że był to mega ciężki okres w moim i mojego męża życiu, ale teraz to już z górki! Szykujemy się na naszego małego Kosmę
Czekałam dokładnie 11 dni (licząc z dniem pobrania) i kosztowało to 2700 zł razem z USG.
Misi@, ceska, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj dzwoniłam w sprawie wyników testu PAAPA I PRZEZ TELEFON INFORMACJI TAKICH CO JAK TAM NIE MOGŁA POWIEDZIEĆ ALE POWIEDZIAŁA ZE WYSZŁO CELUJĄCO
Dżuls, agatka196, kasig, 4me, Misi@, SweetCherryPie, skabarka, Anitka201, adzia, easymum lubią tę wiadomość

-
Dzisiaj nie jestem w stanie iść na spacerek ale dobrze , że balkonik mam więc właśnie będę piła inkę i siedzę sobie na balkoniku laptopa mam ze sobą i tak fajnie ciepło jest szkoda, że jest mi dzisiaj nie dobrze
ale powietrza zażyję na balkonie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzuls ukatrupi!!! Wrocilam od mamy czytam BIGOS a o tym to juz myslalam w piątek chcąc nie chcąc trzeba zadzwonic i poprosic o słoik na jutro

Anitka z tej firmy siostra miala i nie polecala, przemyslalam sprawe bedzie co bedzie zostane przy masazeru ręcznym a od września bedzie walka o dawne JA
Dziewczyny z - na wadze czy mimo tego pytaja w rodzinie ile przytylyscie i ze widac? Ja mimo schudniecia wczoraj mialam pytanie od męża ile przybyło hehe -
nick nieaktualnyBigos zalatwiony mam haha akurat mama mowila ze jak w piwnicy bylysmy to chciala sloik wziac ale skoro chcialam ostatnio sernik to mam sie zdecydowaćDżuls wrote:hehehe ale za to teraz czuję się, jakbym była w ciąży bliźniaczej

A czemu tak sie czujesz?
-
Ja wczoraj pół swojej porcji bigosu wywalilam, zupełnie mi nie przypasowal. Ale mój mąż bigosu nie lubi, więc pewnie dzidziulowi też nie smakował.
Co do pytania ile przybralam, to ja słyszę odwrotnie, jak tylko rodzice mnie zobaczą to zaraz oburzenie, że znowu schudłam (choć to nie jest prawda). -
nick nieaktualnyA ja tak jak slysze albo podczytam zabobony to sie wszystko ze soba kłóci

Nie ukrywam ze jak bedzie syn to konieczne bedzie nastawienie sie na to bo ciagle myślę ze jednak dziewczynka, po moich przejsciach wiem ze powinnam myslec aby zdrowe bylo.
2 dni temu nawet glupi sen mialam na usg lekarz mowil ze chłopak a ja sie poplakalam bo liczylam ze dziewczynka. -
nick nieaktualny

...ech ten piekny okres ciazy