X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka - etopiryna ma w sobie kofeinę, więc chyba odpada :(

in8vzdb.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic może, zasnę ostatnio też właśnie zaczęła boleć mnie głowa częściej niż zazwyczaj...a amol w razie w mogę wcierac sobie w skronie?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:22

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z bólem kości ogonowej- psmietam,ze moja koleżanka miala ten problem w ciazy- nie wiedzialysmy wtedy, ze to ciążowe, żaden lekarz jej nie pomógł- niestety bolalo do konca :/ na pocieszenie w kolejnej ciazy juz tego nie miała ;)

Co do olejku ja używam rossmanna na mokra skórę jak skończę prysznic. Pozniej wycieram sie recznikiem- nie ma tlustej skory.
    La_lenka bardzo dobrze nawilża palmers balsam i jest mega wydajny. Wiem, ze byly jakies opinie, ze ma toksyczna substancje ale to forum bylo z 2011 roku. Dokladnie sprawdziłam sklad pod katem tej substancji i juz jej nie ma. Nawet na tym forum autorka po czasiw poprawila wpis i sklad. Dodatkowo na opakowaniu jest napisane, ze poleca go polskie towarzystwo pobożnych wiec ja używam bo dobrze nawilża mi ciało. Ja zawsze mialam wysuszona skore na nogach na maksa a teraz po wieczornym olejku i porannym palmersie nie mam z tym problemów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:15

Carolline lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świetne pocieszenie hehe

• 4me Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cóż czasem lepiej od razu wiedziec na czym sie stoi i nie kombinować z lekami ;)) a na poważnie kazdy przypadek jest inny nie ma się co porównywać :)
    Ja Np nie mogę się nauczyć i co wizytę idę z nadzieja na uslyszenie- tak moze wyjść Pani z domu a slysze- lezec, ciaza dalej zagrożoną. I cóż za dwa tygodnie mam kolejna wizytę i znowoz żywię sie tą nadzieją a wiadomo czyja to matka ;))))
    Żebyście widziała jaka ja blada jestem ;) nie wiem tylko, czy to przez brak słońca i swiatla, czy to moze jednak moje niedobory żelaza ;)
    Ehhh nic to dzis miałam pierwszy dobry dzień i mam nadzieję, ze tak juz zostanie :) tego sie trzymam

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palmers na pewno odpada ze względu na zapach. Nawet jeszcze nie wąchałam, ale sam opis mi starcza żeby wiedzieć, że nie. Wszelkie słodkie jedzeniowe zapachy (typu wanilia, kakao, kokos itp.) to jest coś czego nie wytrzymuje - natychmiast mnie mdli (przed ciążą, teraz wolę nawet nie myśleć).

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie wzięło na grę eurobiznes:D Poszłam do męża chrześniaka i pożyczyłam. Cały wieczór graliśmy przez co zaczął mnie boleć kręgosłup i brzuch stwardniał. Źle siedziałam przy stoliku. Teraz leżę, miziam brzuszek i czuję jak rusza się bobo. Takie delikatne stukanie pod ręką, aż wzięłam dłoń mojego męża (bo przecież jak ja to czuję pod ręką, to on też w końcu musi poczuć:p). On jak zwykle: eee i tak nic nie poczuję, ale położył i mówi: coś poczułem, teraz się uspokoił i ja też czułam, że już nie wojuje:)

skabarka, agatka196, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm no to ja juz innych typów nie mam. Palmers jest kokosowo czekoladowy bardzo ;) ale oglądam kiedyś Bosacka i tam kosmetyczka mowila, ze warto zmieniać raz na miesiąc kremy na rozstępy bo na każdego moze działać inny wiec to tez jest jakies rozwiazanie ;)
    Wydaje mi sie, ze najważniejsze aby nawilżać. Podobno pomaga olejek arganowy, wyciagi z migdalow, maslo shea itp tyle zapamiętałam ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Świetne pocieszenie hehe

Czyli jednak... lekko nie będzie, ale damy rade...musimy =)
    Jakbyś jednak znalazła jakiś sposób na łagodzenie bólu to ja bardzo poproszę ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w piękny słoneczny dzień i lecę na uczelnię, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Hej dziewczyny co mogę wziąć tak mnie boli głowa , że umrę chyba , w sumie już brałam apap o 19 i zastanawiam się czy mogę jeszcze jedna wziąć lub etopiryne?

spróbuj słodycze, mnie przechodzi po czekoladzie

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:27

agatka196, Misi@, easymum, Kasiarzynka, Gusiak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Ja mialam dzis dziwny sen, rozmawialam z bocianami o.O

Dostalam wyniki z prenatalnych, wszystko w normi, lozysko przodujace ;)
    Milego dnia ;)

skabarka, easymum, Anitka201, chabasse, Gusiak, Lady Savage lubią tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam u nas zapowiada się ponury dzień obudziłam się z byłem głowy ahh jak nie wymioty tobą głowa... :-)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Ja w dzisiejszym snie moze z bocianami nie rozmawialam ale za to z Putinem :D

Misi@, skabarka, easymum, agatka196 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) u mnie dziś za oknem brzydko, szaro i ponuro a mnie od wczoraj boli głowa, zasnęłam z bólem i wstałam z bólem, ale mam nadzieje że w końcu minie i mimo kiepskiej aury dzionek będzie udany :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak trzeba dac rade :D
    mnje troszke boli dzisiaj.
    Tez pogoda nie za fajna, wieczorem deszcz padal a teraz tak ponuro.
    Leżę w łóżku dopije kawke zjem sniadanko i niewiem co dalej :D

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    Dzień dobry :) u mnie dziś za oknem brzydko, szaro i ponuro a mnie od wczoraj boli głowa, zasnęłam z bólem i wstałam z bólem, ale mam nadzieje że w końcu minie i mimo kiepskiej aury dzionek będzie udany :)

Witam w klubie mnie też od wczoraj boli pomimo , że wzięłam paracetamol nic nie pomogło :D może w końcu przejdzie

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
‹‹ 507 508 509 510 511 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ