Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z bólem kości ogonowej- psmietam,ze moja koleżanka miala ten problem w ciazy- nie wiedzialysmy wtedy, ze to ciążowe, żaden lekarz jej nie pomógł- niestety bolalo do konca
na pocieszenie w kolejnej ciazy juz tego nie miała
Co do olejku ja używam rossmanna na mokra skórę jak skończę prysznic. Pozniej wycieram sie recznikiem- nie ma tlustej skory.
La_lenka bardzo dobrze nawilża palmers balsam i jest mega wydajny. Wiem, ze byly jakies opinie, ze ma toksyczna substancje ale to forum bylo z 2011 roku. Dokladnie sprawdziłam sklad pod katem tej substancji i juz jej nie ma. Nawet na tym forum autorka po czasiw poprawila wpis i sklad. Dodatkowo na opakowaniu jest napisane, ze poleca go polskie towarzystwo pobożnych wiec ja używam bo dobrze nawilża mi ciało. Ja zawsze mialam wysuszona skore na nogach na maksa a teraz po wieczornym olejku i porannym palmersie nie mam z tym problemówWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:15
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No cóż czasem lepiej od razu wiedziec na czym sie stoi i nie kombinować z lekami
) a na poważnie kazdy przypadek jest inny nie ma się co porównywać
Ja Np nie mogę się nauczyć i co wizytę idę z nadzieja na uslyszenie- tak moze wyjść Pani z domu a slysze- lezec, ciaza dalej zagrożoną. I cóż za dwa tygodnie mam kolejna wizytę i znowoz żywię sie tą nadzieją a wiadomo czyja to matka)))
Żebyście widziała jaka ja blada jestemnie wiem tylko, czy to przez brak słońca i swiatla, czy to moze jednak moje niedobory żelaza
Ehhh nic to dzis miałam pierwszy dobry dzień i mam nadzieję, ze tak juz zostanietego sie trzymam
-
Palmers na pewno odpada ze względu na zapach. Nawet jeszcze nie wąchałam, ale sam opis mi starcza żeby wiedzieć, że nie. Wszelkie słodkie jedzeniowe zapachy (typu wanilia, kakao, kokos itp.) to jest coś czego nie wytrzymuje - natychmiast mnie mdli (przed ciążą, teraz wolę nawet nie myśleć).
-
Ale mnie wzięło na grę eurobiznes:D Poszłam do męża chrześniaka i pożyczyłam. Cały wieczór graliśmy przez co zaczął mnie boleć kręgosłup i brzuch stwardniał. Źle siedziałam przy stoliku. Teraz leżę, miziam brzuszek i czuję jak rusza się bobo. Takie delikatne stukanie pod ręką, aż wzięłam dłoń mojego męża (bo przecież jak ja to czuję pod ręką, to on też w końcu musi poczuć:p). On jak zwykle: eee i tak nic nie poczuję, ale położył i mówi: coś poczułem, teraz się uspokoił i ja też czułam, że już nie wojuje:)
skabarka, agatka196, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Hmmm no to ja juz innych typów nie mam. Palmers jest kokosowo czekoladowy bardzo
ale oglądam kiedyś Bosacka i tam kosmetyczka mowila, ze warto zmieniać raz na miesiąc kremy na rozstępy bo na każdego moze działać inny wiec to tez jest jakies rozwiazanie
Wydaje mi sie, ze najważniejsze aby nawilżać. Podobno pomaga olejek arganowy, wyciagi z migdalow, maslo shea itp tyle zapamiętałam
-
anulka20 wrote:Hej dziewczyny co mogę wziąć tak mnie boli głowa , że umrę chyba , w sumie już brałam apap o 19 i zastanawiam się czy mogę jeszcze jedna wziąć lub etopiryne?
spróbuj słodycze, mnie przechodzi po czekoladzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kasig wrote:Dzień dobry
u mnie dziś za oknem brzydko, szaro i ponuro a mnie od wczoraj boli głowa, zasnęłam z bólem i wstałam z bólem, ale mam nadzieje że w końcu minie i mimo kiepskiej aury dzionek będzie udany
Witam w klubie mnie też od wczoraj boli pomimo , że wzięłam paracetamol nic nie pomogłomoże w końcu przejdzie