Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySowo ja tez nie uzywam aplikatora tylko palcem wpycham.
Staraczka u mnie tez ponuro, szkoda, bo wczoraj bylo tak pieknie, ze umowilam sie z siostra na dwugodzinny spacer, bo miala przerwe miedzy pacjentami. Dzis tez ma godzine przerwy, a tu klops, ale moze pojdziemy do kawiarniAle zazdroszcze Tobie tego kopniaka
Tez mam czasem bile glowy,im pozniejsza godzina tym sa bardziej intensywne...
A dlaczego nie mozna serka topionego? Ja dzis robie spagetti i do sosu zawsze dodaje serek topiony, bo ma bardziej delikatny smak!
Ja zadnych witamin nie biore oprocz kawsu foliowego. Pije olej lniany lub rydzowy, bo ma podobnysklad do ryb. Tzn moze nie tyle go pije ile dodaje do twarogu.
Hmm boje sie wziac nawet b12, bo mnie pigula nastraszyla, ale lekarz mowi bym wziela zastrzyk, wiec chyba sie prZelamie, pojde tylko do zlecenie do kojej rodzinnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! przyłączę się, bo właśnie znalazłam to forum. Jestem w 4 mcu- mam termin na 5 wrz!! Wczesniej czyli w I trymestrze brałam zastrzyli Clexane (na rozrzedzenie krwi po 2 poronieniach na samym początku ciąży) i duphaston. Teraz już tylko luteina i mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze:)
karolcia87, agatka196, chabasse, Misi@, Kasiarzynka, kasig, eM, Mozjaka, Dżuls, Wonderland, 4me, Gusiak, Luna1, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiarzynka...niezazdroszcze przezyc. Dobrze, ze juz jestes w domu. Po operacji zawsze wymiotowalam, bo organizm siemoczyszcza, raz tylko jakbylam na onkologi to dali mi jakies super leki przeciwymiotne i bylo ok tylko mialam ptoblem z oddychaniem.
Trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo! -
Kasiarzynka a nie zalecono Ci jakiejś szczególnej diety? Bo wiesz ja po wyrostku przez kilka dni nic nie jadłam (chyba 2 dni) a przez 2 tyg miałam bardzo ograniczoną dietę (białe pieczywo z masłem, jakiś mus jabłkowy do tego, z mięs to gotowany kurczak i np ryż czy gotowana marchewka) ogólnie lekkostrawna dieta. Może dlatego nadal wymiotujesz?