Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dziś też to zauważyłam i nawet rano o tym pisałam, ze równo idziemy
także niestety jeśli chodzi o bóle to moj gin powiedział, ze nie wszystkie kobiety to dopada, ale jeśli dopadnie to będzie z Nami do końca ciąży... a razie kryzysu paracetamol, żadnych maści ani żeli...
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Właśnie dziś też to zauważyłam i nawet rano o tym pisałam, ze równo idziemy
także niestety jeśli chodzi o bóle to moj gin powiedział, ze nie wszystkie kobiety to dopada, ale jeśli dopadnie to będzie z Nami do końca ciąży... a razie kryzysu paracetamol, żadnych maści ani żeli... -
Gusiak wrote:Właśnie dziś też to zauważyłam i nawet rano o tym pisałam, ze równo idziemy
także niestety jeśli chodzi o bóle to moj gin powiedział, ze nie wszystkie kobiety to dopada, ale jeśli dopadnie to będzie z Nami do końca ciąży... a razie kryzysu paracetamol, żadnych maści ani żeli... -
Przykro mi... mnie też lekarz ta wiadomością nie pocieszyl
Niestety uprzedził, ze wszystko się rozluźnia i jesteśmy w niewielkim gronie kobiet które maja takie bóle juz od początku...
Będą dni kiedy będzie dobrze, a i takie które musimy znieść
zauważyłam właśnie, ze ból nasila sie szczególnie wieczorami kiedy w dzień więcej chodzę, czy też wezmę sie za sprzątanie, gotowanie i ogólnie dużo robię -
nick nieaktualny
-
Heh... kurtka uratowana, nie jest niczemu winna
)
To nasze maluchy w brzuchu uznały, ze chcą więcej miejsca i się tam rozpychaja... a miednica potulnie naszym kosztem robi im miejsceWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 19:51
-
Toa wrote:Zniose dla tego Maluszka kazdy bol
byle tylko nie wymiotowac
Otóż to... też jestem tego samego zdania, jeśli musi boleć to wytrzymam... byle maleństwu było wygodnie
Skoro juz zaczynasz mieć pierwsze zachciewajki to moze wymioty juz za TobąToa lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś w Rossmanie i dostałam ten olejek przeciw rozstępom za 1 grosz. Właśnie się wysmarowałam i stwierdzam, że jest paskudny. Pachnie czymś spalonym, w ogóle się nie wchłania. Chyba muszę zakupić jakiś zwykły balsam czy coś w tym stylu.
Zawsze miałam tłustą skórę, rzadko się smarowałam czymkolwiek, ale teraz w ciąży wszędzie przesuszenie. Moja siostra poleca coś z Ziaji dla mam, testowałyście? -
Witajcie z wieczora
Melduję, że dziś miałam wizytę u mojej gin i miałam normalnie robione USG,mimo piątkowej wizyty na badaniach prenatalnych. Maluch dziś ruchliwy, pokazał łapkę na przywitanie i stópkę do ekranuDr mówiła, że teraz wizyty będą raz w miesiącu i następne USG już przez brzuszek. Jeśli natomiast chodzi o bakterie w moczu, to gin zapisała mi tylko Trivagin żel w razie potrzeby oraz kazała brać żurawinkę.
Cieszę się, że wszystko gra i trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty.
Miłego wieczorku !
easymum, agatka196, la_lenka, Gusiak, 4me, skabarka, Anitka201, Lady Savage, chabasse lubią tę wiadomość
Córcia
-
MadziaRatMed wrote:Olejkiem smaruje sie wilgotna skore po kapieli inaczej bardzo ciezko sie wchlania, co to za promocja, ze raja go za grosz?
A promocja to za założenie (i rejestrację) karty Rossnę, po pierwszej aktywacji w sklepie wysyłają takiego maila. -
Ja smaruje sie Balsamem z Nivea pod prycznic. Nic sie nie klei, szybko sie wchlania. A skora jest super nawilzona. Dziala nawet na moje wysuszone plamy (mam najprawdopodobniej lojotokowe zapalenie skory).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 21:31