X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Czemu taka brzydka pogoda:(:(?? Ja już po śniadanku i idę się ogarnąć, bo siedzę jeszcze z turbanem na głowie i w szlafroku.
    Miłego dnia:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, właśnie się dowiedziałam, że w ostatnim zwolnieniu jest błąd i muszę teraz odebrać je od pracodawcy i zanieść lekarzowi do poprawki. Ciekawe kiedy dostanę pieniądze po takim opóźnieniu :(

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherry.. Ty to się masz z tymi lekarzami. A czemu aż do Olsztyna i to z Wawy..? Mieszkasz w Wawie czy w Olsztynie..? Ja też po połówkowym będę zmieniała lekarza prowadzącego ale to za względu na lokalizację. Teraz będę miała pod domem a z dużym brzuchem to będzie na pewno wygodniejsze.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacie kręce ale masz pecha Sweet Cherry do lekarzy ;/

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ech, właśnie się dowiedziałam, że w ostatnim zwolnieniu jest błąd i muszę teraz odebrać je od pracodawcy i zanieść lekarzowi do poprawki. Ciekawe kiedy dostanę pieniądze po takim opóźnieniu :(

Mnie tak baba z dziekanatu zrobiła ;/ powiedziała że komisja stypendialna ma zbierać się 13 marca i do 10 trzeba dokumenty zebrać, zebrałam zanoszę 9 marca a ona do mnie że bardzo przeprasza ale komisja się zebrała 6 ;/ i dupa stypendium najwcześniej może dostanę w maju albo w czerwcu ;/

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57d0e11430e8.jpg [url=http://

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa5982e44310.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9fa8ff816e01.jpg

wybralam sie do h&m i nie mpglam sobie darowac :-)

kasig, agatka196, easymum, sweety, adzia, chabasse, Lady Savage lubią tę wiadomość

• ceska Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj czułam pukanie po prawej stronie :D mało tego Moj T tez to czul mówie mu szybko szybko dawaj rękę :D
    a dzisiaj jak jechałam autem to czułam przeciąganie :D bo tylko raz takie puk i cisza :D :D :D :D

easymum, kasig lubią tę wiadomość

oar8skjod4lwslof.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz wybywam na prenatalne, trzymajcie kciuki! :)

kasig, agatka196, easymum, adzia, Wonderland lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny praktycznie zapomniałam o wizycie u gina na NFZ. Miła pani zadzwoniła wczoraj do mnie i przypomniała się :-)
    Do rzeczy :-)
    Chyba będzie chłopak :-)
    Gin nie chciała się jednoznacznie opowiedzieć ale powiedziała, że na 80% będzie chłopiec bo coś mu stało między nogami :-)
    No wg USG jestem w 14 tyg 5 dniu, a maluch ma 8,8 cm
    ;-) ale się cieszę :-)

easymum, kasig, chabasse, Wonderland lubią tę wiadomość

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj byłam w szpitalu wieczorem bo strasznie mnie brzuch bolał i miałam plamienie , w szpitalu zrobili badania i wyszło ze plamienie nie było z kanału , a dzidzie maja sie dobrze maja po 5 cm w poniedziałek ide na prenatalne i test papa ale wynik papy dopiero po tygodniu . już się nie mogę doczekać ale bardzo się też martwię , bo mój gin od początku stwierdził ze jest to ciaża bliźniacza dwuowodniowa dwukosmówkowa , czyli ze jest to najlepsza z możliwych i ze mało komplikacji jest w takiej ciąży , a w szpitalu lekarz powiedział ze jest to jednokosmówkowa jednoowodniowa i ta sytuacja jest najgorsza , i kończy się źle w 80 % przypadków , po prenatalnych bede wiedzieć na 1000 % co i jak

km5se6ydozmkg5fc.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa czyli będziesz miała identyczne dzidziolki :) ale super :) na pewno wszystko będzie dobrze :)

dżuls oczywiście mocno trzymam kciuki :) daj znać po badaniach

• easymum Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry, co za konował jeden ...

Angelaa - nie martw się na zapas, tak czy siak musisz myśleć pozytywnie, bo co Ci da stres?

Dżuls wracaj szybko z wiadomościami

gg64rl68s121551a.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak ponuro za oknem, że nosa się wystawić nie chce, ale muszę jechać po zakupy na weekend ... Na pociechę będą gofry na kolację :) I o dziwo, to nie mój pomysł, tylko mąż ma taką zachciankę ;) Coś mu się pomyliło, przecież to moja rola :)

gg64rl68s121551a.png
  • sweety Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka z tym pepkiem to bujda. Ja w ciąży z synem miałam wklesly :) i tej linii od pepka w dół nie miałam też.

Sweet Cherry bylam na podobnej wizycie tyle, że na nfz. Wspolczuje

Angela to trzymam kciuki żeby ten doktorek ze szpitala jednak się mylił

Dzuls za ciebie również kciukasy zacisniete

A u mnie brzydko,szaro i ponuro. Nienawidze tej pogody. Młody się buntuje, że chce na podwórko a tu pada :/

f2w3gzu3wxvbpbcu.png
    córeczka <3

dqpranliv50t8na5.png
  • sweety Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitko gratuluje synka.

W ogóle to widze, że zakupy już powoli robicie. Jej, jak bym chciała wiedzieć kto to siedzi w tym moim brzuszku. N as chłopca mam wszystko po Nikosiu ale chcialoby się poszaleć w innej kolorystyce,raczej tej rozowej :))

Anitka201 lubi tę wiadomość

f2w3gzu3wxvbpbcu.png
    córeczka <3

dqpranliv50t8na5.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ceska super uczucie to jest:D U mnie od kilku dni nie ma takiego przeciągania. Wczoraj tylko stukał pukał ale w sumie nie jestem pewna, czy to on. Chciałabym czuć już regularnie i mocniej. Te smyrania były super:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 15:05

ceska lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:27

Anitka201 lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od południa umieram ze strachu, bo okazało się, że miałam kontakt z chorym na półpasiec. A nigdy ospy wietrznej nie przechodziłam. Mam nadzieję, że się nie zaraziłam, bo to podobno bardzo groźne dla zdrowia dziecka :(

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie prenatalne dobtrze wyszły:) przezierność 1,3 i krew też w porządku!! w końcu jakiś powód do radości!!!:)

kasig, agatka196, Wonderland, Dżuls, Lilla My, chabasse, la_lenka, easymum, kataryna lubią tę wiadomość

720fbe94f2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:37

Wonderland, Sigma, anima, Lilla My, chabasse, 4me, la_lenka, agatka196, Bruma, karolcia87, kasig, adzia, easymum, kataryna lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
‹‹ 523 524 525 526 527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ