X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    pokażcie gołe brzuchy a nie tak sie okrywacie :P w ciuchy
    u mnie nic jeszcze nie widać pomimo że przytyłam 5 kg :P ale to te moje robaki dwa pewnie tyle ważą :P he

Hahaha jak pokażemy gołe brzuchy to wrócą mdłości :D

• sweety Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka w ciazy włosy i paznokcie zwykle piekne, zadbane i pelne blasku; )tak miałam w poprzedniej i matowe dopiero po ciazy mialam jak hormony wracaly do normy. ja swoich też suszarka nie mecze bo dopiero by szopa byla.. może spróbuj jakichś domowych masek,na forach pełno tego kobiety wypisują. Albo kup profesjonalna na allegro można dostać

4me patrz na to skorygowane.

Angelaaa ja też 5kg na plusie ale coś tego nie widac. Nie mam jak foty wstawić bo z tel pisze

4me lubi tę wiadomość

f2w3gzu3wxvbpbcu.png
    córeczka <3

dqpranliv50t8na5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swetty paznokcie sa wlasnie ladne twarde a wcześniej miekkie tylko te wlosy :/
    poszukam sposobu

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka ładny brzuszek. Też muszę aktualne wrzucić.

Lady dlaczego nie widzę żadnych Twoich zdjęć:(?

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4924b755864.jpg
    do gory nogami ale bez roznicy bo i tak odstaje :)

chabasse, Lady Savage, kasig, adzia, Wonderland, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam właśnie z małych przeszpiegów w olsztyńskich hurtowniach z rzeczami dla dzieci i... zamówiłam wózek!

Nie wiem czy wiecie, ale Riko wydało jakieś 2 tygodnie temu nowy model wózków o nazwie Riko Brano Ecco. Okazało się, że wczoraj dojechały do Olsztyna. Są świetne! Leciuteńkie, dizajnerskie (co dla mnie jest ważne :P), obrotne, wykończone białą skórką.
    Link do wózka: http://www.sportline.riko.pl/produkty/brano-ecco/ Wybrałam w kolorze "stone" (czyli szarym) :D Nie powiem Wam ceny, bo się nawet nie pytałam, ale coś koło 1600-1700 zł, choć mam obiecaną zniżkę, bo będę tam kupować całą wyprawkę na dwa domy (mój i moich rodziców).

in8vzdb.png
  • SweetCherryPie Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    a jedna dziewczyna robiła ostatnio harmony chyba sweet
    chciałam sie spytać dlaczego akurat zdecydowałaś sie na harmony a nie np nifty ? bo szukam w necie ale jakos zabardzo nic nie moge znaleźć o rózniacach i jakiś ciekawych informacji wogóle

Oba testy testują to samo podobną metodą (sekwencjonowanie DNA dziecka z krwi matki), jednakże Nifty jest robiony w Chinach, a Harmony w USA. Wybrałam USA :D

in8vzdb.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Swetty cos ty, czekam prawie 4h az wyschna hehe zadnej suszarki chyba ze to koniecznosc, po myciu z avonu nakladam odzywke bez splukiwania, zepsuly sie w ciazy :/ jak byly matowe to ble ale loki mega a teraz odwrotnie połysk mega a siano tragedia :/

Lady naprawdę masz 28lat?

A co wyglądam starzej XD

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Agatka ładny brzuszek. Też muszę aktualne wrzucić.

Lady dlaczego nie widzę żadnych Twoich zdjęć:(?

nie wiem :(

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    A co wyglądam starzej XD
    Tego nie powiedziałam :D

Czasami pisząc z kimś dłużej można sobie taką osobę wyobrażać, myślałam ze jesteś blondynką z krótkimi włosami :)
    blondynka ale nie w sensie że głupia

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tego nie powiedziałam :D

Czasami pisząc z kimś dłużej można sobie taką osobę wyobrażać, myślałam ze jesteś blondynką z krótkimi włosami :)
    blondynka ale nie w sensie że głupia

Łooo boziu ja blondynką XD byłam tylko jak byłam mała XD

r8v0ht.jpg

od studniówki jestem ruda :P no teraz ciemna blondynka XD bo doszłam do wniosku że w ciąży nie będę farbować włosów,

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale odpowiadając na Twoje pytanie, tak mam 28 lat rocznikowo :P bo urodziny dopiero 19.12 :P

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka slodka weroniczka :D

Z wlosami mam tak samo ale odrost byl widoczny po wczorajszej szamponetce mam strupy na skórze głowy :/

• kasig Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SweetCherryPie wrote:
    Wróciłam właśnie z małych przeszpiegów w olsztyńskich hurtowniach z rzeczami dla dzieci i... zamówiłam wózek!

Nie wiem czy wiecie, ale Riko wydało jakieś 2 tygodnie temu nowy model wózków o nazwie Riko Brano Ecco. Okazało się, że wczoraj dojechały do Olsztyna. Są świetne! Leciuteńkie, dizajnerskie (co dla mnie jest ważne :P), obrotne, wykończone białą skórką.
    Link do wózka: http://www.sportline.riko.pl/produkty/brano-ecco/ Wybrałam w kolorze "stone" (czyli szarym) :D Nie powiem Wam ceny, bo się nawet nie pytałam, ale coś koło 1600-1700 zł, choć mam obiecaną zniżkę, bo będę tam kupować całą wyprawkę na dwa domy (mój i moich rodziców).

Sweet fajny ten wózio, nawet nie wiedziałam że riko wydało nowy model. Do tej pory podobał mi się riko nano, ale teraz się zastanowię :) w sumie najbardziej to mi się podoba chyba właśnie ten szary i granatowy. Fajne te Twoje zakupy :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Dzizas dziewczyny zaczynam sie martwic u mnie nic nie widac a wy macie juz takie ładne brzuchy :)
    Ja mam podobnie, chciałabym żeby i mi się coś konkretnego pokazało :P
    Aż postanowiłam wrzucić ten mój "brzuch ciążowy" dla porównania. Jako, że ja mam rozmiar mniej więcej 48, to możecie wierzyć, wcześniej mniej nie było. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 11:29

agatka196, 4me, Staraczka23, kasig, Wonderland, easymum, chabasse lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra dziewczyny to przypomnijcie zacofanej mnie jak sie wrzuca zdjecia to pokaze Wam mój 14 tydzień i 1 dzien :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:31

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Carolline Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zaszalałam i 11 km przeszłam :) staram sie dziennie 7,5 km chodzić -10000 kroków, żeby być w formie, ale dziś przy pięknej wiosennej pogodzie mnie ułańska fantazja poniosła i mimo bólu pleców i brzucha który jest napompowany jak piłka 2 h porządnego spaceru były :) jestem dumna z siebie, ze daje radę mimo ze mnie to kosztuje większym zmęczeniem niż przed ciąża :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:41

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    No dobra dziewczyny to przypomnijcie zacofanej mnie jak sie wrzuca zdjecia to pokaze Wam mój 14 tydzień i 1 dzien :)
    Ja wrzucam na http://imgur.com/ - bo można bez rejestrowania i po wrzuceniu pokazuje się adres do ewentualnego usunięcia fotki (wpisuję sobie do pliku jakbym kiedyś miała potrzebę wykasowania). Fotkę zapisuję o szerokości 500px i potem kopiuje taki link z kwadratowymi nawiasami
    [img ]http://i.imgur.com/bla bla bla[/img ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:42

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór:) a dla mnie dzisiejszy piątek 13stego naprawdę pechowy. Po raz pierwszy od początku ciąży wymioty z rana i mdlosci przez calutki dzien. Wstalam o 13!!! Malo tego pojechalismy z Mężem do Auchana po drodze chcialam żeby zatankowal auto do pelna. Na stacji Pan z obslugi zatankowal nam auto ale nie diesla tylko benzynę. Calutki bak benzyny, a na klapce z baku drukowanymi literami DIESEL. Siedzielismy 1,5 h na stacji aż spuszcza paliwo zaholuja nas do mechanika na czyszczenie baku...a ja bylam tak glodna ze masakra. Tak chcialam zjesc cos z KFC po tej calodniowej glodowce:( no nic auto u mechanika i jutro nie mam jak dostać sie na uczelnie także mam wolne:) mimo tego dzis koncze 13 tc czyz nie za dużo tych trzynastek!!!!

dobranoc:)

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • kasig Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to justysss nie zazdroszczę, faktycznie pechowy dla Ciebie ten piątek, dla pana z obsługi stacji chyba też. Pewnie stacja pokrywała koszty czyszczenia baku co? no bo ewidentnie ich błąd.

‹‹ 525 526 527 528 529 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ