Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczka w ciazy włosy i paznokcie zwykle piekne, zadbane i pelne blasku; )tak miałam w poprzedniej i matowe dopiero po ciazy mialam jak hormony wracaly do normy. ja swoich też suszarka nie mecze bo dopiero by szopa byla.. może spróbuj jakichś domowych masek,na forach pełno tego kobiety wypisują. Albo kup profesjonalna na allegro można dostać
4me patrz na to skorygowane.
Angelaaa ja też 5kg na plusie ale coś tego nie widac. Nie mam jak foty wstawić bo z tel pisze4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam właśnie z małych przeszpiegów w olsztyńskich hurtowniach z rzeczami dla dzieci i... zamówiłam wózek!
Nie wiem czy wiecie, ale Riko wydało jakieś 2 tygodnie temu nowy model wózków o nazwie Riko Brano Ecco. Okazało się, że wczoraj dojechały do Olsztyna. Są świetne! Leciuteńkie, dizajnerskie (co dla mnie jest ważne), obrotne, wykończone białą skórką.
Link do wózka: http://www.sportline.riko.pl/produkty/brano-ecco/ Wybrałam w kolorze "stone" (czyli szarym)Nie powiem Wam ceny, bo się nawet nie pytałam, ale coś koło 1600-1700 zł, choć mam obiecaną zniżkę, bo będę tam kupować całą wyprawkę na dwa domy (mój i moich rodziców).
-
Angelaa wrote:a jedna dziewczyna robiła ostatnio harmony chyba sweet
chciałam sie spytać dlaczego akurat zdecydowałaś sie na harmony a nie np nifty ? bo szukam w necie ale jakos zabardzo nic nie moge znaleźć o rózniacach i jakiś ciekawych informacji wogóle
Oba testy testują to samo podobną metodą (sekwencjonowanie DNA dziecka z krwi matki), jednakże Nifty jest robiony w Chinach, a Harmony w USA. Wybrałam USA -
Staraczka23 wrote:Swetty cos ty, czekam prawie 4h az wyschna hehe zadnej suszarki chyba ze to koniecznosc, po myciu z avonu nakladam odzywke bez splukiwania, zepsuly sie w ciazy
jak byly matowe to ble ale loki mega a teraz odwrotnie połysk mega a siano tragedia
Lady naprawdę masz 28lat?
A co wyglądam starzej -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Tego nie powiedziałam
Czasami pisząc z kimś dłużej można sobie taką osobę wyobrażać, myślałam ze jesteś blondynką z krótkimi włosami
blondynka ale nie w sensie że głupia
Łooo boziu ja blondynkąbyłam tylko jak byłam mała
od studniówki jestem rudano teraz ciemna blondynka
bo doszłam do wniosku że w ciąży nie będę farbować włosów,
-
nick nieaktualny
-
SweetCherryPie wrote:Wróciłam właśnie z małych przeszpiegów w olsztyńskich hurtowniach z rzeczami dla dzieci i... zamówiłam wózek!
Nie wiem czy wiecie, ale Riko wydało jakieś 2 tygodnie temu nowy model wózków o nazwie Riko Brano Ecco. Okazało się, że wczoraj dojechały do Olsztyna. Są świetne! Leciuteńkie, dizajnerskie (co dla mnie jest ważne), obrotne, wykończone białą skórką.
Link do wózka: http://www.sportline.riko.pl/produkty/brano-ecco/ Wybrałam w kolorze "stone" (czyli szarym)Nie powiem Wam ceny, bo się nawet nie pytałam, ale coś koło 1600-1700 zł, choć mam obiecaną zniżkę, bo będę tam kupować całą wyprawkę na dwa domy (mój i moich rodziców).
Sweet fajny ten wózio, nawet nie wiedziałam że riko wydało nowy model. Do tej pory podobał mi się riko nano, ale teraz się zastanowięw sumie najbardziej to mi się podoba chyba właśnie ten szary i granatowy. Fajne te Twoje zakupy
-
4me wrote:Dzizas dziewczyny zaczynam sie martwic u mnie nic nie widac a wy macie juz takie ładne brzuchy
Aż postanowiłam wrzucić ten mój "brzuch ciążowy" dla porównania. Jako, że ja mam rozmiar mniej więcej 48, to możecie wierzyć, wcześniej mniej nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 11:29
agatka196, 4me, Staraczka23, kasig, Wonderland, easymum, chabasse lubią tę wiadomość
-
A ja dziś zaszalałam i 11 km przeszłam
staram sie dziennie 7,5 km chodzić -10000 kroków, żeby być w formie, ale dziś przy pięknej wiosennej pogodzie mnie ułańska fantazja poniosła i mimo bólu pleców i brzucha który jest napompowany jak piłka 2 h porządnego spaceru były
jestem dumna z siebie, ze daje radę mimo ze mnie to kosztuje większym zmęczeniem niż przed ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:41
-
4me wrote:No dobra dziewczyny to przypomnijcie zacofanej mnie jak sie wrzuca zdjecia to pokaze Wam mój 14 tydzień i 1 dzien
[img ]http://i.imgur.com/bla bla bla[/img ]Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:42
-
Dobry wieczór:) a dla mnie dzisiejszy piątek 13stego naprawdę pechowy. Po raz pierwszy od początku ciąży wymioty z rana i mdlosci przez calutki dzien. Wstalam o 13!!! Malo tego pojechalismy z Mężem do Auchana po drodze chcialam żeby zatankowal auto do pelna. Na stacji Pan z obslugi zatankowal nam auto ale nie diesla tylko benzynę. Calutki bak benzyny, a na klapce z baku drukowanymi literami DIESEL. Siedzielismy 1,5 h na stacji aż spuszcza paliwo zaholuja nas do mechanika na czyszczenie baku...a ja bylam tak glodna ze masakra. Tak chcialam zjesc cos z KFC po tej calodniowej glodowce:( no nic auto u mechanika i jutro nie mam jak dostać sie na uczelnie także mam wolne:) mimo tego dzis koncze 13 tc czyz nie za dużo tych trzynastek!!!!
dobranoc:)