Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka, gratuluję synka

Marlenak, Dżuls super, że prenatalne wyszły dobrze - w końcu inaczej być nie mogło!
Dżuls to nieśmiało gratuluję dziewuszki
Ja słyszałam, że norma przezierności jest do 2,5 ale i tak i tak u dzidzi jest mniejsza. A w ogóle przezerność zależy też od CRL - im większy maluch, tym większaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:10
-
nick nieaktualnyDzuls, podasz nazwisko tego lekarza? i gdzie robilas?? W sumie dobrze ze odpuscilas Roszkowskiego, podobno gbur z niego
NT 2 jest ok, my mielismy wczoraj 1,9 a nasza dzidzia ciut mniejsza. I mowil ze jest ok. Czyli dziewczynka Cie bardzo cieszy??
no i na koncu gratulacje, ciesze sie ze jest ok. -
Noo brawoo Dżuls.. gratulacje i oby spełniły się wasze oczekiwania co do płci. Najważniejsze jednak , że wszystko jest w porządku z dzidziulkiem. Teraz jeszcze tylko pozbyć się krwiaczka i nic więcej do szczęścia nie potrzeba.. Powodzonka..
Dżuls lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki

Gratuluję pomyślnych USG i udanych zakupów
My ostatnio kupiliśmy 3 kaftaniki za 19.99 w Lidlu. Wprawdzie nie wiemy jeszcze, czy się sprawdzą, ale myślę, że warto zobaczyć
Ponieważ zamierzam nosić w chuście, myślę, że na chłodniejsze, jesienne dni zamiast sweterka pod chustę przyda się kaftanik i spodenki na bodziaki (chusta daje dodatkową warstwę, więc jest cieplej).
Umówiłam się na przyszły czwartek na prywatne USG, zobaczymy, może już będzie widać płeć
A jeśli nie, to przynajmniej zobaczę dziecko
)) no i mąż znowu zobaczy (idziemy wieczorem na 19.00), bo ostatnio widział bodajże w 9 tygodniu, więc mnóstwo się u dzieciaka zmieniło od tego czasu
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem po teście glukozy, ohydne ale z cytryna o niebo lepsze:P teraz pytanie o norma dla ciężarnych bo mam tak na czczo 92 po godzinie 130 a po dwóch 100 to chyba się mieszczę???
a oto dzsiejszy nabytek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:42
Lady Savage, 4me, 4me, sweety, chabasse, kasig, adzia, easymum, Dżuls lubią tę wiadomość
-
A tu ja w spodenkach ciążowych
coś zaczyna być widać.
agatka196, Staraczka23, sweety, 4me, SweetCherryPie, karolcia87, chabasse, Sigma, kasig, la_lenka, adzia, Wonderland, Nancy87, Dżuls, skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:27
Staraczka23, Lady Savage, sweety, 4me, SweetCherryPie, karolcia87, chabasse, Sigma, kasig, la_lenka, adzia, Wonderland, Dżuls, skabarka, eM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySwetty cos ty, czekam prawie 4h az wyschna hehe zadnej suszarki chyba ze to koniecznosc, po myciu z avonu nakladam odzywke bez splukiwania, zepsuly sie w ciazy
jak byly matowe to ble ale loki mega a teraz odwrotnie połysk mega a siano tragedia 
Lady naprawdę masz 28lat? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

w ciuchy