Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka, gratuluję synka
Marlenak, Dżuls super, że prenatalne wyszły dobrze - w końcu inaczej być nie mogło!
Dżuls to nieśmiało gratuluję dziewuszki
Ja słyszałam, że norma przezierności jest do 2,5 ale i tak i tak u dzidzi jest mniejsza. A w ogóle przezerność zależy też od CRL - im większy maluch, tym większaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 17:10
-
nick nieaktualnyDzuls, podasz nazwisko tego lekarza? i gdzie robilas?? W sumie dobrze ze odpuscilas Roszkowskiego, podobno gbur z niego
NT 2 jest ok, my mielismy wczoraj 1,9 a nasza dzidzia ciut mniejsza. I mowil ze jest ok. Czyli dziewczynka Cie bardzo cieszy??
no i na koncu gratulacje, ciesze sie ze jest ok. -
Noo brawoo Dżuls.. gratulacje i oby spełniły się wasze oczekiwania co do płci. Najważniejsze jednak , że wszystko jest w porządku z dzidziulkiem. Teraz jeszcze tylko pozbyć się krwiaczka i nic więcej do szczęścia nie potrzeba.. Powodzonka..
Dżuls lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki
Gratuluję pomyślnych USG i udanych zakupów
My ostatnio kupiliśmy 3 kaftaniki za 19.99 w Lidlu. Wprawdzie nie wiemy jeszcze, czy się sprawdzą, ale myślę, że warto zobaczyćPonieważ zamierzam nosić w chuście, myślę, że na chłodniejsze, jesienne dni zamiast sweterka pod chustę przyda się kaftanik i spodenki na bodziaki (chusta daje dodatkową warstwę, więc jest cieplej).
Umówiłam się na przyszły czwartek na prywatne USG, zobaczymy, może już będzie widać płećA jeśli nie, to przynajmniej zobaczę dziecko
)) no i mąż znowu zobaczy (idziemy wieczorem na 19.00), bo ostatnio widział bodajże w 9 tygodniu, więc mnóstwo się u dzieciaka zmieniło od tego czasu
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem po teście glukozy, ohydne ale z cytryna o niebo lepsze:P teraz pytanie o norma dla ciężarnych bo mam tak na czczo 92 po godzinie 130 a po dwóch 100 to chyba się mieszczę???
a oto dzsiejszy nabytek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 19:42
Lady Savage, 4me, 4me, sweety, chabasse, kasig, adzia, easymum, Dżuls lubią tę wiadomość
-
A tu ja w spodenkach ciążowych
coś zaczyna być widać.
agatka196, Staraczka23, sweety, 4me, SweetCherryPie, karolcia87, chabasse, Sigma, kasig, la_lenka, adzia, Wonderland, Nancy87, Dżuls, skabarka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:27
Staraczka23, Lady Savage, sweety, 4me, SweetCherryPie, karolcia87, chabasse, Sigma, kasig, la_lenka, adzia, Wonderland, Dżuls, skabarka, eM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySwetty cos ty, czekam prawie 4h az wyschna hehe zadnej suszarki chyba ze to koniecznosc, po myciu z avonu nakladam odzywke bez splukiwania, zepsuly sie w ciazy
jak byly matowe to ble ale loki mega a teraz odwrotnie połysk mega a siano tragedia
Lady naprawdę masz 28lat? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny