Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisi@ dziękuję, jestes dowodem na to iz warto zerwac kontakt z teściową
z męża matka od początku nie rozmawiam czyli 5lat
jestem z tego zadowolona, nawet bede perfidna i zakaze dodawania zdjec na fb, zero kontaktu z dzieckiem, w przyszłości samo zadecyduje, ja biologicznego dziadka poznalam majac 19lat i to na pogrzebie prababci czyli jego matki ktora widzialam kilka razy!
Angela22 mama mi powiedziala ze tez jak mnie i siostre nosila to jej wysypaly pieprzyki, najgorszej z siostra miala, uciekala od slonca bo rodzila w listopadzie a co promyk to niwy pieprzyk.
Odnośnie chrzcin znam sporo osób które chrzcily przed ukończeniem roku ale było ciężko w kosciele bo był płacz, ja planuje najszybciej miec to za sobą
Tak piszecie nie wierzycie w zabobony a będziecie wieszać czerwone kokardki nad łóżeczko i do wozka aby nikt nie zauroczyl dziecka? Może śmiesznie zabrzmi ja uwierzylam w urok, taka wredna ciotka przyszla do siostrzeńca i prawie cala noc plakal i dopiero druga ciotka napoknela o zlym uroku.
Anitka ja miałam przygode z cyganka pare lat temu, szarpnela mnie za ramie nie chcialam jej sluchac to krzyczala za nami ze facet bardzo mnie kocha a we mnie milosc wygasla, rozstalismy sie po 2 miesiacach , na domiar zlego odwrocilam sie i cos wypowiedziala nagle po polsku ze bede miala pecha i oczywiście mialam do nastepnego dnia pecha, nie wierze w to ale czesto do mnie to wraca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie wierze w urok i raczej nic czerwonego nie bede wieszac ;p
Zauwazylam tez ze coraz wiecej gwiazd ma na rece czerwone nitki, tez ponod dzialaja jak talizman.
OMG coraz bardziej sie stresuje...niech juz maz przyjedzie to chociaz w dwojke bedzie razniej
edit w trojke
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do chrzcin to ja chyba tez będę to chciała zrobić jak najszybciej,jak dziecko będzie malutkie, więc pewnie będzie to październik albo ewentualnie listopad. A co do kokardek to ja się jeszcze nie zastanawiałam, ale faktycznie większość moich znajomych miała czerwone kokardki na wózku
-
nick nieaktualnyMy będziemy chrzcili, ale nie robimy chrzcin w sensie jakiejś uroczystości rodzinnej. Będą chrzestni i my, plus być może rodzice jeśli zechcą być. Zrobimy chrzest i obiad zwykły domowy z ciachem, i tyle. Jeszcze nie wiemy kiedy, ale pewnie nie prędzej niż listopad-grudzień. Być może też połączymy ze świętami, zobaczymy
-
Trzymam kciuki za wizyty:) Pewnie dzisiaj pooglądamy Wasze dzieciaczki:D Nie mogę się doczekać.
Dzwoniłam do ginekologa żeby się zarejestrować na 13.04, a tu dupa nie ma wolnych terminów. Ostatecznie zarejestrowałam się na 16.04. Ponoć zwolnienie można wystawiać do 3 dni od zakończenia ostatniego, także się zmieszczę. 27.04 mam połówkowe i babka w rejestracji mi mówiła, że późno...Orientujecie się w jakich tygodniach robi się takie usg?
edit: doczytałam,że 18-22 tydzień, ja będę miała 22+2 także może dopuszczalne są te 2 dni:pWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 16:06
-
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
Ci do chrzcin to ja rozumiem, ze chrzci sie dziecko wtedy, gdy jest sie wierzącym a zabobany raczej w wierze chrześcijańskiej w parze nie idą
W ogóle nie wiem jak mozna w to wierzyc- laseczki prosze Was
Wiecie zawsze mozna dopasować zdarzenie typu wczoraj przebiegl mi czarny kot a dzis miałam stluczke...
sowa28, nick nieaktualny, Kasiarzynka, Wonderland, Carolline lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny

i w ten sposób mnóstwo problemów mnie z tym ominie