Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnolia mnie od dawna już nie bolą piersi. Już nawet zapomniałam jaki to ból:D Nie stresuj się i nie czytaj głupot. Ja kiedyś mi coś dolegało (jeszcze przed ciążą) też wchodziłam na internet i czytałam te brednie. Według internetu powinnam mieć już 3 dzieci, raka i w ogóle to już nie powinnam żyć
Lady Savage, Magnolia3, Carolline lubią tę wiadomość
-
Zdecydowanie nie ma sensu szukać po necie, bo tylko się wtedy człowiek niepotrzebnie nakręca

Z tym odłączeniem internetu to trochę racji w tym jest, tyle ze wtedy nie miałybysmy dostępu do forum... wiec lepiej juz niech ten i internet sobie zostanie
lady z tymi lodami to chyba już większość z nas przez to przechodziła... w życiu nie zjadłam tyle lodów w tych miesiącach, w sumie zwykle lody jadlam tylko latem i to też nie jakoś bardziej często, a teraz... mogłabym codziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 17:58
-
nick nieaktualnyPrzypomnialyscie mi o lodach
zaraz zjem sobie
ja czwkoladocholiczka 
Magnolia jak masz odległy czas do wizyty to lepiej idz do lekarza, ja ba piersi nie zwracam szczególnej uwagi bo dziewczyny tu pisały ze rozmiar 2x wiekszy maja a ja dooiero teraz z miseczki C na D sie przerzucilam no i rano wieczorem fajnie jest a popołudniu już oklapniete sa i żyją wlasnyn zyciem
Wiecie tak to będzie ba przełomie lipca sierpnia jak na początku, czytalysmy jak dziewczyny ze stycznia i lutego rodza a w wakacje spojrzymy co nas lada moment czeka na lipcowe
a świeżo zafasolkowane beda zaglądaly na nasze ekscytacje 
Ależ żem rozsypanke napisala
-
Nancy87 wrote:Magnolia mnie od dawna już nie bolą piersi. Już nawet zapomniałam jaki to ból:D Nie stresuj się i nie czytaj głupot. Ja kiedyś mi coś dolegało (jeszcze przed ciążą) też wchodziłam na internet i czytałam te brednie. Według internetu powinnam mieć już 3 dzieci, raka i w ogóle to już nie powinnam żyć

Mnie też już nie bolą piersi od bardzo dawna, a pamiętam jaki to był ból na początku ciąży,
opowiadałam dziewczyną tutaj z resztą że ból był taki że nawet przy profesorach perfidnie sobie je masowała. A teraz mam spokój już dobre 2 miechy
i żyjemy obydwa, więc Magnolia się nie stresuj
-
Gusiak wrote:
lady z tymi lodami to chyba już większość z nas przez to przechodziła... w życiu nie zjadłam tyle lodów w tych miesiącach, w sumie zwykle lody jadlam tylko latem i to też nie jakoś bardziej często, a teraz... mogłabym codziennie
U mnie to bardzo dziwne że zjadałam lody orzechowe
bo ich nie lubię, w sumie to nigdy nie jadłam
, a teraz normalnie zjadłam pół pudełka, i kocham te uczucie zaspokojenia zachcianki, jest to nie do opisania
-
Nancy87 wrote:Ja jem codziennie po minimum dwa lody. Właśnie! Muszę kupić, bo się skończyły:) To chyba taka moja jedyna zachcianka ciążowa, która nawet jak zostanie przez chwilę zaspokojona, to wraca jak bumerang w późniejszej porze dnia.
to moim bumerangiem są śledzie i pomidory -
nick nieaktualnyWniosek to faceci szowinisci moga wyciągnąćNancy87 wrote:Staraczka ja zrozumiałam hehe. Sama podczytywałam styczniówki, lutowe, a teraz marcowe i kwietniowe. Wniosek? Każda się boi porodu ale każda dała radę hehe
W sierpniu, wrześniu my będziemy na podglądzie przez innych:)
nie jestesmy słaba płcią 
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH