Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Ci gwarantuje, że sama wiem lepiej co przeżyłam i na jakie poświęcenie byłam gotowa aby mieć swój cud. Nie dogadamy się, bo mamy skrajnie inne przeżycia w tej kwestii.Lady Savage wrote:Nie zamieniłabyś się, gwarantuje Ci to.
Nancy87, eM lubią tę wiadomość
-
Ja też mam 6 dni okres i leci mi z każdej strony. Wymiotuje, rozwolnienie (nawet dzień przed) okropny ból brzucha, który czasami kończył się omdleniami. Wiem o czy Lady mówisz z tymi nogami:) Oczywiście były i miesiące lepsze, co za wiele się nie działo. Zresztą 3 lata brałam tabletki, także też odpoczęłam.
-
nick nieaktualnyOdnośnie porodu to ja będąc w pozamacicznej miałam chyba do tych bóli niezły wstęp, nie mogłam usiąść na tyłek tak rwalo o chodzeniu nie było mowy a jak juz to taka zgarbiona staruszka i do swojej pozycji wracałam 2 miesiące, powiem tyle że po cesarce jak któraś bedzie miała to bedzie identyko a moja podroz powrotna po operacji 40km w 4dobie po operacji to zleciala na 5 pyralginach bo co bardzo zdziwiło personel ketonal na mnie nie działał a takie tabletki bez recepty były jak zbawienie

Na samą myśl czuję ten ból -
A więc tak kochane ☺jestem taka szczęśliwa bo z tego co wystawalo mojej Kruszynie między nóżkami nie ma śladu. Czyli tak jak mówił była to pempowina. Więc kochane moje na 95 % dziewczynka. Moje marzenie się spełniło. Ja z tego wszystkiego zapomniałam zdjecia z Usg ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 21:00
kapturnica, Misi@, agatka196, Staraczka23, Kasiarzynka, skabarka, la_lenka, SweetCherryPie, aldonaa, kasig, Gusiak, easymum, Nancy87, Sigma, 4me, Anitka201, wiaraczynicuda, karolcia87, Dżuls, Lady Savage, Wonderland, kataryna, Bruma, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wlasnie wrocilam

Zgodnie z zamiarem przed wizyta zjadlam cukierka i co maluch ssal paluszekmi raz ruszyl nozka..taki maly leniuszek z niego
Nie chcialmpokazac kim jest wiec lekarz zrobil mi dopochwowe badanie i co patrzymy a tam taki wielki siusiak
zrobil mi zdjecie siusiaka dla tatusia 
Rozmawialam z nim o porodzie inumowilam sie z nim, ze za jakis czas umowimy sie w szpitalu jak bedzie mial dyzur to mnie oprowadzi po porodowce
Teraz jak dojechalam do domu to zaczelammplamic i wypadl mi taki skrzep, ale moze to skutek badania dopochwowego, bo mam nadzerke, wiec poki co to sie nie martwie.
Zaraz zaczne Was nadrBiac...acha wedlug niego jestem w 17 tygodniutygodniu ...zwizyty na wizyte awansuje..ja juz od razu czulam, ze urodze w sierpniu ;p
agatka196, adzia, Staraczka23, Kasiarzynka, skabarka, Gusiak, easymum, Sigma, 4me, Anitka201, Dżuls, Lady Savage, kasig, Wonderland, kataryna, Bruma, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdzia gratulacje, byc moze dołączę do grona mamusiek corki

Misi@ tobie również gratuluje , byc moze termin idzie do przodu bo dziecko ladnie rosnie
Bylas na samolocie? Tam szybciej moglo dojsc do uszkodzenia i stąd plamienie
Misi@, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak mialam pelen zestaw badan lacznie z badaniem piersiStaraczka23 wrote:Adzia gratulacje, byc moze dołączę do grona mamusiek corki

Misi@ tobie również gratuluje , byc moze termin idzie do przodu bo dziecko ladnie rosnie
Bylas na samolocie? Tam szybciej moglo dojsc do uszkodzenia i stąd plamienie
Zdaje sobie sprawe, ze teraz po pierwsze pochwa bardziej ukrwiona a po drugie to jednak jakis wziernik wkladal.
Dziekuje. Maz zachwycony synkiem, a poprosil bym nikomu jeszcze z rodziny nie mowila, a mnie juz kusi, bo siostra nawet dzis z moim malenstwem rozmawiala, zeby sie w koncu ujawnil :p
A plus jest taki, ze mam ciuszkinpo dwoch chlopakachni jednej dziewczynce, wiec wiecej mam chlopiecych
Edit. Z bolem serca mam jechac na ip jak bede znow miec, albo do kardiologa, bo watpi by to byly nerwobole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 21:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ to pewnie od wziernika, nic sie nie martw

Anula slub ma chabasse
Ogólnie 4lata bez zabezpieczenia wspolzylam z mężem, po roku bylo bardziej intensywnie
3 lata i nic a jak juz sie udało to byla ciąża pozamaciczna przy ktorej trafiając na stol z krwotokiem weWn. Stracilam jajnik i jajowod balam sie ze szanse na poczęcie jest bardzo znikome jednak w drugim cyklu sie udalo
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBól po cc tak jak jak ja mialam ze do pionu 2msc dochodzilam, ta operacja ktora mialam nie rozni sie od cięcia do cesarki, jest bardzo ciężko sie ruszać, kuzynka po cc siedziala u rodziców aby pomagali przy dziecku sama by nie dala rady, ktos tu pisal ze tez byl problem z pionizowaniem, oczywiście jak wcześniej pisalysmy ból odczuwamy indywidualnie ale operacja nie jest drasnieciem palca nożemskabarka wrote:zakładasz że każda z nas, która będzie miała cc będzie przechodzić to w taki sam sposób jak Ty? Czy to ja źle zrozumiałam sens Twojej wypowiedzi??

Ból po operacji moze tez byc spowodowany stanem psychicznym, ja bylam wykonczona -
nick nieaktualny