Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Swędzą mnie plecy, nogi, dłonie więc raczej nic związane z rozstępami, dlatego tak dziwnie

Jak umyję buzię to robi mi się aż skorupa taka susza. Czasem mam wrażenie że nawet w kroczu mam dziwną suchość

Przyznaję się bez bicia że mało piję może to dlatego
Co do bólu pod żebrami to jest to mega nieznośnie, jestem małą, chudą kobietką i tłumaczę to sobie że jak mały rośnie to gdzieś musi mieć miejsce.
Z drugiej strony mam schizy że to może problem z trzustką albo wątrobą
-
Gusiak wrote:Lady fajny domek

Ładny masz w środku rozkład
na razie w środku wygląda tak
pokój dzidziula

salon z aneksem kuchennym

a będzie wyglądało tak

a salon tak
Kasiarzynka, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady_Savage w pierwszej chwili myślałam, że cały ten 1 z szeregowców jest Twój, bo 4ME pisała o domku
A Twoje jest mieszkanko na parterze dobrze rozumiem?
A piwnicę też macie czy tylko ten schowek? Salonik 24m z aneksem będzie Wam pewnie ciasny, sami z Mężem mieszkamy w domku, ale mam swoje mieszkanko, które wynajmuje i tam salon z aneksem ma ponad 27m2 i nie jest to za wiele, kuchnie kombinowaliśmy nie za dużą, ale pod zabudowę pojemną, rogówkę nie za dużą no i stół z krzesłami jakieś koło Tv i to tyle za dużo miejsca żeby się tam ruszyć to nie ma
A jak duży macie ogródek?Bo my też to mieszkanko co wynajmujemy mamy z ogrodem.
-
Misia jestem w szoku żeby dorosła kobieta tak reagowała, no ale cóż, przejdzie jej.
Mnie na szczęście nic nie swędzi, a boli mnie z kolei z lewej strony w okolicach jajnika,zaczęło w nocy i tak w zasadzie cały dzien, też nie wiem skąd ale mam nadzieję że przejdzie -
Koalka wrote:Lady_Savage w pierwszej chwili myślałam, że cały ten 1 z szeregowców jest Twój, bo 4ME pisała o domku
A Twoje jest mieszkanko na parterze dobrze rozumiem?
A piwnicę też macie czy tylko ten schowek? Salonik 24m z aneksem będzie Wam pewnie ciasny, sami z Mężem mieszkamy w domku, ale mam swoje mieszkanko, które wynajmuje i tam salon z aneksem ma ponad 27m2 i nie jest to za wiele, kuchnie kombinowaliśmy nie za dużą, ale pod zabudowę pojemną, rogówkę nie za dużą no i stół z krzesłami jakieś koło Tv i to tyle za dużo miejsca żeby się tam ruszyć to nie ma
A jak duży macie ogródek?Bo my też to mieszkanko co wynajmujemy mamy z ogrodem.
ogród ma 60 m2, i tam mamy mieszkanko na dole, u góry mają sąsiedzi, a mówię domek bo mamy tak wpisane w zakupie, dzięki temu nie płacimy czynszu, -
nick nieaktualnyNie no z nim tragedii nie ma, lubi duzo dowalac do pieca a ja nie jestem obojętna na to bo sobie nie pozwolę, niby to w zartach ale wiesz zawsze jakies ziarno prawdy zawsze jest, posmiac sie można, jak go znam 4,5 lata takGusiak wrote:Misi@ nic się nie przejmuj... przejdzie Jej

Staraczka Ty to chyba nie masz zbyt dobrych kontaktow z tesciami? ... takie mam wrażenie
w listopadzie mielismy ostrą wymiane zdań, jego obecna żona wiedziala ze sie mu tak łatwo nie poddam i uspokajala go
Tesciowa dla mnie nie istnieje mam spokoj
-
Paulinek to moze wyprobuje tenTwój krem, bo już nie wiem czym się ratować... tylko... czy będę mogła bym smarować buzię i dłonie?

Aaaa... i jaka jest pojemność, żeby mi krem nie starczyl na 2-3 razy
Lady faktycznie póki co musze powiedzieć, ze dość 'chłodne' to Wasze mieszkanie
... ale plany i efekt jaki chcecie osiągnąć bardzo ładny ... lubię właśnie takie nowoczesne wnętrza
a i pokój dla dzidzi u nas wygląda mniej więcej tak samo... w sensie chodzi mi o wielkość, okno
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Zazdroszczę nowego domu i perspektywy urządzania, bardzo lubię takie tematy. Tylko, że ja bym chciała większy metraż, obecnie mam niecałe 60 metrów i z samym mężem się ledwo mieścimy

Ja też uwielbiam urzadzac zmieniac dekorowac
teraz tez wlasnie mowie mojemu przemalowaniu i zmianie salonu, dzis nawet robilismy przemeblowanie i nowe firanki wieszalam 
Obecnie mamy 50m2 i tez jest to dla nas malutko ale zyc sie da a kiedys sie wybudujemy bo nie wyobrazam sobie mieszkac w mieszkaniu do konca zycia
-
nick nieaktualnyMisi@ ja też jestem w szoku, ze dorosła kobieta może się tak zachować!!I jeszcze fochy o płeć WASZEGO dziecka no bez jaj!!Ale chyba wyszłabym z siebie!Bo po pierwsze to WASZE dziecko, a dla rodziców zawsze jest najważniejsze jest żeby było zdrowe a po 2 to Wy ewentualnie możecie mieć jakieś preferencje co do płci dziecka, może akurat chcieliście chłopaka i co jej do tego?Zresztą żeby to było takie łatwe kto co chce

Ja tam się z synka MEGA cieszę!!!!
Lady bez urazy, ale mi akurat taka pstrokata stylistyka nie odpowiada, szybko by mi się znudziła i mnie denerwowała. Ale pewnie moje nowoczesne wnętrze czarny,szary, biały na wysoki połysk, bez zbędnych bibelotów i pstrokatości za to Tobie by nie odpowiadał.Wiadomo każdy lubi co innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:07
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW sumie z tesciem, męża matke widzialam jakies 4x na początku związku, na slubie jej nie bylo, nie dostala zaproszenia.Gusiak wrote:Staraczka czyli w zasadzie z tesciami można powiedzieć, ze nie masz problemów

Teść musiał trochę jej przygadac bo nastawiala męża przeciwko mnie, jak zamieszkalismy razem potrafila codziennie wydzwaniac aby przyjechal bo cos sie zepsuło, nigdy nie pytała jak mu sie żyje...
Od czasu do czasu u niej jest ale rzadko nawet o ciąży dowiedziała sie od jego ciotki bo celowo jej pogratulowala na moją prośbę
-
nick nieaktualnyJa czasami udaje, ze nie slysze co mowi tesciowa i wychodze na tym najlepiej, bo ja uwaZam, ze rodzina jest wazna i chcialabym by dziecko moje tez szanowalo swoich bliskich.
No ale czasem to mnie krew zalewa jak ona cos powie, jest strasznie zazdrosna o syna..jak maz sie do mnie wprowadzil to powiedziala, ze jej serce peklo, ze on wybral mnie a nie ja..no coz syn mial wowczas 25 lat ile mial mieszkac z mama no bezprzesady!
A po zatym jest ok. Czasem jej tylko cos odbije i wowczas cos powie, ale jak tylko maz to slyszy to ja sprowadza na ziemie...wiec to jest sporadyczne
A mnie dzis swedzi skora, ale sie nie balsamowalam, bo mialam badanie
-
nick nieaktualnySpoko ja to wiem, ale tak sobie mysle, ze to rodzina i nie chce miec konfliktow!Gusiak wrote:Może nie powinnam, ale dziwne macie te teściowe... zamiast cieszyć sie ze szczęścia swojego syna to jeszcze specjalnie robią zamieszanie, żeby im pokomplikowac życie...

Ja nie lubie urzadzac pomieszczen, moj maz za to uwielbia i zaprojektowal wszystko sam no i sam wykonal
lacznie z komandorem...uwielbia majsterkowac i ma swietny gust a do tego jest pedantem, wiec robi wszystko z mm dokladnoscia, co czasem mnie drazni ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:15
-
Lady Savage wrote:na razie w środku wygląda tak

pokój dzidziula

salon z aneksem kuchennym

a będzie wyglądało tak

a salon tak

Lady piekny domek
uklad tez bardzo fajny.
Widze, ze stan taki jak u nas wiec mamy podobna ilosc spraw do ogarniecia. Tylko, ze Ty widze juz pelno wizualizacje masz od architekta, tak? Kolorowo u Ciebi- ja to jestem bardziej stonowana ale u kgos jak najbardziej mi sie kolory podobaja

-
Koalka wrote:
Lady bez urazy, ale mi akurat taka pstrokata stylistyka nie odpowiada, szybko by mi się znudziła i mnie denerwowała. Ale pewnie moje nowoczesne wnętrze czarny,szary, biały na wysoki połysk, bez zbędnych bibelotów i pstrokatości za to Tobie by nie odpowiadał.Wiadomo każdy lubi co innego
Ja uwielbiam kolory,
sypialnia będzie zielono pomarańczowa, pokój dzidzi będzie jasno żółty i jasno zielony, a przedpokój będzie cały żółty.