Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ i słusznie ... ja tez uważam, ze bądź co bądź rodzice męża też stają się Twoja rodziną...
    Ja absolutnie póki co nie mam kompletnie na co narzekać jeśli chodzi o moją teściową, ale uważam ze lepiej czasem puścić coś mimo uszu i dać sobie spokój niż wywołać awanturę... bo jacy są tacy są, ale to jednak rodzice męża i nigdy nie wiadomo co się jeszcze w życiu wydarzy =)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady... chyba bardzo lubisz kolor zielony? ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:13

l22nhdge5b933eoh.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to uwielbiam beton, drewno, szklo.... Takie tam klimaty ;) moja mam mowi, ze mnie z tym betonem na scianie odwiedzac nie bedzie ;))))

karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa ja póki co (odpukać ;p) też absolutnie zlego słowa na teściów powiedzieć nie mogę =)
    Nie wiem czy to kwestia tego, ze widzimy się tylko raz w miesiącu ale jest dobrze... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Lady... chyba bardzo lubisz kolor zielony? ;D

Uwielbiam :P najlepiej pasuje do rudej czupryny :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady fajne mieszkanko i jak kolorowo bedzie:) Ja lubię spokojne kolory, może wrzucę później nasz salon, który robiliśmy przed świętami:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    witam się z wami , ostatnio sie nie odzywałam ale wyladowałam w szpitalu ,dostałam takiego mocnego krwawienia zywa krwią masakra myślałam że zawału dostane , myslałam że juz po wszystkim , po badaniu okazalo sie ze serduszka biją , lekarz mówił ze kosmówka sie odkleja , ale nic wiecej nie wiem , moz któras z was miała taka sytuacje ? nawet sie bałam zapytac lekarza jakie sa szanse , co myslicie?
    Angeela mi sie odklejala kosmowka. Mialam kriwaka, ktory ja odklejal wiec chyba jeszcze gorzej.
    Ogolnie zalecenia to duphaston, luteina i lezec, lezec, leżec! Oczywiscie do toalety, pod prysznic, zmienic kanape na lozko- jak najbardziej. Za to nawrt sniadania i obiady- dwoch lekarzy!!!! Zabronilo mi robic.
    Jeden lek to lezenie a drugi to cierpliwosc ;) u mnie stan sie polszyl dopiero po 8 tygodniach! Mimo to mam dalej l4 i wskazanie do lezenia jak najwiecej.
    Nie martw sie wszystkie przypadki, ktore ja znam z odklejajaca sie kosmowka dobrze sie skonczyly. Ja nic na ten temat nie czytalam w necie, sluchalam sie tylko swojego lekarza i dobrze na tym wyszlam :)

Zreszta skoro ty mialas krwiawienie to moze wlasnie tez mialas krwiaka, ktory odklejal kosmowke i zdazyl sie oprzonic przed USG.

Co Ci powiedzial lekarz, kiedy kolejna wizyta?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:29

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie początkowo, po ślubie, machnęłam mieszkanie na kolorowo - żółto, zielono, różowo, czerwono. Masakra, nie dawałam rady tak mieszkać, nic do siebie nie pasowało. Dobranie mebli, dodatków to był kosmos. Strasznie się źle czułam w takim natłoku. Ale nauczyłam się na błędach i teraz mam różne natężenia szarego na ścianach, białe meble - uff duża ulga.
    Kolory jak najbardziej na tak - ale w dodatkach - jakieś poduchy, zasłony, bibeloty. Łatwo zmienić jak się znudzi. :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Uwielbiam :P najlepiej pasuje do rudej czupryny :P

Tylko później absolutnie nie zmieniaj koloru włosów, bo do mieszkania nie będziesz pasować ;p

U nas salon jest kremowo- brązowy... kuchnia ciemne drewno i szafki czerwona polerka... pokój dla maluszka póki co pomalowany na brzoskwinke i pusty, a sypialnka fioletowo-biala =)

wrzuciła bym fotki, ale nie wiem jak ;D

Lady Savage lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La_lenka ja wcześniej sobie walnęłam taki ciemny róż i też nie dawałam rady wysiedzieć w salonie. Zaraz wrzucę aktualny stan.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Ja sobie początkowo, po ślubie, machnęłam mieszkanie na kolorowo - żółto, zielono, różowo, czerwono. Masakra, nie dawałam rady tak mieszkać, nic do siebie nie pasowało. Dobranie mebli, dodatków to był kosmos. Strasznie się źle czułam w takim natłoku. Ale nauczyłam się na błędach i teraz mam różne natężenia szarego na ścianach, białe meble - uff duża ulga.
    Kolory jak najbardziej na tak - ale w dodatkach - jakieś poduchy, zasłony, bibeloty. Łatwo zmienić jak się znudzi. :P
    W 100% się z Tobą zgadzam, dosłownie wyraziłaś moje zdanie!!Ja bym w takich pstrokatościach poprostu zwariowała!Szybko strasznie się nudzą i nie idzie w nich wytrzymać!Zresztą stonowane wnętrza są teraz modne, ale wiadomo nie każdy musi miec tak jak wszyscy ;)
    Ps:ja też mam białe mebelki i szare i białe ściany ;)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez salon i sypialnia białe meble... =)

Ciekawa jestem jak będą się one sprawdzały przy małych dzieciach =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie rodzicow naszych facetów czy mialyscie wcześniej chłopaków ktorzy zapoznali was z rodzicami?
    Ja mialam kilka przypadkow i bylo tak facet jak hulaka i bardzo głośny wręcz z dużym temperamentem mial spokojnyvh rodzicow i jak poznawalam to bardzo sie lubilismy, a jak byl facet taki spokojny domownik to jak mamisynek troche, zawsze matka wredba zero kintaktu z nia o wszystkim chciala wiedziec i kontrolowac

• kasig Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka u mnie to akurat było na odwrót im większym chuliganem był jakiś mój chłopak tym bardziej szurniętą i nawiedzoną miał mamuśkę, szczytem była jedna ktora na pierwszym spotkaniu wypytała mnie o dosłownie wszystko, całą historię rodziny a nawet o to czy noszę stringi czy figi, bo ona musi wszystko wiedzieć o wybrance syna, i to wszystko w święta w obecności innych członków rodziny. Ufff aż mnie trzęsie na samo wspomnienie. Dobrze że teraz mam fajnych teściów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z dziewczynami co do kolorów. Ja sama uwielbiam żywe, często jaskrawe kolory, ale takie zestawienia jak na wizualizacjach są w mojej opinii po prostu kiczowate (wybacz). No, ale o gustach się nie dyskutuje, ważne, żeby każdy czuł się dobrze we własnym domu ;)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no to ja chyba zawsze miałam szczęście bo mamy moich poprzednich facetów zawsze były fajne i miałam z Nimi na prawdę dobre kontakty =)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my mamy taki salonik i w nim się bardzo dobrze czuję. Może zdjęcia nie są super jakości, bo robione kiepskim telefonem i wieczorem. Teraz sypialnia też z białą szafą.
    Swoją drogą uwielbiam oglądać kogoś wnętrza:D

dicdow8qy334_t.jpg

j80yhhpj6tkx_t.jpg

z8i9h0leo21b_t.jpg

karolcia87, kasig, Gusiak, Anitka201, la_lenka, SweetCherryPie, Lady Savage, chabasse, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy bardzo ładny pokoik =)
    Taki przytulny i stonowany =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• 4me Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy masz bardzo ładne kolory :) kącik z kanapa super.
    Ja to w ogóle chyba pojade po calosci bo ja bede miec białe ściany :))))) teraz tez mamy i dobrze nam z tym :)

Dobrze, ze kazda z nas ma inny gust- bo byloby jak za prl w mieszkaniach. Z drugiej strony jak ktos idzie za trendami to tez ciezko miec cos oryginalnego bo teraz cegla i beton tez wszędzie- taka moda ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:21

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 619 620 621 622 623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ