X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z Was ranne ptaszki:)Ja dzisiaj wstałam po 5, bo mąż jedzie na zebranie do pracy i po zebraniu od razu zrobimy zakupy. W ogóle obudziłam się i czułam jak bobo szaleje, położyłam rękę na brzuch i tak podskakiwał, pulsował:) Od razu miałam powera do wstawania:)
    Chabase gratulacje!:) Mąż - jak to dumnie brzmi, co hehe?

chabasse lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się przebudzam jak mąż idzie do pracy... troszkę położę i jeszcze ucinam sobie krótka drzemkę =)

u mnie dziś zapowiada się chyba baaaaardzo ciepły dzień ... koło południa wybiorę się na spacerek znów szukać mojej farby do włosów - Pani w naturze mówiła, ze dziś będą mieli dostawę, wiec może uda mi się ja w końcu upolować =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Tylko później absolutnie nie zmieniaj koloru włosów, bo do mieszkania nie będziesz pasować ;p

U nas salon jest kremowo- brązowy... kuchnia ciemne drewno i szafki czerwona polerka... pokój dla maluszka póki co pomalowany na brzoskwinke i pusty, a sypialnka fioletowo-biala =)

wrzuciła bym fotki, ale nie wiem jak ;D

Nigdy, rudy jest najpiękniejszy! :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w ten pochmurny dzień, no ja wczoraj zwolniłam się z zajęć, usypiałam na stojąco więc doszłam do wniosku, że to nie ma sensu, w domu od razu zasnęłam i obudziłam się dziś o 4 i co i pada, mam nadzieje że nie będę dziś marudzić, na szczęście mam dziś wolne, no prawie, bo o 15 idę do 2 małych dziewczynek będziemy robić jajka z cekinów.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady u nas też pada:( Paskudna pogoda...Ja już siedzę u rodziców. Zrobiłam im pobudkę hehe. Zasypiam przez tę pogodę:(

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady u nas też pada:( Paskudna pogoda...Ja już siedzę u rodziców. Zrobiłam im pobudkę hehe. Zasypiam przez tę pogodę:(

Masakryczna, nigdy tak nie miałam, ale w ciąży reaguje na pogodę, co z tego że stanę o 4 :P wyspana i uśmiechnięta jak ok 10 zaraz będę marudzić i kłaść się spać :P by wstać na obiad i potem o 16 znowu lulu, caly dzień sie śpi

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :)

Mialam taki głupi sen, urodzilam chyba synka i będąc w domu dziecko było takie duze jak 5letnie :D na koniec okazalo sie ze bylo podmienione :D

Ide na wizyte dzisiaj do nowego lekarza i tak sie stresuje ze wstalam i na sucho biegunke mialam :D

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka trzymam kciuki za wizytę:)

Staraczka23 lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W głowie mam pozytywne nastawienie bo musi byc dobrze ale wiesz jak to jest niby bez stresu a jednak jest.

U mnie pochmurno i szaro :/

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka trzymam kciuki za wizytę. ja zrobię zdjęcia salonu jak wrócę :-) i wstawię dokładnie Nancy paskudna pogoda :-/ gdybym nie musiała to bym nie wychodziła :-) jutro moja siostrzenica ma roczek :-) z młodsza siostra na urodziny złożyliśmy się na piaskownice taka już pozadna

Staraczka23 lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

Chabasse gratuluje bycia żoną i wspaniale udanego dnia :)

4me i własnie dlatego się cieszę że nie mam telewizora, omijają mnie te historie bo też lubiłam oglądać, silniejsze to było ;)

a dzisiaj takie głupoty mi się śniły, leciałam samolotem i pilot tak strasznie nisko leciał i czułam, że zaraz się coś stanie i nagle zaczął lądować u kogoś na ogródku bo nie wyrobił tłumaczył się że nie sądził że aż tak nisko leciał, Na szczęście nikomu nic się nie stało.
    Może zbieg okoliczności ale brzuch mnie od rana pobolewa, kłuje co jakiś czas ale z tego co czytałam wcześniej u Was to chyba normalne na tym etapie :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam nie pokaze :D
    Mam balagan trochę hehe ewentualnie po weekendzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia to widze tak samo glupi stresujacy sen jak u mnie :D

Kłucie tez odczulam jak wstałam z łóżka ale to nad pepkiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabasse gratuluje..czytajac Twoj opis lzy mi polecialy ;) szczescia Wam zycze <3
    Staraczka trzymam kciuki by sie udalo...
    Ja tez mam jeszcze mdlosci, wymiotuje rzadko, ale mdlosci sa ;/ wspolczuje

Ja tez wstaje wczesnie, przed moim mezem no i niesety nie daje mu spac. Dzis snilo mi sie, ze maz mnie zdradzil, wiec go obudzilam o 5 i musialam mu to opowiedziec, a potem przytulic sie , bo strasznie mi bylo przykro...to glupie, bo to sen...
    Dzis ide do rodzinnego, po skierowanie na zastrzyki boje sie ich, bo sa rozne opinie, jedni mowia, ze powinnam brac inni ze moga powodowac nowotwor i badz tu czlowieku madry...a mam niski pozimo b12 bo nie przyswajam tej witaminy i musze je barc. Soba sie nie przejmuje tylko synkiem, oby mu niczego nie brakowalo, ale tez zeby mu nie zaszkodzilo...corazwiecej maluchow ma nowotwory i nie wiem, jaki to bedzie mialo wplyw na niego :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie zbrana. Ja dzisiaj z mlodsza jade do pekarza. Cos jej po grypie kaszel nie chce minac.

Wczoraj wieczorem poryczalam sie jak bubr wlasnie przy tym dokumencie o kobiecie ktora stracila dzieci, a tak sie zlozylo ze wczesniej w ekspresie reporterow byl reportaz o rodzicach, ktorzy stacili 3 letniego synka.
    Musze sobie ogranoczyc takie emocje.

• adzia Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabasse wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Cieszę się razem z Tobą że jesteś szczęśliwa, że wszystko ewyszło tak, jak sobie zaplanowalas. Teraz ciesz się o odpoczywaj. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ haha jest taki obrazek na fb jak kobieta daje w nocy liscia facetowi on sie budzi mowi ZA CO??! A kobieta na to SNILO MI SIE ZE MNIE ZDRADZILES :D

Misi@ lubi tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:32

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wam dziewczyny za tak mile slowa... Rzeczywiście teraz odpoczywam, bo po pierwsze miałam lekkie urwanko głowy przed ślubem.. a po drugie jest taka fantastyczna pogoda na podlasiu od samego początku, że nic tylko korzystać i się relaksować. Ładuję baterie... Wszystkim Wam zdrówka życzę i takiej aury jak u mnie..:)

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chabasse wrote:
    Dziekuje Wam dziewczyny za tak mile slowa... Rzeczywiście teraz odpoczywam, bo po pierwsze miałam lekkie urwanko głowy przed ślubem.. a po drugie jest taka fantastyczna pogoda na podlasiu od samego początku, że nic tylko korzystać i się relaksować. Ładuję baterie... Wszystkim Wam zdrówka życzę i takiej aury jak u mnie..:)
    Na fb masz Ania Maria? :)

‹‹ 621 622 623 624 625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ