Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale z Was ranne ptaszki:)Ja dzisiaj wstałam po 5, bo mąż jedzie na zebranie do pracy i po zebraniu od razu zrobimy zakupy. W ogóle obudziłam się i czułam jak bobo szaleje, położyłam rękę na brzuch i tak podskakiwał, pulsował
Od razu miałam powera do wstawania:)
Chabase gratulacje!
Mąż - jak to dumnie brzmi, co hehe?
chabasse lubi tę wiadomość
-
Ja to się przebudzam jak mąż idzie do pracy... troszkę położę i jeszcze ucinam sobie krótka drzemkę

u mnie dziś zapowiada się chyba baaaaardzo ciepły dzień ... koło południa wybiorę się na spacerek znów szukać mojej farby do włosów - Pani w naturze mówiła, ze dziś będą mieli dostawę, wiec może uda mi się ja w końcu upolować
-
Gusiak wrote:Tylko później absolutnie nie zmieniaj koloru włosów, bo do mieszkania nie będziesz pasować ;p
U nas salon jest kremowo- brązowy... kuchnia ciemne drewno i szafki czerwona polerka... pokój dla maluszka póki co pomalowany na brzoskwinke i pusty, a sypialnka fioletowo-biala
wrzuciła bym fotki, ale nie wiem jak
Nigdy, rudy jest najpiękniejszy!
-
Witam w ten pochmurny dzień, no ja wczoraj zwolniłam się z zajęć, usypiałam na stojąco więc doszłam do wniosku, że to nie ma sensu, w domu od razu zasnęłam i obudziłam się dziś o 4 i co i pada, mam nadzieje że nie będę dziś marudzić, na szczęście mam dziś wolne, no prawie, bo o 15 idę do 2 małych dziewczynek będziemy robić jajka z cekinów.
-
Nancy87 wrote:Lady u nas też pada:( Paskudna pogoda...Ja już siedzę u rodziców. Zrobiłam im pobudkę hehe. Zasypiam przez tę pogodę

Masakryczna, nigdy tak nie miałam, ale w ciąży reaguje na pogodę, co z tego że stanę o 4
wyspana i uśmiechnięta jak ok 10 zaraz będę marudzić i kłaść się spać
by wstać na obiad i potem o 16 znowu lulu, caly dzień sie śpi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka trzymam kciuki za wizytę. ja zrobię zdjęcia salonu jak wrócę
i wstawię dokładnie Nancy paskudna pogoda
gdybym nie musiała to bym nie wychodziła
jutro moja siostrzenica ma roczek
z młodsza siostra na urodziny złożyliśmy się na piaskownice taka już pozadna
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Chabasse gratuluje bycia żoną i wspaniale udanego dnia
4me i własnie dlatego się cieszę że nie mam telewizora, omijają mnie te historie bo też lubiłam oglądać, silniejsze to było
a dzisiaj takie głupoty mi się śniły, leciałam samolotem i pilot tak strasznie nisko leciał i czułam, że zaraz się coś stanie i nagle zaczął lądować u kogoś na ogródku bo nie wyrobił tłumaczył się że nie sądził że aż tak nisko leciał, Na szczęście nikomu nic się nie stało.
Może zbieg okoliczności ale brzuch mnie od rana pobolewa, kłuje co jakiś czas ale z tego co czytałam wcześniej u Was to chyba normalne na tym etapie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChabasse gratuluje..czytajac Twoj opis lzy mi polecialy
szczescia Wam zycze 
Staraczka trzymam kciuki by sie udalo...
Ja tez mam jeszcze mdlosci, wymiotuje rzadko, ale mdlosci sa ;/ wspolczuje
Ja tez wstaje wczesnie, przed moim mezem no i niesety nie daje mu spac. Dzis snilo mi sie, ze maz mnie zdradzil, wiec go obudzilam o 5 i musialam mu to opowiedziec, a potem przytulic sie , bo strasznie mi bylo przykro...to glupie, bo to sen...
Dzis ide do rodzinnego, po skierowanie na zastrzyki boje sie ich, bo sa rozne opinie, jedni mowia, ze powinnam brac inni ze moga powodowac nowotwor i badz tu czlowieku madry...a mam niski pozimo b12 bo nie przyswajam tej witaminy i musze je barc. Soba sie nie przejmuje tylko synkiem, oby mu niczego nie brakowalo, ale tez zeby mu nie zaszkodzilo...corazwiecej maluchow ma nowotwory i nie wiem, jaki to bedzie mialo wplyw na niego
-
nick nieaktualnyWitam sie zbrana. Ja dzisiaj z mlodsza jade do pekarza. Cos jej po grypie kaszel nie chce minac.
Wczoraj wieczorem poryczalam sie jak bubr wlasnie przy tym dokumencie o kobiecie ktora stracila dzieci, a tak sie zlozylo ze wczesniej w ekspresie reporterow byl reportaz o rodzicach, ktorzy stacili 3 letniego synka.
Musze sobie ogranoczyc takie emocje. -
nick nieaktualny
-
Dziekuje Wam dziewczyny za tak mile slowa... Rzeczywiście teraz odpoczywam, bo po pierwsze miałam lekkie urwanko głowy przed ślubem.. a po drugie jest taka fantastyczna pogoda na podlasiu od samego początku, że nic tylko korzystać i się relaksować. Ładuję baterie... Wszystkim Wam zdrówka życzę i takiej aury jak u mnie..
-
nick nieaktualnyNa fb masz Ania Maria?chabasse wrote:Dziekuje Wam dziewczyny za tak mile slowa... Rzeczywiście teraz odpoczywam, bo po pierwsze miałam lekkie urwanko głowy przed ślubem.. a po drugie jest taka fantastyczna pogoda na podlasiu od samego początku, że nic tylko korzystać i się relaksować. Ładuję baterie... Wszystkim Wam zdrówka życzę i takiej aury jak u mnie..

na koniec okazalo sie ze bylo podmienione