Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marlenak_me wrote:dzieczyny- te, któe znają płeć- czy zgadza się wam z chińskim kalendarzem płci? bo ja nie wiem, czy mam im wierzyć, że będzie chłopiec
Ja tam takie kalendarze traktuję jako zabawę bardziej, średnio w nie wierzę... choć jak sobie kiedyś posprawdzałam z ciekawości, to i mojej mamie się sprawdziło i kuzynce, i mi w przypadku pierwszego dziecka. Teraz niby ma być dziewczynka wg kalendarza
no i ciekawe czy się sprawdzi, bo ja coś czuję, że to jednak chłopak.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Witam się z rana
My dziś mamy wizytę na 9, czy ktoś jeszcze dziś idzie podejrzeć Maluszka?
Coś się stresuję -jak zawsze przed wizytą...Zobaczymy czy gin potwierdzi łeć, bo wstępnie ma być chłopczyk:)
Mam pytanie: które z Was Kobietki będzie rodzić w Poznaniu i jaki wstępnie szpital bierzecie pod uwagę? My wstępnie chcieliśmy na Polnej, ale chyba jednak wybierzemy Szpital Św. Rodziny.
Oto link do fajnej stronki z opiniami: http://www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?province_id=7&city=Pozna%C5%84&zipcode=&distance=10
Miłego dnia Wam życzę, Kochane i trzymajcie kciuki za nas
Dam znać pod wieczór co i jak, bo o wizycie jadę do Mamy na ploteczki.
Córcia
-
nick nieaktualnyHej !
Kucykowa powodzenia
Ja chce rodzic na Lutyckiej tam pracuje mój lekarz prowadzący. Choć podobno nie ma tam zzoale rodziła tam siostra szwagra i sa zachwyceni. Ze SW. Rodziny otrzymywalam rożne opinie, ale w sumie to wszystko sa odczucia subiektywne. Każdemu przecież co innego odpowiada
Miłego dnia:) -
nick nieaktualnyRatunku co na flegme w gardle dziewczyny moge teraz brac? Jakies sprawdzone sposoby? pije herbate z miodem i cytryna wdycham majeranek moj R robi syrop z cebuli wczoraj na noc nafaszerowalama sie czosnkiem ale nie wiem co na flegme tak naprawde ??? to co robie wystarczy??
-
hej!
ja się dziś nie wyspałam bo mnie brzuch bolał po obu stronach na bokach, a przecież śpimy tylko na bokach, więc jak tu spac??
musze się zapytać za tydz. na wizycie, czy mogę brac jakieś tabletki bo chyba bierzecie czasem jakąs no-spe czy coś?
miłego dnia mamuśki
-
nick nieaktualny
-
Kucykowa wrote:Witam się z rana
My dziś mamy wizytę na 9, czy ktoś jeszcze dziś idzie podejrzeć Maluszka?
Coś się stresuję -jak zawsze przed wizytą...Zobaczymy czy gin potwierdzi łeć, bo wstępnie ma być chłopczyk:)
Mam pytanie: które z Was Kobietki będzie rodzić w Poznaniu i jaki wstępnie szpital bierzecie pod uwagę? My wstępnie chcieliśmy na Polnej, ale chyba jednak wybierzemy Szpital Św. Rodziny.
Oto link do fajnej stronki z opiniami: http://www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?province_id=7&city=Pozna%C5%84&zipcode=&distance=10
Miłego dnia Wam życzę, Kochane i trzymajcie kciuki za nas
Dam znać pod wieczór co i jak, bo o wizycie jadę do Mamy na ploteczki.
Kucykowa ja jestem z Poznania, ale nie mam wybranego jeszcze szpitala, a masz już może szkołę rodzenia ?
Aha i na Polnej nie bierzcie, ten szpital ma strasznie negatywne opinie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:40
-
Czesc Dziewczyny
Witamy sie z wami po swietach
Ja jeszcxe nie czuje ruchow mojego malenstwa i syrasznie nie moge sie doczekac tego uczucia
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
My do lekarza bedziemy mykac w czwartek, rowniez sie troche stresuje juz ta wizyta no ale tak to juz bedzie chyba do konca . -
nick nieaktualnyŚwięta święta i po świętach, odczulam to jak by mąż miał długi weekend
Któraś z was kilka dni temu pisala o metalicznym smaku w ustach tego z początku ciąży, dzisiaj i ja to odczulam
Wracając do płci, rzuciłam hasło czy ktoś ze mna zrobi eksperyment z sodą, nie odezwalyscie sie a mi wyszlo na dziewczynke
Kucykowa daj znac po wizycie pewnie juz po jesyes -
Witam:) Kucykowa trzymam kciuki za wizytę
Nie chce mi się po tych świętach wstawać, jakoś ciężko wrócić do normalności.
Dziewczyny, a czy Wy robicie zawsze morfologię na czczo? Bo jutro muszę zrobić i nie wiem czy mogę zjeść wcześniej śniadanie.Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:Ratunku co na flegme w gardle dziewczyny moge teraz brac? Jakies sprawdzone sposoby? pije herbate z miodem i cytryna wdycham majeranek moj R robi syrop z cebuli wczoraj na noc nafaszerowalama sie czosnkiem ale nie wiem co na flegme tak naprawde ??? to co robie wystarczy??
Witajcie!
ja porządnie chorowałam na samym początku ciąży... Co na flegmę? Ale taką z odkrztuszania/kaszlu? Ja np. piłam 3x dziennie wit. C 1000, wapno, syrop z cebuli, syrop z czosnku, syrop prenalen, prawoślazowy i psikałam w gardło Bioparoxem. Na pewno czas potrzebny, a będzie dobrze.wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
-
bento wrote:Cześć Dziewczyny,
dziewczyny też chciała bym czuć już tak wyraźnie ruchy, czasami prawie wcale nie czuję w ciągu dnia. Poza tym są tak delikatne, że już sama nie jestem pewna...
bento - nie wiem, czy to Twoja pierwsza ciąża, czy kolejna, ale w przypadku pierwszej ja np. poczułam ruchy ok. 21-22 tygodnia. I też się wtedy martwiłam, że dodatkowo nie codziennie je czuję, ale dr mnie uspokoiła, że do 25tc na ruchy jest czas. Teraz w przypadku 2. ciąży czuję je od 16-17 tc, ale też nie codziennie, bo wiadomo, że dziecko jeszcze malutkie.
Nie martw się, jeszcze poczujesz kopniaki porządnei będziesz widziała jak Ci brzuch faluje
.
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Witam:) Kucykowa trzymam kciuki za wizytę
Dziewczyny, a czy Wy robicie zawsze morfologię na czczo? Bo jutro muszę zrobić i nie wiem czy mogę zjeść wcześniej śniadanie. -
Nancy87 wrote:Witam:) Kucykowa trzymam kciuki za wizytę
Dziewczyny, a czy Wy robicie zawsze morfologię na czczo? Bo jutro muszę zrobić i nie wiem czy mogę zjeść wcześniej śniadanie.karolcia87 lubi tę wiadomość