Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:52

Kucykowa lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny dobrze, ze juz po świętach. Ja mam dość jedzenia, siedzenia przy stole i jedzenia :D
    Z mila chęcią jutro poleze sama i pogloduje troszkę ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    dzieczyny- te, któe znają płeć- czy zgadza się wam z chińskim kalendarzem płci? bo ja nie wiem, czy mam im wierzyć, że będzie chłopiec :)

Ja tam takie kalendarze traktuję jako zabawę bardziej ;), średnio w nie wierzę... choć jak sobie kiedyś posprawdzałam z ciekawości, to i mojej mamie się sprawdziło i kuzynce, i mi w przypadku pierwszego dziecka. Teraz niby ma być dziewczynka wg kalendarza :P no i ciekawe czy się sprawdzi, bo ja coś czuję, że to jednak chłopak.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana ;)

My dziś mamy wizytę na 9, czy ktoś jeszcze dziś idzie podejrzeć Maluszka?
    Coś się stresuję -jak zawsze przed wizytą...Zobaczymy czy gin potwierdzi łeć, bo wstępnie ma być chłopczyk:)

Mam pytanie: które z Was Kobietki będzie rodzić w Poznaniu i jaki wstępnie szpital bierzecie pod uwagę? My wstępnie chcieliśmy na Polnej, ale chyba jednak wybierzemy Szpital Św. Rodziny.

Oto link do fajnej stronki z opiniami: http://www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?province_id=7&city=Pozna%C5%84&zipcode=&distance=10

Miłego dnia Wam życzę, Kochane i trzymajcie kciuki za nas :)

Dam znać pod wieczór co i jak, bo o wizycie jadę do Mamy na ploteczki.

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Kucykowa powodzenia ;)
    Ja chce rodzic na Lutyckiej tam pracuje mój lekarz prowadzący. Choć podobno nie ma tam zzo :/ ale rodziła tam siostra szwagra i sa zachwyceni. Ze SW. Rodziny otrzymywalam rożne opinie, ale w sumie to wszystko sa odczucia subiektywne. Każdemu przecież co innego odpowiada ;)
    Miłego dnia:)

• karolcia87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi wg chińskiego się zgadza ;) i mam nadzieję, że tak zostanie :)

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ratunku co na flegme w gardle dziewczyny moge teraz brac? Jakies sprawdzone sposoby? pije herbate z miodem i cytryna wdycham majeranek moj R robi syrop z cebuli wczoraj na noc nafaszerowalama sie czosnkiem ale nie wiem co na flegme tak naprawde ??? to co robie wystarczy?? :(

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej!
    ja się dziś nie wyspałam bo mnie brzuch bolał po obu stronach na bokach, a przecież śpimy tylko na bokach, więc jak tu spac??

musze się zapytać za tydz. na wizycie, czy mogę brac jakieś tabletki bo chyba bierzecie czasem jakąs no-spe czy coś?

miłego dnia mamuśki :)

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:52

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucykowa wrote:
    Witam się z rana ;)

My dziś mamy wizytę na 9, czy ktoś jeszcze dziś idzie podejrzeć Maluszka?
    Coś się stresuję -jak zawsze przed wizytą...Zobaczymy czy gin potwierdzi łeć, bo wstępnie ma być chłopczyk:)

Mam pytanie: które z Was Kobietki będzie rodzić w Poznaniu i jaki wstępnie szpital bierzecie pod uwagę? My wstępnie chcieliśmy na Polnej, ale chyba jednak wybierzemy Szpital Św. Rodziny.

Oto link do fajnej stronki z opiniami: http://www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?province_id=7&city=Pozna%C5%84&zipcode=&distance=10

Miłego dnia Wam życzę, Kochane i trzymajcie kciuki za nas :)

Dam znać pod wieczór co i jak, bo o wizycie jadę do Mamy na ploteczki.

Kucykowa ja jestem z Poznania, ale nie mam wybranego jeszcze szpitala, a masz już może szkołę rodzenia ?
    Aha i na Polnej nie bierzcie, ten szpital ma strasznie negatywne opinie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:40

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:57

sRUqp2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny :-)
    Witamy sie z wami po swietach :-)
    Ja jeszcxe nie czuje ruchow mojego malenstwa i syrasznie nie moge sie doczekac tego uczucia :-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)
    My do lekarza bedziemy mykac w czwartek, rowniez sie troche stresuje juz ta wizyta no ale tak to juz bedzie chyba do konca .

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento ja nie byłam pewna do 19 tygodnia :) cierpliwości :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Święta święta i po świętach, odczulam to jak by mąż miał długi weekend :D

Któraś z was kilka dni temu pisala o metalicznym smaku w ustach tego z początku ciąży, dzisiaj i ja to odczulam :D

Wracając do płci, rzuciłam hasło czy ktoś ze mna zrobi eksperyment z sodą, nie odezwalyscie sie a mi wyszlo na dziewczynke :)

Kucykowa daj znac po wizycie pewnie juz po jesyes :)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:) Kucykowa trzymam kciuki za wizytę:)
    Nie chce mi się po tych świętach wstawać, jakoś ciężko wrócić do normalności.
    Dziewczyny, a czy Wy robicie zawsze morfologię na czczo? Bo jutro muszę zrobić i nie wiem czy mogę zjeść wcześniej śniadanie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Ratunku co na flegme w gardle dziewczyny moge teraz brac? Jakies sprawdzone sposoby? pije herbate z miodem i cytryna wdycham majeranek moj R robi syrop z cebuli wczoraj na noc nafaszerowalama sie czosnkiem ale nie wiem co na flegme tak naprawde ??? to co robie wystarczy?? :(

Witajcie!
    ja porządnie chorowałam na samym początku ciąży... Co na flegmę? Ale taką z odkrztuszania/kaszlu? Ja np. piłam 3x dziennie wit. C 1000, wapno, syrop z cebuli, syrop z czosnku, syrop prenalen, prawoślazowy i psikałam w gardło Bioparoxem. Na pewno czas potrzebny, a będzie dobrze.

• .ona. Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bento wrote:
    Cześć Dziewczyny,
    dziewczyny też chciała bym czuć już tak wyraźnie ruchy, czasami prawie wcale nie czuję w ciągu dnia. Poza tym są tak delikatne, że już sama nie jestem pewna...

bento - nie wiem, czy to Twoja pierwsza ciąża, czy kolejna, ale w przypadku pierwszej ja np. poczułam ruchy ok. 21-22 tygodnia. I też się wtedy martwiłam, że dodatkowo nie codziennie je czuję, ale dr mnie uspokoiła, że do 25tc na ruchy jest czas. Teraz w przypadku 2. ciąży czuję je od 16-17 tc, ale też nie codziennie, bo wiadomo, że dziecko jeszcze malutkie.
    Nie martw się, jeszcze poczujesz kopniaki porządne :P i będziesz widziała jak Ci brzuch faluje ;).

• .ona. Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy - ja zawsze na czczo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dziewczyny, a czy Wy robicie zawsze morfologię na czczo? Bo jutro muszę zrobić i nie wiem czy mogę zjeść wcześniej śniadanie.
    Ojj się polubilo, szczerze to ja zawsze pije kawę rozpuszczalna i po godzinie ide na krew wyniki sa dobre, morfologie tylko raz mialam w ciąży sikana nie pamietam czy krew pobierali :D

• 4me Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Nancy tylko na czczo!!!

karolcia87 lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
‹‹ 688 689 690 691 692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ