Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
La lenka... a co za spodenki nabyłaś.. z internetu czy gdzieś w stacjonarnym sklepie..? Masz jakieś namiary, firma? Bo kurcze ja tez szukam czegos sensownego ale jakos nie moge nic fajnego wynalezc, a brzucho juz duzy i trzeba go jakos ubrac.
A co do wyboru imienia u nas absolutnie nikt nie narzekal i sie nie wtracal..uff -
asiek191 wrote:la_lenka ech mnie też denerwują tacy "życzliwi" ludzie
to Wasza decyzja i nikomu nic do tego 
u nas też kręcili nosem na Anielkę, ale sami w sumie jeszcze nie jesteśmy zdecydowani
rozglądałyście się już za wózkami, macie jakieś typy?
My jak na razie stawiamy na Jedo Fyn Memo, oglądaliśmy w sklepie i bardzo nam się podoba. Planujemy zamawiać w lipcu, chyba że jeszcze nam się coś zmieni
Co do imion - nikt nam się nie wtrąca i nie rzuca propozycji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 18:37
-
asiek191 wrote:la_lenka ech mnie też denerwują tacy "życzliwi" ludzie
to Wasza decyzja i nikomu nic do tego 
u nas też kręcili nosem na Anielkę, ale sami w sumie jeszcze nie jesteśmy zdecydowani
rozglądałyście się już za wózkami, macie jakieś typy?
my wybralismy ADBOR ARTE 3X3
Juz 3 opinie bardzo pozytywne i widzielismy go ukolegi na zywo-super sie u niego sprawdza:)
http://www.adbor.pl/pl/4,ARTE-3x3 -
wonderland też go miałam na liście, ale potem w drodze eliminacji doszłam do wniosku ze wizualnie spacerówka mi się nie podoba

PannaB fajny i cena bardzo w porządku
właśnie fajnie jak się ma jakieś opinie od znajomych 
u nas na razie numer jeden jest bebetto silvia
aldona ja często miałam anemie bardzo skuteczny jest domowy zakwas z buraków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 18:57
to nasz
szczęśliwy cykl!
nasz mały CUD 
CÓRECZKA

-
Co do imion to u nas oczywiscie byly protesty bo przecież mógłby być Kajtek,Antek czy Piotrek a my takie dziwne wybieramy. To teściowie mieli problem, nam się podobalo i nadal podoba Nikodem. Mamy jeszcze w rodzinie Faustyne i tam ponoć też kręcili rodzice nosem.
Teraz już zapowiedzialam teściom że również nie zamierzamy wybierać imienia takiego jak oni chcą .
Asiek ależ masz piękny brzusio. A kolezanka to fenomen hehe:) zapewne rozstepow też uniknela
La lenka mnie się Łucja bardzo podoba;)
Wonderland ja mam jedo fyn po synku tylko chyba nie memo. Super się sprawdzal .ma duża gondole i ten kosz na dole też bardzo przydatny. Super wykonanie i nie było żadnych problemów z nim
Wonderland lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:Hej hej, dziewczyny, ale kto mówi o "wyrodnej matce"? Tylko Wy

Rodzicielstwo bliskości mówi o tym, że każda matka jest najlepszą matką dla swojego dziecka, każdy jest ekspertem od własnego dziecka.
To Wy mówicie o jakiejś "wyrodności" - dlaczego? Skąd takie poczucie?
Ta 'wyrodna' matka to bylo tak bardziej z przekąsem...
Absolutnie nie mam i nie sądzę, żeby kiedyś mialal takie poczucie
Co do wózków my juz kupiliśmy używany TAKO Captiva... stelaż wózka będę zostawiać na dole na klatce, a jesli kiedykolwiek zdarzyło by się, ze nagle zniknął używanego nie byłoby mi tak szkoda jak nowego... zresztą wozek jest ładny, zadbany i co najważniejsze moim zdaniem lekki
Duza gondola, dosc spora spacerówka, nosidełko tez bez zarzutów. -
nick nieaktualnyJa koniecznie chce zobaczyć ten wózek na żywo bo narazie najbardziej mnie przekonuje

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=6511&osCsid=cqjmpjujd0p40vs6u567nq4su5ale
Minus taki że jest drogi ale ponoć wart swojej ceny i zostałby na drugie dziecko. Super terenówka na każde wertepy i dziury mozna z nim biegac
Co do imienia to imiona wybrane przeze mnie nie podobaja sie dziadkom w ogole ale nie maja nic do gadania oni mieli już swój czas na takie decyzje:)

reaguje na jego głos fantastycznie