Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha no ja dostałam od ginekologa kartę ciąży, książeczkę ciąży, poradnik jak kąpać niemowlę z płytą, do tego próbki kaw dla kobiet w ciąży, kremiki dla niemowląt, próbkę kremu na rozstępy, i jakiś żel poporodowy.
-
Ja dostałam poradnik o ciąży i laktacji (głównie o żywieniu). Plus witaminy, teczuszkę, jakieś ulotki (miedzy innymi kiedy się zgłosić do szpitala, a kiedy do ginekologa). Już nie pamiętam wszystkiegoLady Savage wrote:Widzę, ale troszkę mnie to dziwi, nie dostałyście na pierwszej wizycie, od ginekologa karty ciąży plus książeczki ciąży oraz poradnika jak kąpać niemowlę? No właśnie w tej książeczce, mam wyprawę zapisaną całą.
Ale o kąpaniu i wyprawce nic nie było.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Ja dostałam poradnik o ciąży i laktacji (głównie o żywieniu). Plus witaminy, teczuszkę, jakieś ulotki (miedzy innymi kiedy się zgłosić do szpitala, a kiedy do ginekologa). Już nie pamiętam wszystkiego
Ale o kąpaniu i wyprawce nic nie było.
Też fajnie dostałaś -
nick nieaktualnyMasz prawo mieć swoje zdanie, ale nie masz prawa być wobec mnie niegrzeczna, bo sobie tego nie życzęagniesja wrote:To jest moje zdanie, bo mam do niego prawo
Uważam, że przesadzasz i sama się nakręcasz a w małżeństwie najważniejsi powinni być mąż i żona a dopiero później dziecko, więc nie wyobrażam sobie tego, żeby miało spać z nami... Poza tym takie małe dziecko nie ma złych nawyków, to rodzice go tego uczą a spanie z rodzicami uważam, że jest bardzo złym nawykiem.
co innego wyrazić swoje zdanie, a co innemu mówić drugiemu, że "świruje". Ja również uważam Twoje zdanie za głupie, ale nie mówię Ci, że jesteś głupia, prawda?
-
Sigma wrote:Masz prawo mieć swoje zdanie, ale nie masz prawa być wobec mnie niegrzeczna, bo sobie tego nie życzę
co innego wyrazić swoje zdanie, a co innemu mówić drugiemu, że "świruje". Ja również uważam Twoje zdanie za głupie, ale nie mówię Ci, że jesteś głupia, prawda?
Sigma ale przemyśl o dobrze, bo jak już wspomniałam u mnie w rodzinie, zginęło miesięczne niemowlę bo zadusiło się poduszką która spadła na niego po przekręceniu się przez mamę lub tatę na bok. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Aldona ja też jak już pisałam odebrałam kiepskie wyniki. Też mam ph 8, leukocyty, ketony i bakterie w moczu:( Ciężko mi się sika ostatnio. Chyba muszę żurawinę jeść.
ja odkad biore URINAL jedna tabletke dziennie tam jest duza dawka zurawiny to mi ph moczu spadlo i sie poprawilo
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Ooo lady my też mamy na liście imion Nikodema, Olafa, Kornela:), a dziewczynkę kiedyś chcieliśmy Maję, ale już dużo tych Majeczek.
Lady aż zacytowałam siebie z 9 stycznia żeby nie było, że kradnę Nikosia:D Ale tak jak ktoś już tu dzisiaj pisał, to tylko forum, a nie takie same imię w rodzinie:) W ogóle jak śmiesznie czytać stare wpisy, fajna pamiątka. Tak się cieszyłam z 7 tygodnia i pisałam, że czuję chłopaka hehe.
Aaa spodnie zamówiłam, bo nie mam nawet w czym jechać w sobotę na uczelnię. Chociaż dzisiaj kupiłam sukienkę to chyba w niej pojadę, bo nie wiem czy mi te spodnie przyjdą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:12
-
Lady wielki szacun za taki spadek wagi. Nie zarzucaj sobie tego ze masz nadwagę bo i tak bardzo dużo osiągnęłas. Ja po ślubie tj 5 lat temu zrzucilam 20 kg i te wagę utrzymalam. Dlatego za wszelką cenę nie chcę się roztyc w ciąży.Lady Savage wrote:Ale ja się odchudzałam z 130 kg zeszłam na 94
-
nick nieaktualnyJa wroce do tematu spania i uciekam film oglądać

Dziecko bedzie z nami w sypialni do moze roku czasu, na karmienie bede brala do lozka i przyciemniona lampka nocna, nie wyobrazam sobie polozyc dziecka do lozka poniewaz sie rozpycham, czasami maz mnie przewraca albo budzi bo sie tak rozpycham ze zostaje mu tylko skrawek lozka Nie wspominajac juz ze gadam przez sen a czasami nawrt maz zarobi ręką wiec oczywiste ze dziecku krzywdy nie chce zrobI..
Jak ja bylam mala czy siostta to mialysmy swoje pokoje i pierwsza mama wstawala aby przebrac a po chwili tata aby mleko zrobic mimo ze do pracy wstawal o 5 rano, nie byl zmuszany do wstawania do nas ale wiedzial ze pomaga.
Widze u lady byla tragedia w rodzinie, dodam ze i u mnie moglo do tego dojsc jak siostra zasnela karmiac syna, spadl z lozka cale szczęście ze bylo to niskie lozko i mial juz kilka miesiecy.
A teraz uciekam na film
Kucykowa lubi tę wiadomość

do jutra mamuśki