Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisi@ haha

Anitka w mojej rodzinie to samo, jeden 32 latek od strony mamy a drugi 36latek od strony taty, siedza w domu na utrzymaniu, jak widze nierobów po 25r.ż na utrzymaniu to krew zalewa. Ale oni chociaz studia maja
gorzej z moja kuzynka, gimnazjum nie skonczyla teraz ma 22 lata siedzi w domu, siostra chciala ja wziac do siebie na market zeby tiwar rozkladala bo nawet tabliczki mnozenia nie zna to na kase nie wejdzie ale coz wymowka byla taka ze nie ma regulaminowych czarnych spodni, wystarczyly by leginsy ale gdzie tam ona tylko fb widzi i telefon, spalila mete u dziadków bo pojechala do nich i sie upijala
-
Nancy87 wrote:Lady aż zacytowałam siebie z 9 stycznia żeby nie było, że kradnę Nikosia:D Ale tak jak ktoś już tu dzisiaj pisał, to tylko forum, a nie takie same imię w rodzinie:) W ogóle jak śmiesznie czytać stare wpisy, fajna pamiątka. Tak się cieszyłam z 7 tygodnia i pisałam, że czuję chłopaka hehe.
Aaa spodnie zamówiłam, bo nie mam nawet w czym jechać w sobotę na uczelnię. Chociaż dzisiaj kupiłam sukienkę to chyba w niej pojadę, bo nie wiem czy mi te spodnie przyjdą.
ja tam nie uważam że kradniesz,
mam do tego zupełnie inne podejście, jak można kraść imiona które są używane od lat w Polsce, każdy ma do nich prawo, każdy, przecież nie jest tak, że o ja dam Nikodem, zarezerwować sobie go na forum, i teraz nikt, nikt o prócz mnie go nie może mieć, to brzmi co najmniej chorowito,
normalnie jak program plagiatowy
ja byłam pierwsza i kropa i nikt nie może tego skopiować, bez przesady
haha,
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry

Właśnie zaczynamy 5 miesiąc....
))
Wstaje powoli, zbieram się za śniadanko i dreptam na wizytę... trzymajcie kciuki, żeby udało mi się dziś podejrzec to moje malenstwo... może w końcu pokaże co tam ma między nóżkami
agatka196, Misi@, Lady Savage, Lilla My, Dżuls, sweety, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość
-
A ktoś wczoraj pytał o imiona jak w naszej rodzinie zostały przyjęte. U mnie bardzo bardzo pozytywnie
w szczególności moja babcia,
Powiedziała że zarówno Zuzia jak i Nikodem to bardzo piękne imiona. I raczej dyskusji w tym nie ma, chociaż moja mama ucichła jak usłyszała że chcę na drugie imię Zuzi dać Zofia. Po tej ciszy zaraz pytanie dlaczego Zofia? Bo przecież Twoja prababcia miała tak na imię i jej nie lubiłaś, moja chrzestna ma tak na imię i ma bardzo twardy charakter kobieta, dlaczego Zofia. A ja jej odpowiedziałam bo mi się podoba
u mnie raczej dyskusja chłopiec, czy dziewczyna, chodz nikt mi nie powiedział że wolałby to albo to
ale widzę po mówieniu przez telefon
np: mój o czym -> co tam u wnusia, moja mama -> jak się czujesz? ona się bryka? Mój facet mimo że chce dziewczynkę i się zarzeka że dziewczyna, jak się odzywa do brzuszka do mówi -> on.
-
nick nieaktualnyGusiak daleko do lekarza mas?? Ja za godzine do rodzicow ide i od nich 10min do lekarza

Lady ja tylko mialam dwa imiona dla dziewczynki bylo 3:2 bedzie Roksana
dla syna nie mam imienia wiec po cichu licze ze siusiak nie urosnie 
Ide sie ogarnac
Slonecznego dnia
-
Wiesz on na siebie zarabia ale tu chodzi bardziej o to, że nie jest przystosowany do życia z innym człowikiem (kobietą) bo jednak nie ma co ukrywać, małżeństwo/związek to sztuka kompromisów. Łatwiej jest zostać u mamy, która wręcz wymienia wady coraz to nowych partnerek i się temu poddać. No ale rodzice popełniają różne błędy w wychowaniu i tak jak napisałaś niektórzy młodzi ludzie nie są przystosowani do podjęcia jakiejkolwiek pracy bo w końcu STUDIOWALI i nie będą pracowali na linii produkcyjnej lub kasie w markecie! Co z tego, że teraz prawie każdy młody jest po studiach i wymyślają coraz to bzdurniejsze kierunki tylko po to aby ściągnąć kasę z naiwnych ludzi.Staraczka23 wrote:Misi@ haha

Anitka w mojej rodzinie to samo, jeden 32 latek od strony mamy a drugi 36latek od strony taty, siedza w domu na utrzymaniu, jak widze nierobów po 25r.ż na utrzymaniu to krew zalewa. Ale oni chociaz studia maja
gorzej z moja kuzynka, gimnazjum nie skonczyla teraz ma 22 lata siedzi w domu, siostra chciala ja wziac do siebie na market zeby tiwar rozkladala bo nawet tabliczki mnozenia nie zna to na kase nie wejdzie ale coz wymowka byla taka ze nie ma regulaminowych czarnych spodni, wystarczyly by leginsy ale gdzie tam ona tylko fb widzi i telefon, spalila mete u dziadków bo pojechala do nich i sie upijala 
-
nick nieaktualnyJa mam problem z imionami, bo to co mnie sie podoba to niezbyt podoba sie mezowi, choc mysle, ze to jego rodzina miesza!
Mnie podobaja sie stare imiona..nawet ten Gerwazy, ktory byl taki roboczy mnie sie podoba. Tesciowa powiedziala, ze jak bedzie mial tak naimie to bedzie do niego mowic maly...???
Mezowi podoba sie Mateusz ewentualnie Antos...mnie chyba bardziej Antos, choc rodzinie caly czas mowimy Gerwazy tzn od strony meza bo jego mama przetrawia fakt, ze bedzie chlopiec
Szkoda, ze moi rodzice nie mieszkaja kolo nas
bo tesciowa bedzie musiala zajac sie dzieckiem jak wroce do pracy, az nie pojdzie dziecko do przedszkola...
-
nick nieaktualny
-
Hahaha dobra jesteśStaraczka23 wrote:Anitka dlatego nie szlam na studia

ja studia zrobiłam ale interesowałam się tym i pracowałam w zawodzie. Obecnie nie ale i tak nie żałuję, że studiowałam bo to był jeden z lepszych okresów w moim życiu
Całe studia mieszkałam z moim chłopakiem, a obecnym mężem więc fajnie było
-
Witam się w ten słoneczny poranek

U mnie od samego rana aktywnie - zdążyłam już wywiesić jedno pranie, zjeść śniadanie, pozmywać naczynia, ogarnąć mieszkanie i przerobić pół lekcji włoskiego.
Miłego dnia Wam życzę i trzymam kciuki za wizyty
Misi@ lubi tę wiadomość
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!
-
A tak ogólnie pytanie do Was. Jak się obecnie czujecie? Macie przypływ energii? Bo ja tak, kurcze mam tyle siły, że góry bym mogła przenosić
Wczoraj po pracy zrobiłam obiad i posprzątałam cały dom :-)Normalnie wszystko się błyszczy
Dzisiaj po pracy idę na dłuuugo spacer
Kasiarzynka, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:A tak ogólnie pytanie do Was. Jak się obecnie czujecie? Macie przypływ energii? Bo ja tak, kurcze mam tyle siły, że góry bym mogła przenosić
Wczoraj po pracy zrobiłam obiad i posprzątałam cały dom :-)Normalnie wszystko się błyszczy
Dzisiaj po pracy idę na dłuuugo spacer 
Chyba jednak mam trochę więcej energii i w ogóle poza rosnącym brzuchem i częstym siusianiem nie czuję się, jakbym była w ciąży
Lady Savage, monaaa85 lubią tę wiadomość
Synek

Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!