X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ haha :D

Anitka w mojej rodzinie to samo, jeden 32 latek od strony mamy a drugi 36latek od strony taty, siedza w domu na utrzymaniu, jak widze nierobów po 25r.ż na utrzymaniu to krew zalewa. Ale oni chociaz studia maja :D gorzej z moja kuzynka, gimnazjum nie skonczyla teraz ma 22 lata siedzi w domu, siostra chciala ja wziac do siebie na market zeby tiwar rozkladala bo nawet tabliczki mnozenia nie zna to na kase nie wejdzie ale coz wymowka byla taka ze nie ma regulaminowych czarnych spodni, wystarczyly by leginsy ale gdzie tam ona tylko fb widzi i telefon, spalila mete u dziadków bo pojechala do nich i sie upijala :/

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Lady aż zacytowałam siebie z 9 stycznia żeby nie było, że kradnę Nikosia:D Ale tak jak ktoś już tu dzisiaj pisał, to tylko forum, a nie takie same imię w rodzinie:) W ogóle jak śmiesznie czytać stare wpisy, fajna pamiątka. Tak się cieszyłam z 7 tygodnia i pisałam, że czuję chłopaka hehe.
    Aaa spodnie zamówiłam, bo nie mam nawet w czym jechać w sobotę na uczelnię. Chociaż dzisiaj kupiłam sukienkę to chyba w niej pojadę, bo nie wiem czy mi te spodnie przyjdą.

:P ja tam nie uważam że kradniesz, XD mam do tego zupełnie inne podejście, jak można kraść imiona które są używane od lat w Polsce, każdy ma do nich prawo, każdy, przecież nie jest tak, że o ja dam Nikodem, zarezerwować sobie go na forum, i teraz nikt, nikt o prócz mnie go nie może mieć, to brzmi co najmniej chorowito, :P normalnie jak program plagiatowy XD ja byłam pierwsza i kropa i nikt nie może tego skopiować, bez przesady XD haha,

Nancy87 lubi tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry =)

Właśnie zaczynamy 5 miesiąc.... =)))
    Wstaje powoli, zbieram się za śniadanko i dreptam na wizytę... trzymajcie kciuki, żeby udało mi się dziś podejrzec to moje malenstwo... może w końcu pokaże co tam ma między nóżkami =)

agatka196, Misi@, Lady Savage, Lilla My, Dżuls, sweety, skabarka, chabasse lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktoś wczoraj pytał o imiona jak w naszej rodzinie zostały przyjęte. U mnie bardzo bardzo pozytywnie :) w szczególności moja babcia, :) Powiedziała że zarówno Zuzia jak i Nikodem to bardzo piękne imiona. I raczej dyskusji w tym nie ma, chociaż moja mama ucichła jak usłyszała że chcę na drugie imię Zuzi dać Zofia. Po tej ciszy zaraz pytanie dlaczego Zofia? Bo przecież Twoja prababcia miała tak na imię i jej nie lubiłaś, moja chrzestna ma tak na imię i ma bardzo twardy charakter kobieta, dlaczego Zofia. A ja jej odpowiedziałam bo mi się podoba :) u mnie raczej dyskusja chłopiec, czy dziewczyna, chodz nikt mi nie powiedział że wolałby to albo to :P ale widzę po mówieniu przez telefon :P np: mój o czym -> co tam u wnusia, moja mama -> jak się czujesz? ona się bryka? Mój facet mimo że chce dziewczynkę i się zarzeka że dziewczyna, jak się odzywa do brzuszka do mówi -> on.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak daleko do lekarza mas?? Ja za godzine do rodzicow ide i od nich 10min do lekarza :)

Lady ja tylko mialam dwa imiona dla dziewczynki bylo 3:2 bedzie Roksana :) dla syna nie mam imienia wiec po cichu licze ze siusiak nie urosnie :)

Ide sie ogarnac :)

Slonecznego dnia :)

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:34

monaaa85, Misi@, easymum lubią tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

powodzenia na wizytach, ja dopiero we wtorek, a nie mogę się doczekać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 09:29

720fbe94f2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Misi@ haha :D

Anitka w mojej rodzinie to samo, jeden 32 latek od strony mamy a drugi 36latek od strony taty, siedza w domu na utrzymaniu, jak widze nierobów po 25r.ż na utrzymaniu to krew zalewa. Ale oni chociaz studia maja :D gorzej z moja kuzynka, gimnazjum nie skonczyla teraz ma 22 lata siedzi w domu, siostra chciala ja wziac do siebie na market zeby tiwar rozkladala bo nawet tabliczki mnozenia nie zna to na kase nie wejdzie ale coz wymowka byla taka ze nie ma regulaminowych czarnych spodni, wystarczyly by leginsy ale gdzie tam ona tylko fb widzi i telefon, spalila mete u dziadków bo pojechala do nich i sie upijala :/
    Wiesz on na siebie zarabia ale tu chodzi bardziej o to, że nie jest przystosowany do życia z innym człowikiem (kobietą) bo jednak nie ma co ukrywać, małżeństwo/związek to sztuka kompromisów. Łatwiej jest zostać u mamy, która wręcz wymienia wady coraz to nowych partnerek i się temu poddać. No ale rodzice popełniają różne błędy w wychowaniu i tak jak napisałaś niektórzy młodzi ludzie nie są przystosowani do podjęcia jakiejkolwiek pracy bo w końcu STUDIOWALI i nie będą pracowali na linii produkcyjnej lub kasie w markecie! Co z tego, że teraz prawie każdy młody jest po studiach i wymyślają coraz to bzdurniejsze kierunki tylko po to aby ściągnąć kasę z naiwnych ludzi.

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślałam o wózku city urban, ale ten o którym mówice- riko nano też wygląda ciekawie i ma więcej bajerów za mniejszą cenę hmm..

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam problem z imionami, bo to co mnie sie podoba to niezbyt podoba sie mezowi, choc mysle, ze to jego rodzina miesza!
    Mnie podobaja sie stare imiona..nawet ten Gerwazy, ktory byl taki roboczy mnie sie podoba. Tesciowa powiedziala, ze jak bedzie mial tak naimie to bedzie do niego mowic maly...???
    Mezowi podoba sie Mateusz ewentualnie Antos...mnie chyba bardziej Antos, choc rodzinie caly czas mowimy Gerwazy tzn od strony meza bo jego mama przetrawia fakt, ze bedzie chlopiec o.O
    Szkoda, ze moi rodzice nie mieszkaja kolo nas :/ bo tesciowa bedzie musiala zajac sie dzieckiem jak wroce do pracy, az nie pojdzie dziecko do przedszkola...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka dlatego nie szlam na studia :D

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Anitka dlatego nie szlam na studia :D
    Hahaha dobra jesteś :-) ja studia zrobiłam ale interesowałam się tym i pracowałam w zawodzie. Obecnie nie ale i tak nie żałuję, że studiowałam bo to był jeden z lepszych okresów w moim życiu :-) Całe studia mieszkałam z moim chłopakiem, a obecnym mężem więc fajnie było :-)

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten słoneczny poranek :)

U mnie od samego rana aktywnie - zdążyłam już wywiesić jedno pranie, zjeść śniadanie, pozmywać naczynia, ogarnąć mieszkanie i przerobić pół lekcji włoskiego.

Miłego dnia Wam życzę i trzymam kciuki za wizyty :)

Misi@ lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:34

wnidtv73dpzdszlc.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) ..taki piękny dzień..dobry żeby poczuć pierwsze ruchy! ...a moja dzidźka chyba jest leniwa.. Już nie mogę się doczekać :-)
    Pozdrawiam.

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak ogólnie pytanie do Was. Jak się obecnie czujecie? Macie przypływ energii? Bo ja tak, kurcze mam tyle siły, że góry bym mogła przenosić :-) Wczoraj po pracy zrobiłam obiad i posprzątałam cały dom :-)Normalnie wszystko się błyszczy :-) Dzisiaj po pracy idę na dłuuugo spacer :-)

Kasiarzynka, Gusiak lubią tę wiadomość

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka zazdroszczę, ja już jestem znudzona siedzieniem w domu i ciązgłym sprząteniem i nie mogę już patrzeć na kuchnię :) muszę się gdzieś wyrwać/!

720fbe94f2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Ja właśnie wróciłam ze spaceru, po drodze zaszłam do sklepu bo lody czekoladowo-miętowe XD

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • justysss Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!!!

Mam pytanie czy którą z Was boli podbrzusze od strony jajnika z którego była owulacja ?? Mnie boli jak dotkne brzuch. Nie wiem co robić wizytę mam dopiero we wtorek ;( ból podobny jest do kolki

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    A tak ogólnie pytanie do Was. Jak się obecnie czujecie? Macie przypływ energii? Bo ja tak, kurcze mam tyle siły, że góry bym mogła przenosić :-) Wczoraj po pracy zrobiłam obiad i posprzątałam cały dom :-)Normalnie wszystko się błyszczy :-) Dzisiaj po pracy idę na dłuuugo spacer :-)

Chyba jednak mam trochę więcej energii i w ogóle poza rosnącym brzuchem i częstym siusianiem nie czuję się, jakbym była w ciąży :)

Lady Savage, monaaa85 lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 717 718 719 720 721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ