Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Jeśli to jest prawda co mówisz to się bardzo cieszę
nie lubię lata, upałów, komarów, much, gorąca, strasznie się boję żebym jakiegoś udaru od słonca w ciąży nie dostała, już sobie zakupiłam fajowski kapelusz słomiany.
O taki
ja normalnie uwielbiam upaly ale moze w tym roku lepiej dla nas jak ich nie będzie
Co do getrów 3/4 mysle, ze na ciaze super rozwiązanie. Ja mam takie, które nic a nic nie cisną.
-
Anitka201 wrote:A bralyscie nospe forte czy zwykła? Bo ja mam tylko forte i taka wziełam.
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
4me wrote:No ja wiem, ze Ty to sie cieszysz
ja normalnie uwielbiam upaly ale moze w tym roku lepiej dla nas jak ich nie będzie
W poprzednich latach się sprawdzili, więc cóż... zobaczymy4me lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:La_lenko, Ty wyrocznio nasza. Oby z tym latem bylo jak mowisz
moze faktycznie duze upaly nie beda nam sluzyc, ale lato to lato. Troche sloneczka nam sie przyda.
Pogodę zawsze sprawdzam tutaj, jak na razie się nieźle sprawdza: http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/106241,prognoza-sezonowa
Co do ruchów to u mnie mniej więcej przełom 18/19 tygodnia. Z tym, że do tej pory są nieregularne, bywają dni bez niczego, albo tylko z takim wątpliwym smyrnięciem.
-
nick nieaktualnyJak bylam u gina w piątek mowil ze jak bedzie bolal brzuch to nospe zwykła wziac jak nie da rady to po 4h ta forte i wspomnial ze przy bólu brzucha nie mozna współżyc .
Edit : tez nie wzielam zadnej tabletki procz wczoraj pol apapu ktory nie pomogl na bol glowy a szczerze byly 2 momenty kiedy chcialam siegnac po nospe bo bolal brzuch, id 3 dni mam cos takiego ze jak wstaje rano ide do wc to musze sie polozyc i lezec z zamknietymi oczami jakies 15min bo czuje krecenie w glowie i takie jak by zimno, maz dzisiaj mowil ze jak wstalam to cala blada wrocilam z wcWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 18:56
-
Lady Savage wrote:klima
też kiedyś będę ją mieć
Ale, że u mnie ostatnie piętro bloku to w lato było nie do przeżycia. A teraz w końcu spokój