Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nad legginsami 3/4 się zastanawiam :) no ja chodziłam w zimie w kozakach i butach za kostkę z futerkiem, a te mają dziurki :) i tylko na dole są zakryte. A w legginsach chodzę a adidasy mam takie , że skarpetkę czerwoną ubiorę to mi widać i wyglądam jak wieśniara :) a balerinki kupie , bo w maju już będzie na tyle ciepło by móc chodzić w nich , a moje się rozwaliły 3 lata chodziłam w balerinkach więc miały prawo i to za 30 zł je kupiłam :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam passe w nosie, będę kładła to w czym mi będzie wygodnie :P

Carolline lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    a oto mój dzisiejszy zakup na dni takie wiosenne, bo na balerinki jeszcze za chłodno wolę się nie przeziębić. Balerinki kupimy pod koniec kwietnia :) 10hvmki.jpg
    25a7ofc.jpg

fajne butki :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak puchna nogi to leginsy 3/4 bym odradzala gumka bedzie uciskac łydki, ja na lato bede miala dresowe spodnie 3/4 i dlugie sukienki :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na razie nie puchną, ale kto wie co będzie w lato.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:58

Kucykowa lubi tę wiadomość

• Carolline Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zapalenia pęcherza dobrze zrobić badanie moczu ja w piątek byłam pewna, ze złapałam bo zaczęło mnie cześciej do toalety gonić i piecze przy siusianiu i ogólnie jak klasyczne zapalenie pęcherza. Zrobiłam badanie w laboratorium i mi laska mówi, ze to nie to i ze podobne objawy mogą byc gdy przez zmiany hormonalne pochwa sie robi sucha, kazała iść do domu i bez majtek chodzić :p

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:06

sRUqp2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:24

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam na necie że ten ból to może być kolka jelitowa. Boli mnie jak wstanę po siedzeniu i lezeniu. Jak trochę pochodzę to ból maleje. Ból jest z prawej strony. Już zaczęłam schizowac że to odklejajace sie lozysko. .. głupia naczytalam się internetu. Wzięłam nospe i jest lepiej czy ktoras z was tak mała?

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauważyłam, że jak się nachodzę to mnie boli podczas siedzenia i leżenia mniej. Zobaczymy poobserwuję, a na wizycie u lekarza powiadomię go o tym.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma Twój brzuszek jest bardzo ładny :-) masz fajną piłeczkę a nie jakiś rozlany brzuchol. I nie widac ze dużo przytylas :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja dzisiaj i jutro odpoczywam. Leżę i pachne :-)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, a ile od początku przytyłaś? W ogóle nic nie widać tych kg po Tobie.
    Teraz chyba zaczniemy tyć bardziej?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:34

Anitka201 lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

• easymum Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamusie :)

Będę się powtarzać - zazdroszczę Wam ruchów dziecka - ja już też chcę, a tu cisza ... :( Kiedy u Was się zaczęło? Kurczę

Też się zaczynam rozglądać za ciuszkami ciążowymi, ale jakoś marnie mi idzie, nie mam koncepcji co bym chciała nosić i czego szukać.

U mnie dzisiaj na obiad była zachcianka mojego męża ;) naleśniki z serem odsmażane, takie słodziutkie, ze śmietanką i cukrem pudrem, pycha :) i jeszcze drugi wariant bardziej dla mnie - z konfiturą wiśniową, mniam... Jestem objedzona jak bąk, do tego wcześniej pomidorówka z makaronem - taki obiad jak z dzieciństwa. Dawno nie jadłam z takim apetytem :)
    Mam nadzieję, że mojemu maleństwu też smakowało :)

gg64rl68s121551a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    wybacz że sie tak zagłębię w temat, ale nie masz przypadkiem problemów z zaparciami?? Mi te kolki dokuczają jak mam zaparcie, a jak sie go pozbędę to i kolki mijają :)
    Mam dokładnie tak samo. Jak mi coś tam zalega, to zaraz mnie kłuje w podbrzuszu. Starczy, że zaliczę porządnie kibelek, a od razu przechodzi.

Co do ciuchów na lato to ja jeszcze nie mam pomysłu. Lubię sukienki, ale potrafią mi się obcierać uda, więc zawsze zakładałam jakieś majtasy z nogawką pod spód. A w ciąży to nie wiem czy dam radę znaleźć coś pasującego. Może uda się wyszukać jakieś sensowne spodenki przed kolano?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    wybacz że sie tak zagłębię w temat, ale nie masz przypadkiem problemów z zaparciami?? Mi te kolki dokuczają jak mam zaparcie, a jak sie go pozbędę to i kolki mijają :)
    Właśnie nie. Wcześniej dokuczaly mi zaparcia ale odkąd pije siemie raz dziennie odwiedzam toalete. Wczoraj bylam az 2 razy dzisiaj raz. Czytam ze nawet szybkie chodzenie moze przyczynić się do kolki jelitowej a wczoraj duzo spacerowalam.

‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ