X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też nad legginsami 3/4 się zastanawiam :) no ja chodziłam w zimie w kozakach i butach za kostkę z futerkiem, a te mają dziurki :) i tylko na dole są zakryte. A w legginsach chodzę a adidasy mam takie , że skarpetkę czerwoną ubiorę to mi widać i wyglądam jak wieśniara :) a balerinki kupie , bo w maju już będzie na tyle ciepło by móc chodzić w nich , a moje się rozwaliły 3 lata chodziłam w balerinkach więc miały prawo i to za 30 zł je kupiłam :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam passe w nosie, będę kładła to w czym mi będzie wygodnie :P

Carolline lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    a oto mój dzisiejszy zakup na dni takie wiosenne, bo na balerinki jeszcze za chłodno wolę się nie przeziębić. Balerinki kupimy pod koniec kwietnia :) 10hvmki.jpg
    25a7ofc.jpg

fajne butki :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak puchna nogi to leginsy 3/4 bym odradzala gumka bedzie uciskac łydki, ja na lato bede miala dresowe spodnie 3/4 i dlugie sukienki :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na razie nie puchną, ale kto wie co będzie w lato.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:58

Kucykowa lubi tę wiadomość

• Carolline Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zapalenia pęcherza dobrze zrobić badanie moczu ja w piątek byłam pewna, ze złapałam bo zaczęło mnie cześciej do toalety gonić i piecze przy siusianiu i ogólnie jak klasyczne zapalenie pęcherza. Zrobiłam badanie w laboratorium i mi laska mówi, ze to nie to i ze podobne objawy mogą byc gdy przez zmiany hormonalne pochwa sie robi sucha, kazała iść do domu i bez majtek chodzić :p

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:06

sRUqp2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:24

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam na necie że ten ból to może być kolka jelitowa. Boli mnie jak wstanę po siedzeniu i lezeniu. Jak trochę pochodzę to ból maleje. Ból jest z prawej strony. Już zaczęłam schizowac że to odklejajace sie lozysko. .. głupia naczytalam się internetu. Wzięłam nospe i jest lepiej czy ktoras z was tak mała?

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauważyłam, że jak się nachodzę to mnie boli podczas siedzenia i leżenia mniej. Zobaczymy poobserwuję, a na wizycie u lekarza powiadomię go o tym.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma Twój brzuszek jest bardzo ładny :-) masz fajną piłeczkę a nie jakiś rozlany brzuchol. I nie widac ze dużo przytylas :-)

Sigma lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja dzisiaj i jutro odpoczywam. Leżę i pachne :-)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, a ile od początku przytyłaś? W ogóle nic nie widać tych kg po Tobie.
    Teraz chyba zaczniemy tyć bardziej?

Sigma lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 20:34

Anitka201 lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

• easymum Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamusie :)

Będę się powtarzać - zazdroszczę Wam ruchów dziecka - ja już też chcę, a tu cisza ... :( Kiedy u Was się zaczęło? Kurczę

Też się zaczynam rozglądać za ciuszkami ciążowymi, ale jakoś marnie mi idzie, nie mam koncepcji co bym chciała nosić i czego szukać.

U mnie dzisiaj na obiad była zachcianka mojego męża ;) naleśniki z serem odsmażane, takie słodziutkie, ze śmietanką i cukrem pudrem, pycha :) i jeszcze drugi wariant bardziej dla mnie - z konfiturą wiśniową, mniam... Jestem objedzona jak bąk, do tego wcześniej pomidorówka z makaronem - taki obiad jak z dzieciństwa. Dawno nie jadłam z takim apetytem :)
    Mam nadzieję, że mojemu maleństwu też smakowało :)

gg64rl68s121551a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    wybacz że sie tak zagłębię w temat, ale nie masz przypadkiem problemów z zaparciami?? Mi te kolki dokuczają jak mam zaparcie, a jak sie go pozbędę to i kolki mijają :)
    Mam dokładnie tak samo. Jak mi coś tam zalega, to zaraz mnie kłuje w podbrzuszu. Starczy, że zaliczę porządnie kibelek, a od razu przechodzi.

Co do ciuchów na lato to ja jeszcze nie mam pomysłu. Lubię sukienki, ale potrafią mi się obcierać uda, więc zawsze zakładałam jakieś majtasy z nogawką pod spód. A w ciąży to nie wiem czy dam radę znaleźć coś pasującego. Może uda się wyszukać jakieś sensowne spodenki przed kolano?

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    wybacz że sie tak zagłębię w temat, ale nie masz przypadkiem problemów z zaparciami?? Mi te kolki dokuczają jak mam zaparcie, a jak sie go pozbędę to i kolki mijają :)
    Właśnie nie. Wcześniej dokuczaly mi zaparcia ale odkąd pije siemie raz dziennie odwiedzam toalete. Wczoraj bylam az 2 razy dzisiaj raz. Czytam ze nawet szybkie chodzenie moze przyczynić się do kolki jelitowej a wczoraj duzo spacerowalam.

‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ