Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
też nad legginsami 3/4 się zastanawiam
no ja chodziłam w zimie w kozakach i butach za kostkę z futerkiem, a te mają dziurki
i tylko na dole są zakryte. A w legginsach chodzę a adidasy mam takie , że skarpetkę czerwoną ubiorę to mi widać i wyglądam jak wieśniara
a balerinki kupie , bo w maju już będzie na tyle ciepło by móc chodzić w nich , a moje się rozwaliły 3 lata chodziłam w balerinkach więc miały prawo i to za 30 zł je kupiłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do zapalenia pęcherza dobrze zrobić badanie moczu ja w piątek byłam pewna, ze złapałam bo zaczęło mnie cześciej do toalety gonić i piecze przy siusianiu i ogólnie jak klasyczne zapalenie pęcherza. Zrobiłam badanie w laboratorium i mi laska mówi, ze to nie to i ze podobne objawy mogą byc gdy przez zmiany hormonalne pochwa sie robi sucha, kazała iść do domu i bez majtek chodzić :p
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam na necie że ten ból to może być kolka jelitowa. Boli mnie jak wstanę po siedzeniu i lezeniu. Jak trochę pochodzę to ból maleje. Ból jest z prawej strony. Już zaczęłam schizowac że to odklejajace sie lozysko. .. głupia naczytalam się internetu. Wzięłam nospe i jest lepiej czy ktoras z was tak mała?
-
nick nieaktualny
-
Cześć Mamusie
Będę się powtarzać - zazdroszczę Wam ruchów dziecka - ja już też chcę, a tu cisza ...Kiedy u Was się zaczęło? Kurczę
Też się zaczynam rozglądać za ciuszkami ciążowymi, ale jakoś marnie mi idzie, nie mam koncepcji co bym chciała nosić i czego szukać.
U mnie dzisiaj na obiad była zachcianka mojego mężanaleśniki z serem odsmażane, takie słodziutkie, ze śmietanką i cukrem pudrem, pycha
i jeszcze drugi wariant bardziej dla mnie - z konfiturą wiśniową, mniam... Jestem objedzona jak bąk, do tego wcześniej pomidorówka z makaronem - taki obiad jak z dzieciństwa. Dawno nie jadłam z takim apetytem
Mam nadzieję, że mojemu maleństwu też smakowało
-
skabarka wrote:wybacz że sie tak zagłębię w temat, ale nie masz przypadkiem problemów z zaparciami?? Mi te kolki dokuczają jak mam zaparcie, a jak sie go pozbędę to i kolki mijają
Co do ciuchów na lato to ja jeszcze nie mam pomysłu. Lubię sukienki, ale potrafią mi się obcierać uda, więc zawsze zakładałam jakieś majtasy z nogawką pod spód. A w ciąży to nie wiem czy dam radę znaleźć coś pasującego. Może uda się wyszukać jakieś sensowne spodenki przed kolano? -
skabarka wrote:wybacz że sie tak zagłębię w temat, ale nie masz przypadkiem problemów z zaparciami?? Mi te kolki dokuczają jak mam zaparcie, a jak sie go pozbędę to i kolki mijają