X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że nie tylko mój Maluszek woła piwka :D

Pijcie bezalkoholowe na zdrówko, Kobietki ! MY też może jutro upolujemy coę w TESCO :)

Mnie plecy też pobolewają i kość ogonowa, ale od wczoraj czuje straszny ucisk jakby za kolanami, w tym zgięciu nad łydkami, jakby zakwasy,ale takie bardzo mocne...Wzięłam Asparginian Extra i zobaczymy...

Spacerek zaliczyliśmy około 16.30 dopiero, bo nadal pakujemy manele do przeprowadzki...30.04. już będziemy na nowym, ale póki co zwalniamy wynajmowaną kawalerkę i przez 2 tyg będziemy u mojej Mamy. Mówię Wam, człowiek nie zdaje sobie sprawy ile rzeczy można zmieścić w kawalerce :D

Miłego wieczoru :)

bento lubi tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek, jaka Ty szczuplutka! Megaaa!!!

Ja niestety coraz większa :D
    Jutro zaczynam 20 tc i wg internetowych mądrości to dokładnie połowa :) Także połówkowe foto:
    IMAG1050.jpg

p.s. w Tesco nic ciekawego oprócz promocji na t-shirty i topy bawełniane, do H&M nie zdążyłam :P

bento, Kucykowa, la_lenka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anitka201, easymum, karolcia87, Kasiarzynka, chabasse, nick nieaktualny, Carolline, Wonderland lubią tę wiadomość

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi po pizzy i piwku warce 0,0% cos pogonilo do wc myslalam ze zejdę słabo mi sie zrobiło ale całe szczęście nie zemdlałam i z 30min siedziałam na wc :/ a teraz tak dziwnie mi na jelitach bola mnie ale nie tak mocno jak wczesniej ehh... i co z tym zrobic ?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 21:57

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka... :D mam już 80 kg przy 170 cm wzrostu. Naprawdę jestem wielorybem (i mam lekki stresik z tego powodu) :P nie wiem, może takie zdjęcie, czy coś, ale widać serio, popatrz choćby na łapy jakie mam bułkowate :) No, ale święta minęły, lody lodami, ale troszkę teraz będzie więcej owoców, warzyw i spacerów, w końcu prawdziwa wiooosnaaa przyszła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 22:20

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:51

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Skabarka... :D mam już 80 kg przy 170 cm wzrostu. Naprawdę jestem wielorybem (i mam lekki stresik z tego powodu) :P nie wiem, może takie zdjęcie, czy coś, ale widać serio, popatrz choćby na łapy jakie mam bułkowate :)
    Eee tam łapy, jakie masz łydeczki szczuplutkie :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w kolejny piękny i słoneczny dzień, wczoraj imprezowałam do 23 :) w centrum i spałam potem jak dziecko bez herbatki, i mleka jak teraz. Może ja powinnam się wykańczać XD by spać normalnie, tzn za spokojne mam teraz życie, za leniwe, jak myślicie. A wczoraj miałam niezły przepływ energii, gdyby nie mów R, który ciągle przypominał mi o ciąży (że już pora spać) to bym sobie została jeszcze dłużej :)tak mi się dobrze siedziało i plotkowało że szok XD.

nick nieaktualny, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW ale dostałam 2 mocne kopniaki :3 moja dziecinka :3

karolcia87, nick nieaktualny, Czarna_88, nick nieaktualny, aldonaa, bento, easymum, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 20 tygodniu jeszcze 20 i będzie dzidzia :-)

adzia, Lady Savage, chabasse, Czarna_88, aldonaa, bento, easymum, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja witam :D
    Mam wiadomość odnośnie tych ruchow, w 18tyg mozna czuc jako ruchy jezeli dziecko ma czkawke tak pisza w asystencie ciazy, taka aplikacja na telefon, dlatego jednego dnia czujecie drugiego nie albo slabiej.
    My wczoraj do lasu pojechalismy zamiast do ocypla i prawie zawalu dostalam jak zobaczylam dwa smigajace jelonki :D Boże myslalam ze zle widzę az do męża mówilam ze cos biegnie, oczywiście mój głupi pies chcial dołączyć do tego stada i dzide dal za nimi ale wrócił jak mąż krzyknął :D
    odrazu do auta wracac chcialam i podjechalismy na wał pochodzikismy koło Wisły, nogi mi z tyłka wychodziły, brzuch twardy miałam to sobie chwilę stałam a wieczorem kongo taki ból głowy miałam :/ wzięłam pół apapu ale nie pomógł, wydaje mi sie że tak słońce bedzie powodowalo :/
    Zjadłam śniadanie i je zwymiotowalam blee.

Pogoda dzisiaj wietrzna

• adzia Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Witam się w 20 tygodniu jeszcze 20 i będzie dzidzia :-)
    Ja też się cieszę że mamy już bliżej niż dalej do rozwiązania ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:59

3i49df9hy5b5npd4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz tylko odliczać tygodnie zleci szybko juz z górki :-) ahh a nie dawno test ciążowy robiłam a teraz już 20 tydzień :-)

Lady Savage lubi tę wiadomość

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie dziewczynki. Dzis znow piękne słońce, myslalam, ze pójdziemy sobie na kawke nad morze ale u nas istny Armagedon. Wieje tak, ze wielkie donice z tujami nam wywraca i okna latają- ehhh szkoda :(
    Ja wczoraj bylam na urodzinach na miescie i wytrzymałam do 1.30 ;)
    W ogóle to śmieszne ale jak siedze w domu to o 21 jestem juz wrakiem, wszystko mnie boli, ruszam sie jak staruszka. Gdy wychodze na wieczór w ogóle nie mam takich objawow- nic mnie nie boli, calkiem dlugo wytrzymuje zajeta rozmowa. Mysle, ze to tez pokazuje jak duza czesc objawów jest psychosomatyczna- siedząc w domu mamy za dużo czasu na rozmyślania :D

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

adzia, Czarna_88, chabasse, aldonaa, Gusiak, easymum, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 16:24

nick nieaktualny, adzia, Czarna_88, chabasse, easymum, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    Kochana, ale czemu wystraszyłaś się jelonków?? One są niegroźne :) Ja z nimi na codzień w pracy sie spotykam :) wszelkie jelonki, sarenki, koziołki, łosie :) Przebiegną obok i tyle :) no ok łoś nie przebiegnie - on dostojnie będzie mieć czlowieka w nosie i pójdzie sobie jak będzie mu się chciało ;)
    gorzej trafić na dziki, żmije, wilki lub dzikie psy ;)

Widzisz ja stycznosci nie mam z tymi okazami i wydawaly sie takie duze, drzewa wywrocone byly to maz mowil ze to ich sprawka bo jedzenia szukaja a ja prawie sie posralam :D
    Troche sie nabijal ze mnie hehe

Carolline lubi tę wiadomość

• chabasse Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej.. ja także witam się w 20 tygodniu..:) ale bajka. Wczoraj jak większośc z was od rana wybyłam z domku najpierw na badania ( fee obciążenie glukozą 75g pierwszy raz w życiu i mam nadzieję ostatni) potem oczywiście na spacerek do i po parku, dawka lodów a potem śmignęłam na zakupy, bo w nic już nie wchodzę. Na okrągło jedne spodnie łacham a o kurtce to już nie wspomnę, maleńka się zrobiła jak z młodszej siostry. Niestety jednak nic nie kupiłam tylko mąż sobie skarpety kupił..:) Co do wag to ja tez jestem lekko przerażona bo niby więcej nie jem a waga drastycznie rośnie.. już mam siedemdziesiąt pare.. przy 160 cm wzrostu. No cóż ... wiosna idzie, za nią lato.. trzeba się więcej poruszac i nowalijek pochłaniać.
    Miłego dzionka wszystkim mamusiom..!!!

easymum lubi tę wiadomość

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
‹‹ 730 731 732 733 734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ