Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo, zapukał kilka razy wyraźniej, jestem spokojniejsza

Wiecie, ja nie nasłuchiwałam ruchów od wczesnego czasu, nie zastanawiałam się, czy to już ruchy czy jeszcze nie. Ale od 3 tygodni jestem pewna, że czuję ruchy dziecka, a od 2 tygodni rusza się bardzo silnie, czasem kopie na tyle mocno, że widać na brzuchu i czuć pod ręką - i pukał codziennie. Dlatego zauważyłam zmianę i mnie to zaniepokoiło, u każdego jest inaczej, wiadomo. Jeżeli ktoś w ogóle nie czuje ruchów albo czuje rzadko i słabe, to nie ma powodów do niepokoju, natomiast u mnie była ewidentna zmiana w natężeniu i ilości i zastanawiam się czy to normalne.
chabasse lubi tę wiadomość
-
Widzę ze prawie wszystkie z forum zaliczylysmy spacer. Ja wczoraj na spacerze zrobiłam 11 km a dzisiaj 10 km
nogi bola ale jestem tak zadowolona 
wczoraj każdej chyba się chcialo tego piwa bo ja nie czytając forum też kupilam sobie warke 0,0%
Carolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyod 11 do teraz na działce, pierwszy grill w sezonie zaliczony. Bavaria jak dla mnie cudo...jestem piwoholikiem i inne trunki też uwielbiam...a skład Bavari cudowny woda min., pszenica, chmiel, słód jęczmienny, bardzo krótki skład no i sam smak piwa
radlerów nie lubię bo to sama lemoniada a nie piwo 
a tu brzucho! jutro 18 tydzień
http://wrzucaj.net/images/2015/04/11/20150411094312.jpg
chabasse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiarzynka - no właśnie niedawno byłam, 3.04

następna dopiero po USG, a USG umówione na 25.04, więc pewnie koniec kwietnia/początek maja się wcisnę do lekarza. Jakby się coś złego działo to mogę wcześniej oczywiście, ale też nie chcę panikować, poobserwuję dzieciaka jeszcze
trochę się poruszał przez ostatnie pół godzinki, więc na pewno żyje 
Idę do H&M i być może do tesco (F&F) poszukać jeszcze jakiejś fajnej długiej sukienki albo spódnicy. Potrzebuję czegoś dłuższego, żeby nie świecić grubymi nóżkami na uczelni, a jednocześnie żeby nie latać w długich spodniach
dam Wam znać jak będzie coś fajnego, szczególnie w H&M mama
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulinek jeszcze pójdzie Ci brzuch na pewno i nawet nie będziesz wiedziała kiedy ci tak urośnie
no ale fakt teraz mały jest :)a z tym plus 5 to też nie wiem gdzie je masz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 19:32
Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:hmm...trzeba mnie zmniejszyć;p
http://wrzucaj.net/images/2015/04/11/20150411094312Xt0C.jpg
O.O a ja się martwię że u mnie nic nie widać, tłumaczyłam sobie że u mnie to dziecko się ma gdzie schować, ale u Ciebie, szczuplutka jesteś. Może brzuszki ciążowe nie zależą od tuszy.
Paulinek lubi tę wiadomość
-
Lady to jest prawda. Mi się powoli brzuszek zaokrągla, a ważę niewiele mniej niż Ty. Jest dużo czynników świadczących o tym jak brzuszek będzie rósł, ogólne predyspozycje, budowa, nawet często płeć dzieciaka. Nie ma co się stresować. Najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy, reszta to pestka.Lady Savage wrote:Może brzuszki ciążowe nie zależą od tuszy.
Ogólnie po dzisiejszym spacerze to zaobserwowałam, że zaczynam zyskiwać ciążowy krok pingwina, jakoś się tak lekko kolebię na boki
Jeszcze trochę to już w ogóle będę się toczyć