Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
chabasse wrote:hej hej.. ja także witam się w 20 tygodniu..
ale bajka. Wczoraj jak większośc z was od rana wybyłam z domku najpierw na badania ( fee obciążenie glukozą 75g pierwszy raz w życiu i mam nadzieję ostatni) potem oczywiście na spacerek do i po parku, dawka lodów a potem śmignęłam na zakupy, bo w nic już nie wchodzę. Na okrągło jedne spodnie łacham a o kurtce to już nie wspomnę, maleńka się zrobiła jak z młodszej siostry. Niestety jednak nic nie kupiłam tylko mąż sobie skarpety kupił..
Co do wag to ja tez jestem lekko przerażona bo niby więcej nie jem a waga drastycznie rośnie.. już mam siedemdziesiąt pare.. przy 160 cm wzrostu. No cóż ... wiosna idzie, za nią lato.. trzeba się więcej poruszac i nowalijek pochłaniać.
Miłego dzionka wszystkim mamusiom..!!!
tylko dokładnie myj nowalijki, bo od nich najczęściej jest toksoplazmoza)
sprobuj zapisywac co jesz przez pare dni a potem dokladnie policz kalorie, moze sie okazac, ze tylko myslisz, ze nie jesz wiecej, albo sie okaze, ze jesz jak powinnas, tylko taka natura, ze tyjesz. mozesz sobie sciagnac dziennik posilkow mr biga latwo tam wszystko sie zlicza, jakby co sluze pomocachabasse lubi tę wiadomość
-
W Poznaniu na Półwiejskiej jest lumpeks, widziałam w nim jakieś 50par spodni ciązowych ! mają tam osobno je wywieszone, więc kto z Poznania niech szuka
) akurat mi się nic nie spodobało, ale ja póki co chodzę w swoich spodniach, więc jeszcze mam czas na poszukiwania.
-
nick nieaktualnyDzień dobryyyy, witam w 20 tygodniu i w 2 połowie ciąży!
la_lenka wrote:Eee tam łapy, jakie masz łydeczki szczuplutkie
mam coś dla Washttps://www.youtube.com/watch?v=qY-d46-gPMI
filmik znany, pewnie widziałyście. ja też widziałam już nieraz, ale jakoś teraz bardziej na mnie działają takie widokisłodkości
Skabarka - haha dzięki, pocieszaszzawsze miałam "ciężkie kości", nawet jak byłam szczuplutka, to ważyłam więcej, niż mi dawali, ale teraz to już przeginam
skabarka, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj dziewczyny
Aldonaa, ja widziałam Twoje fotki ślubne, wcale nie masz łydek na kebaba!
Moje też nie są małe, serio! taki urok fotki chyba, nie wiem. ale miło w końcu usłyszeć od kogoś, że nie jest źle i wyglądam ładniena żywo wszyscy bliscy mówią, że mam się ogarnąć i nie tyć tak szybko
aldonaa lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Wiecie co?
wszędzie czytam, ze lato w tym roku bedzie kiepskie
ja kocham lato ale może to i lepiej dla nas
chyba jednak trzeba sobie te jeansy ciążowe kupić
Jeśli to jest prawda co mówisz to się bardzo cieszęnie lubię lata, upałów, komarów, much, gorąca, strasznie się boję żebym jakiegoś udaru od słonca w ciąży nie dostała, już sobie zakupiłam fajowski kapelusz słomiany.
O taki
skabarka lubi tę wiadomość
-
bento wrote:anulka20 Może naczynie zimne było, tzn. prosto z lodówki?
Mąż z synem na rowerach, a ja chyba się zdrzemnę. Jakoś dziś zupełnie bez sił jestem.
No właśnie nie z lodówki stało w kuchni cała noc aż do ogrzania. A i byłam na giełdzie i kupiłam buty na wiosnę -
hej hej!
byłam włąśnie w h&m mama i C&a i powiem szczerze, że szmatex na kółkach. Nic nie kupiłam. Wybrałam coś z kolekcji "nie-ciązowych' i o wiele bardziej mi się podoba.
Zostane przy asos maternity, które to ubrania na allegro kosztują grosze:) -
Hehe, a ja w tym roku większość zimy przechodziłam w adidasach i trampkach. Wysokie buty to tylko na śnieg albo mróz kładę.
Właśnie wróciłam z kościoła, po drodze jeszcze małe zakupy zrobione. No i nawet skusilam się na kulkę lodów, całkiem dobre były
Zaraz pora na obiad, wymyśliłam pseudo kebab; kurczaka ala gyros i jakaś sałatkę, sos czosnkowy... trzeba się zabrać za robotę ale zupełnie mi się nie chce ruszyć.
W ogóle chodzi za mną biały barszcz, z kiełbasą, taki wielkanocny... Ale nigdy nie gotowałam, boję się, że mi nie wyjdzieMacie jakiś sprawdzony przepis?
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny