Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki za info. Chyba u mnie to wystapilo pare razy przed ciaza- takie jakby klucie w brzuchu ale mi wówczas zawsze pomagala wizyta w toalecie.
Ja ogólnie żadnych większych boli brzucha nie mam wiec nie pomogę
To znaczy jakies tam skorcze lub krotki bol mam codziennie. Zazwyczaj jednak boli to tak krótko, ze nawet nie ma sensu brać leków- kilka, kilkanaście zupełnie różnych boli ale za to krótkich... Narazie się tym nie martwie i lekarz tez na pewno powie, ze to macica sie przygotowuje...
-
4me wrote:Dziewczyny a jaki bol i gdzie jest przy tej kolce jelitowej?
-
anulka20 wrote:Anitka 201 to może od tej warki wcześniej mogłyśmwizyy pić a, że teraz ciąża to i to mogło się zmienić. Pisałaś , że pijesz len ale na czczo go pijesz , przed snem w południe?
Mi pomógł też ruch. Długi spacer czy i inne ćwiczenia i od razu wizyta w wc. Alle tak czytam że za dużo ruchu też wywoluje te kolki. -
nick nieaktualnyDzien donry ja dzis o 18:00 mam wizyte u prowadzacego. Prosze trzymajcie kciuki. Mimo wszystko ciagle mam nadzieje, ze to pomylka .
Wczoraj bylam w pepco i kupilam sobie ta tunike, o ktorej pisalyscie. Musze ja w domu przymierzyc
Milego dnia!Paulinek lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana od kilku dni śpię jak nie niemowlę, nie słyszę mojego chrapiącego R a to wszystko dzięki ciepłemu mleczku z miodem przed snem. Jaka jestem szczęśliwa
Lilla My, sweety, skabarka lubią tę wiadomość
-
Misi@ - trzymam kciuki już od rana!
A co do skurczów i bólu brzucha - ja od kilku dni też nie mogę spać, bo mam wrażenie, że jak śpię z wyprostowanymi nogami, to wtedy łapią mnie skurcze w brzuchu. No i troszkę muszę się zgiąć. Zawsze w nocy i zawsze jakąś godzinkę. Ale nie jest to jakiś ból jak na @, więc zakładam, że może po prostu więzadła się rozciągają i mięśnie.
Miłego dnia!Misi@ lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyHellol
Ale paskudna pogoda dzisiaj, jeszcze leżę sobie
Skabarka moze zapalenie pęcherza masz? u mnie podobnie bylo parcie na wc i ból, a teraz znowu wróciło jak trzymam mocz to czuje takie prądy podbrzusza i ledwo dochodze do wceta
Trzymam kciuki za wasze wizyty -
dzień dobry dziewczyny.. ja dzisiaj coś spać nie mogłam ale to pewnie dlatego , że spać poszłam koł0 23 wczoraj.
Adzia, Misi@... trzymamy mocno kciuki i wierzę, że będzie wszystko dobrze. Musi być.. Grunt to nie popadać w stresy chociaż wiadomo.. nie zawsze da się uniknąć. Ja jutro mam chyba wizytę, ale to tylko taka kontrolna z wynikami krwi i moczu więc na temat dzidzi pewnie i tak nic się nie dowiem. A tym czasem trzymajcie się cieplutko i miłego dzionka..adzia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
andzia i misia , trzymam kciukasy za wizyty dzisiejsze , jak wrócicie to naskrobcie coś jak tam , a u ciebie misia to mam nadzieje ze to jedna wielka pomyłka , nic sie nie stresujcie , lepiej pomyslcie ze zobaczycie swoje maluszki , ja tez juz bym chciała , ale mam wizyte dopiero 24 ;/
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powodzenia na wizytach:) Będę trzymać kciuki. Też miałam dzisiaj mieć ale za późno się rejestrowałam i będę mieć w czwartek.
U nas znowu pogoda do pupy, właśnie zaczęło padać i wieje okropnie. Wstaję na jakieś śniadanko. Ostatnio w ogóle hormony mi szaleją i co chwilę płaczę, jestem smutna:(Misi@ lubi tę wiadomość
-
Ja z kolei współczuję mojemu mężowi..ostatnio mam takie humory, że aż się dziwię, że ze mną wytrzymuje i podchodzi tak spokojnie do moich fochów. Nie wiem dziwne to bo te wybuchy są silniejsze ode mnie
no głupio mi później (jak już trochę ochłonę).
-
nick nieaktualny
-
PannaB wrote:dziewczyny a czy mozna brac espumisan?
Tez bym chętnie się dowiedziała. Wita Witam się z rana u nas pogoda beznadziejnapada i wieje za niedługo wstaje robić śniadanko o do sklepu w tą pogodę musze się przejść chociaż na chwil. Powodzenia na wizytach dziewczyny dajcie znać jak było jak ja wam zazdroszczę u nas dopiero wizyta 29 kwietnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:17