Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja83 wrote:Czesc dziewczyny zawsze mnie podnosicie na duchu wird i teraz zwracam sie do was z zapytaniem. Jestem dokladnie w 18 tygodniu i 0 ein, nie czuje zadnych ruchow dziecka, bulgotania czy laskotania,martwie sie wizyta dopiero 27 kwietnia.
Alicja nie martw się na zapas, to bardzo indywidualna sprawa podobno w niektórych przypadkach na ruchy trzeba czekać do 24 tygodnia. Ja mam 18tydzień+5dni i też kompletnie nic nie czuję, ale wiem że dzidziuś żyje bo sprawdzam go regularnie detektorem tętna. Może nasze dzieci są jeszcze póki co bardziej leniwe, ale na pewno i my się w końcu doczekamy -
Alicja83 wrote:Czesc dziewczyny zawsze mnie podnosicie na duchu wird i teraz zwracam sie do was z zapytaniem. Jestem dokladnie w 18 tygodniu i 0 ein, nie czuje zadnych ruchow dziecka, bulgotania czy laskotania,martwie sie wizyta dopiero 27 kwietnia.
-
Nooo.. dziewuszki-wizytóweczki.. pięknie, gratuluję wizyt i szczęścia. Obyśmy wszystkie takie radosne zawsze z wizyt wracały. Ja dopiero na połówkowym 30 kwietnia coś podpatrzę a póki co zadowalam się bulgotaniem po brzuchu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 19:26
aldonaa, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Angelaa wrote:dziewczyny co mogę wziąć na zgagę ? mam potworną zgagę chyba zaraz umre , cały przełyk , ból w mostku masakra poprostu , wzięłąm juz 2 renni i migdały jadłam
nic nie pomaga , czy mogę wziąć coś mocniejszego ? ranigast albo ortanol ?
Ja miałam póki co tylko raz, ale pomogła mi szklanka mleka.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Hejka.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt
Mam pytanie do szczesliwych posiadaczek poduszek ciazowych.
Czy ma moze, któraś z Was z tego sklepu- Super Mami- I moze ją polecić?
http://allegro.pl/poduszka-kojecdla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratisy-i5178925416.html
Taka w kształcie C będzie ok?
Może też coś wiecie o tym wypełnieniu FillBall- jak się sprawdza
Wiem, że część z Was ma mothercare ale mi zalezy tez na wzorzebo pozniej bedzie w pokoju synka a tam takich jak bym chciala nie ma
no I cena troche wyższa.
Ja już niedługo będę mogła się podzielić opiniami o adapterze do pasów- w końcu dziś zamówiłam. Zdecydowałam się na taki zapinany po bokach bo myslę, że w lato z sukienkami przy najpopularniejszym modelu besafe mogłoby być ciężko
To też jest firma z całkiem dobrymi opiniami. Trzeba tylko uważać by kupić najnowszą wersję z zatrzaskiem a nie rzepami bo moim zdaniem rzepy mogą nie wytrzymać w razie czego...
O taki sobie zamówiłam
https://www.babymama.pl/adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-advanced-bump-belt-clippasafe-p100.html