Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaa wrote:dziewczyny co mogę wziąć na zgagę ? mam potworną zgagę chyba zaraz umre , cały przełyk , ból w mostku masakra poprostu , wzięłąm juz 2 renni i migdały jadłam
nic nie pomaga , czy mogę wziąć coś mocniejszego ? ranigast albo ortanol ?
Ja nie mam więc nie wiem jakie leki. Ale na pewno są rózne, które mozna brać-moja koleżanka brała w ciązy coś innego niż Renni więc na pewno coś jeszcze jest- najlepiej napisz esa do lekarza albo przejdź się do apteki.
-
4me wrote:Hejka.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt
Mam pytanie do szczesliwych posiadaczek poduszek ciazowych.
Czy ma moze, któraś z Was z tego sklepu- Super Mami- I moze ją polecić?
http://allegro.pl/poduszka-kojecdla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratisy-i5178925416.html
Taka w kształcie C będzie ok?
Może też coś wiecie o tym wypełnieniu FillBall- jak się sprawdza
Wiem, że część z Was ma mothercare ale mi zalezy tez na wzorzebo pozniej bedzie w pokoju synka a tam takich jak bym chciala nie ma
no I cena troche wyższa.
Ja już niedługo będę mogła się podzielić opiniami o adapterze do pasów- w końcu dziś zamówiłam. Zdecydowałam się na taki zapinany po bokach bo myslę, że w lato z sukienkami przy najpopularniejszym modelu besafe mogłoby być ciężko
To też jest firma z całkiem dobrymi opiniami. Trzeba tylko uważać by kupić najnowszą wersję z zatrzaskiem a nie rzepami bo moim zdaniem rzepy mogą nie wytrzymać w razie czego...
O taki sobie zamówiłam
https://www.babymama.pl/adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-advanced-bump-belt-clippasafe-p100.html
ja kupiłam z tej firmy o której pizesz super mami , powiem ci ze jestem zadowolona , ja wybrałam właśnie w litere c , wzór brążowa z białaymi mazajkami
tak sie nauczyłam ze bez niej nie zasne ,
4me lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Hejka.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt
Mam pytanie do szczesliwych posiadaczek poduszek ciazowych.
Czy ma moze, któraś z Was z tego sklepu- Super Mami- I moze ją polecić?
http://allegro.pl/poduszka-kojecdla-kobiet-w-ciazy-ciazowa-gratisy-i5178925416.html
Taka w kształcie C będzie ok?
Może też coś wiecie o tym wypełnieniu FillBall- jak się sprawdza
Wiem, że część z Was ma mothercare ale mi zalezy tez na wzorzebo pozniej bedzie w pokoju synka a tam takich jak bym chciala nie ma
no I cena troche wyższa.
Ja już niedługo będę mogła się podzielić opiniami o adapterze do pasów- w końcu dziś zamówiłam. Zdecydowałam się na taki zapinany po bokach bo myslę, że w lato z sukienkami przy najpopularniejszym modelu besafe mogłoby być ciężko
To też jest firma z całkiem dobrymi opiniami. Trzeba tylko uważać by kupić najnowszą wersję z zatrzaskiem a nie rzepami bo moim zdaniem rzepy mogą nie wytrzymać w razie czego...
O taki sobie zamówiłam
https://www.babymama.pl/adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-advanced-bump-belt-clippasafe-p100.html
o albo taka- z jakąś kulką silikonową w środku- tylko nie wiem czy kształt nie jest gorszy od tej pierwszej?
Co myślicie?
http://allegro.pl/poduszka-rogal-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-spania-i5229126368.html
-
Angelaa wrote:ja kupiłam z tej firmy o której pizesz super mami , powiem ci ze jestem zadowolona , ja wybrałam właśnie w litere c , wzór brążowa z białaymi mazajkami
tak sie nauczyłam ze bez niej nie zasne ,no i trzeba wspierać polskie firmy
Mi sie podoba szara w gwiazdki
A to C to normalnie pod brzuszek wchodzi, brzuch z tej poduszki nie spada?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 20:15
-
ja jako takiego brzuchola jeszcze nie mam , ale jako żę nuie potrafiłam spac na boku , to narazie podusia służy mi do tego abym całą noc na boku spała i sie nie przekręcam , cenowo ok , jakosc fajna , polski produkt , super , jak dla mnie , tez ogladałam te drozsze ale kurde jakos mi szkoda kasy było bo bałam sie ze nie zda egzaminu i kase w błoto wypieprze
-
A ja bym chyba teraz brała zwykłe I. Bo w środku nocy trzeba przekładać nogi pomiędzy tym C. Ja się jednak nadal w nocy kręcę. Sama już się przyzwyczaiłam do tego przekładania i super mi się śpi, ale w sumie I dużo tańsze, a myślę, że by zdawało egzamin.
-
Angelaa wrote:dziewczyny co mogę wziąć na zgagę ? mam potworną zgagę chyba zaraz umre , cały przełyk , ból w mostku masakra poprostu , wzięłąm juz 2 renni i migdały jadłam
nic nie pomaga , czy mogę wziąć coś mocniejszego ? ranigast albo ortanol ?
-
O matko... ile potraficie natrzaskac tych stron przez jeden dzien
)
Starałam się Was nadrobić, ale niestety nie jest to takie proste... ostatnie strony juz sobie odpuściłam, a i tak siedzialam ponad 30 min
Właśnie wracamy z naszych drugich wielkanocnych świat...objedzeni, wypoczeci z zapasem jedzenia na tydzien
Aldona gratuluję córeczki
Lady nie jesteś sama ja też wciąż nie wiem kto mieszka u mnie... i co gorsze dowiem się najwcześniej w maju... no chyba, ze w końcu kopne się na jakąś dodatkową wizytę, ale z drugiej strony... moze i wytrzymam
aldonaa lubi tę wiadomość
-
Alicja83 wrote:Czesc dziewczyny zawsze mnie podnosicie na duchu wird i teraz zwracam sie do was z zapytaniem. Jestem dokladnie w 18 tygodniu i 0 ein, nie czuje zadnych ruchow dziecka, bulgotania czy laskotania,martwie sie wizyta dopiero 27 kwietnia.
Ja ruch poczułam w 19 tygodniu -
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Wrocilam! Po wizycie podjechalismy do Ikei, bo bylo blisko.
Lekarz spojrzal na wyniki, zawolal meza i rozmawialismy. Dal nam skierowanie na Polna do szpitala polozniczego, w celu dalszej diagnozy i aminopunkcji.
Spytal sie nam czy chcemy usunac ciaze, jak dziecko bedzie chore. Maz powiedzial, ze nie ma takiej mozliwosci, chcemy sie poprostu przygotowac i pomyslec o ewentualnej rehabilitacji malego by zylo mu sie jak najlepiej.
Jutro pojade do szpitala ze skierowaniem i zob. Co powiedza.
Nie zrobil mi usg bo stwierdzil, ze napisze mi od razu skierowanie na polowkowe do szpitala,bo tam maja lepszy sprzet.
Na koniec pogratulowal decyzji i zapewnial, ze mam sie nie martwic sa tam specjalisci i komplikacje rzadko sie zdarzaja. Zyczyl pomyslnych wynikow i widzimy sie 4.05.
W ikei upolowalam pelargonie, byly w promo za 1 zl. Niestety bylo 10 ostatnich, ale bede miala jutro trlszke pracy.
Najbardziejmnie martwi, ze nadal mam jakies zapalenie i, ze musialam oszukac mame, zewszystko w porzadku. Niechcemy nikogo martwic na zapas.
Wizytujacym dzisiaj gratuluje;) -
nick nieaktualnyAlicja83 wrote:Czesc dziewczyny zawsze mnie podnosicie na duchu wird i teraz zwracam sie do was z zapytaniem. Jestem dokladnie w 18 tygodniu i 0 ein, nie czuje zadnych ruchow dziecka, bulgotania czy laskotania,martwie sie wizyta dopiero 27 kwietnia.
nie martw się pewnie jeszcze w tym tygodniu albo następnym poczujeszjeszcze teraz nie musisz do 20 tygodnia jakoś powinno się poczuć pierwsze ruchy
-
Misi@ wrote:Hej dziewczyny!
Wrocilam! Po wizycie podjechalismy do Ikei, bo bylo blisko.
Lekarz spojrzal na wyniki, zawolal meza i rozmawialismy. Dal nam skierowanie na Polna do szpitala polozniczego, w celu dalszej diagnozy i aminopunkcji.
Spytal sie nam czy chcemy usunac ciaze, jak dziecko bedzie chore. Maz powiedzial, ze nie ma takiej mozliwosci, chcemy sie poprostu przygotowac i pomyslec o ewentualnej rehabilitacji malego by zylo mu sie jak najlepiej.
Jutro pojade do szpitala ze skierowaniem i zob. Co powiedza.
Nie zrobil mi usg bo stwierdzil, ze napisze mi od razu skierowanie na polowkowe do szpitala,bo tam maja lepszy sprzet.
Na koniec pogratulowal decyzji i zapewnial, ze mam sie nie martwic sa tam specjalisci i komplikacje rzadko sie zdarzaja. Zyczyl pomyslnych wynikow i widzimy sie 4.05.
W ikei upolowalam pelargonie, byly w promo za 1 zl. Niestety bylo 10 ostatnich, ale bede miala jutro trlszke pracy.
Najbardziejmnie martwi, ze nadal mam jakies zapalenie i, ze musialam oszukac mame, zewszystko w porzadku. Niechcemy nikogo martwic na zapas.
Wizytujacym dzisiaj gratuluje;)
Ja tam Misia wierzę, że jest z Twoją dzidzią wszystko ok. I Ty też wierz.Misi@ lubi tę wiadomość
-
4me wrote:No wlasnie wygląda solidnie i chyba tez sie na nią skusze
no i trzeba wspierać polskie firmy
Mi sie podoba szara w gwiazdki
A to C to normalnie pod brzuszek wchodzi, brzuch z tej poduszki nie spada?tylko mało jest opinii na jej temat ale wygląda solidnie
4me lubi tę wiadomość