X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia jestem pelna podziwu dla Ciebie. Widac , ze bedziecie wspanialymi rodzicami :-) Oczywiscie wiemy wszyscy ze bedzie dobrze :-)
    Ja sama nie wiem i uczciwie sie do tego przyznaje co bym zrobila. A ostatnio jak rozmawialam z tesciowa o porodzie to kazala mi wynajac polozna i zaplacic 2500. Stwierdzilam , ze szkoda mi tyle kasy i wole dzidziusiowi cos za to kupic ( i to pare fajnych rzeczy) to na mnie naskoczyla, ze chyba nie wiem ze jak cos zle pojdzie to bede cale zycie wychowywac chorw dziecko ( chodzilo jej o porazenie mozgowe) a ona wie jakoe to ciezkie bo miala pasierbice chora. Zabolaly mnie jej slowa i zmrozily krew w zylach, tym bardziej ze meczy o to mojego m. A przeciez setki kobiet rodzi bez swojej poloznej i jest ok. Mam nadzieje ze juz nie poruszy tego tematu eh

Gratuluje wszystkich wczorajszych wizyt.
    Ja jutro ide pokazac moje cukry i licze ze pani dr. chociaz poslucha serduszka przez detektor, wtedy odrazu jestem spokojniejsza.

Ktora dzisiaj wizutuje??

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Moja mała Lenka ☺

Sliczna Lenka :-)

adzia lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj lecę na pobranie krwi i pozniej muszę zdążyć do pracy. Jutro mam wizyte i juz się nie mogę doczekać bo ostatnio podgksdam malego ponad miesiąc temu :-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anima wrote:
    Sliczna Lenka :-)
    Bardzo chciałam córeczkę Lenke ale prawdopodobnie będzie synek Filip :-)

• easymum Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    Moja mała Lenka ☺

Adzia, piękna córcia! Jakie ładne zdjęcie!

Ja mam dziś wizytę, ostatnia była prawie miesiąc temu, więc stresik ...
    Miłego dnia Mamusie, ja wstaję do pracy, pa!

adzia lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, masz rację, wszystkie zrobiłybyśmy wszystko, aby nasze dzieci były zdrowe. Nie zmienia to faktu, że Twój spokój imponuje i za to szacunek.

Polna to rzeczywiście świetni fachowcy, Ty i synek będziecie w dobrych rękach. Ściskam Cię mocno dzielna kobieto jakoś wewnętrznie czuję, że będzie dobrze :)

Misi@ lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Bardzo chciałam córeczkę Lenke ale prawdopodobnie będzie synek Filip :-)

Haha ja tez. Do ostatniej chwili mialam nadzieje na coreczke i tez na poczatku miala byc Lenka. Jak mi lekarz powiedzial, ze jest siusisk to podobno dziwna mine strzelilam haha Po usg poszlam cos synkowi kupic i na zlosc nic mi sie nie podobalo a dla dziewczynek byly takie sliczne rzeczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 07:03

adzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu cicho :)
    witam z rana :)
    zgaga mnie prześladuje odkąd pamiętam teraz jem inaczej i jej nie ma ale zauwazylam dziwne cos, otoz leżąc ba prawym boku czuje palenie a przekrece sie na lewy i ustaje :D Zgage mam jak moj tata, ile razy jedlismy cos i obydwoje zgage mielismy nawet po zurku w swieta :D teraz jak mam cos jesc to pytam czy ma zgage haha, co na ratunek hm mi pomagaja pomarańcze i jabłko a jak to wieczorem to zapijam mlekiem i odrazu sie klade :)

Dzisiaj juz slonce swieci ale wiatrzysko nadal sie utrzymuje, ponoc to orkan Stefan :D

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Nancy87, daj linka do spodni :)

http://allegro.pl/czarne-rurki-ciazowe-spodnie-jeansowe-l-40-i5223712979.html

Proszę:)

chabasse lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) jeszcze 6 dni i zobaczę swojego beboka :3

adzia, skabarka, Kasiarzynka, Misi@ lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny!

dziś mnie obudził ból pleców i boków brzucha.. eh

mam wizyte dopiero o 18.20, nienawidzę czekać tak długo, bo z każdą godziną rosną emocje :/

720fbe94f2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Anitka ja mam konto na vitalii, ale teraz wchodzę tylko poczytać bieżące tematy.

Sigma mamy podobną historię wagową. Raz na kilka dni ze strachem wchodzę na wagę i już się boję, co powie moja ginekolog, że znowu przytyłam, od ostatniej wizyty będzie z 3 kg na plusie.
    Nancy to podaj swój nick to cie odnajdę :-)

• eM Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia będę się modlić za waszą dzidzię!

A ja wczoraj zapomniałam się pochwalić :D moja dzidzia miała czkawkę :D tak z dobre 3min rytmicznie czułam puknięcia, tak właśnie objawia się czkawka :D

Za 2 dni połówkowe, proszę o trzymanie kciuków żeby torbieli już nie było i żeby dzidzia rosła jak trza i żeby wszystko było ok :)

Sigma, kasig, Misi@ lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Nancy to podaj swój nick to cie odnajdę :-)

Anitka ja nie prowadziłam pamiętnika, ani się za bardzo nie udzielałam:) Powiem Ci szczerze, że teraz wchodzę bez logowania, więc nawet nie pamiętam nicku:) Jakiś czas temu schudłam z vitalią z 64kg do 56 kg. Co człowiek miał kryzys to wchodził i czytał jak inni walczą:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, dlugo sie nie odzywalam ale takie problemy...
    Auto mi z garazu ukradli kupa nerwow, zamartwiania sie i wgl..
    Powiedzcie mi co mozna brac na nerwy ? Melisa nie pomaga..

oar8skjod4lwslof.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj biedaku:/ moja siostra w ciąży brała stale persen

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:10

Lady Savage, Lilla My, Sigma, kasig, Misi@ lubią tę wiadomość

• chabasse Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,
    ale emocje tu wczoraj były..
    Adzia, po prostu meeegaa śliczne zdjęcie. Jestem w szoku, że już dzieciątko takie piękne i normalnie można już szukać podobieństwa do rodziców..:)
    Misi@, no Ty jesteś moją bohaterką. Twój spokój to jest nalepsze co możesz maluszkowi dać od siebie. A jestem pewna i życzę Ci tego z całych sił, żeby wszystko się dobrze zakończyło i dzidziuś był cały i zdrowy.:) Z tymi kilogramami co napisałaś, to aż się popłakałam.. Ja przytyłam jakieś 5 kilo za dużo i mi się prawie świat wali na głowę.. o ja głupia.. pomyślałam. Próżność czasem na łeb wali..
    Eeehh.. a ja dzisiaj chyba na jakiś długi spacer pójdę bo pogoda nie najgorsza, a głowę trzeba czasami przewietrzyć..:)
    Powodzenia dla wizytujących..!!!

Misi@ lubi tę wiadomość

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana i trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze :-) ja po śniadaniu a na 11. 20 zajęcia całe szczęście że 1,5 h i do domu :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka.. zazdroszczę, że masz tak chybko, ja za 9 godzin wchodzę:) trzymam kciuki !

720fbe94f2.png
‹‹ 744 745 746 747 748 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ