Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilla My wrote:Ja właśnie spełniam zachciankę ciążową mojego męża i robię na obiad parówki po meksykańsku. A się po sklepach nałaziłam, żeby parówki z szynki 93% mięsa znaleźć...
QUOTE]
W Biedronce na 100 % bo mój R tylko takie je -
nick nieaktualnyhej
Z tym dziecięcym porażeniem mózgowym to nie do końca prawda, że przyczyną jest w większości trudny poród. Niedotlenienia czy spadające tętno mogą być jedną z przyczyn, ale jednak najczęściej uszkodzenia mózgu w MPD powstają jeszcze w okresie ciąży.
Nie dajcie się zastraszać teściowym czy innym babsztylom, niech mają sobie swoje lęki (jeśli nie chcą się ich pozbyć), ale niech ich nie przelewają na Was, w końcu to my niedługo rodzimy, nie one - i to dla nas brak stresu i dobre nastawienie gra dużą rolę.
U nas wszystko dobrze, ruchy młodego wróciły do jego standarduOn w ogóle nie za wiele się rusza, dziennie tak może z 5-8 serii po kilka ruchów na przestrzeni kilku minut, i potem spokój aż do kolejnej serii. Czasami między seriami czuję jakiś gratisowy ruch, ale bardzo delikatnie - myślę, że póki co wyczuwam tylko te serie jego największej aktywności, a drobnych ruchów jeszcze nie czuję dobrze, tylko czasami się zdarzy poczuć
Wczoraj po raz pierwszy poczułam kopniaki stojąc - do tej pory przy staniu albo chodzeniu nigdy nie czułam, jedynie przy siedzeniu/leżeniuA Wy jak macie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:55
Lilla My, bento, Paulinek, Anitka201, la_lenka, Czarna_88, .ona., przyszła mama, Gusiak, monaaa85, chabasse, sweety, karolcia87, Lady Savage, easymum, skabarka, Kasiarzynka, Wonderland lubią tę wiadomość
-
Hm, mój brzuch to taka mała piłeczka, podobnie wygląda jak kiedyś
Ciekawe, czy w 9 miesiącu dobiję do obwodu pasa ok. 120 cm (jakieś pół metra więcej niż normalnie) jak kiedyś
A za mną ostatnimi czasy chodzi czekolada, ciągle bym ją jadła, z racji tego właśnie zrobiłam blok czekoladowy
Na lepszy nastrój też.
Ciekawe, czy jedzenie ma jakieś znaczenie jeśli chodzi o płeć - z synkiem ciągle chciałam jeść mięso, mięso, mięso
Anitka201 lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dżuls wrote:Btw, zastanawiam się nas takimi aladynkami. Cienkie to i przewiewne, na lato w sam raz...
http://allegro.pl/pawie-oko-szarawary-4-nowe-modele-kolorowe-i5209629235.html
Jak lubisz mieć krok w kolanach to raczej w sam raz
Ja mam takie przewiewne spodnie na lato, ale z normalnym krokiem
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka