Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny tez staram sie myslec pozytywnie, ale mam czasem takie smutasy.
Wczoraj poplakalam sie w sklepie na dziale dzieciencym, chyba wszystko puscilo.
Dzis tez mam rozne chwile i tak pewnie bedzie do konca, az sie synek nie urodzi.
Ja moge lezec, i nawet przytyc 50 kg byle on byl zdrowy! Wszystko bym oddala, ale kazda z nas na pewno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:13
-
nick nieaktualny4me - mam supermami w kształcie C. Jestem zadowolona, ale szału nie ma - trochę lepiej się śpi, niż bez niej, ale na razie jeszcze różnica w komforcie nie jest warta 100 zł
być może jak brzuszek będzie ogromny, to wtedy będzie robiło różnicę.
Początkowo miałam wrażenie, że poducha jest za krótka jak na mój wzrost (170 cm), ale teraz się jakby rozciągnęła i jest ok. Podejrzewam, że będzie dobra na 165-170 cm, ale dla wysokich kobietek na 175-180 cm wzrostu już nie bardzo.
Brzuch mam, ale nie kładę go na C, bo u mnie brzuch jest raczej kulisty (tzn. na boki się też rozszerza) i nie jestem w stanie go tak położyć (wtedy poducha mi go uciska). kładę go normalnie na łóżku przed poduchą, lekko przytulam C, natomiast największą robotę robi poducha dla nóg (wygodnie dla kolan i bioder) i dla głowy (dobra wysokość, odciąża mi szyję i kręgosłup). W nocy przekręcam się bez poduszki, tzn. jak kładę się na prawy bok, to wtedy za plecami mam ten prosty kawałek poduszki, natomiast przed brzuchem wolną przestrzeń - i to u mnie działa, bo próby przekręcania się z poduszką mnie rozbudzały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:20
4me lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma dzięki za info o tej poduszce. Ja mam 178 cm wzrostu i się nad na zastanawiałam ale tam na stronie jest napisane że pasuje na niższe osoby wiec to mnie wstrzymywalo. Muszę poszukać czegoś innego. Chociaż na razie śpi mi się wygodne bez żadnych ulepszaczy
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Dlatego ja nie robie tych badan bo nie chce zyc w stresie i strachu misi@ pocieszac nie bede bo dziewczyny juz napisaly ze jestesmy z wami myslami i trzymamy kciuki wiec sie nie chce powtarzac
Musimy to sami mprzetrwac i wiem, ze byla to moja i meza swiadoma decyzja i liczylismy sise z konsekwencjami.
Dzieki za trzymanie kciukow...przyda sie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Spokojnie nie oczekuje pocieszenia!
Musimy to sami mprzetrwac i wiem, ze byla to moja i meza swiadoma decyzja i liczylismy sise z konsekwencjami.
Dzieki za trzymanie kciukow...przyda sieMisi@ lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za info o poduszcze.
Przemyśle jeszcze czy C czy Np I ale wezme tez pod uwage wielkość poduszki bo ja mam 176 wiec ta uwaga moze byc cenna w moim przypadku.
Ja ogólnie bym sie jeszcze wstrzymała z jej zakupem do czasu gdy brzuch urośnie bo jakos wielkich problemów ze spaniem na boku nie mam. Mam za to juz meeega problem z kręgosłupem i jak wstaje z dziennej drzemki lub nawet seansu sprzed tv to przez pierwsze chwile jestem zgieta w pól i obolała jak staruszka przez kręgosłup. Martwi mnie to bo nie pozwala normalnie funkcjonowac wiec zaczynam kombinowac m.in. z ta poduszka...
-
A dla mnie ta poducha jest stanowczo warta kasy jaką na nią wydałam. Mi się śpi dużo lepiej, na tyle, że i po ciąży się chyba z nią nie rozstane.
Aa, ja mam poduszkę z Motherhood, mam 175cm i jest wystarczająco duża, żadnych problemów.
Nancy87, daj linka do spodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 23:51
-
anima, Anitka201, easymum, Dżuls, Luna1, aldonaa, agatka196, karolcia87, Lilla My, SweetCherryPie, Lady Savage, Kasiarzynka, monaaa85, chabasse, la_lenka, skabarka, sweety, .ona., bento, Wonderland, Czarna_88, Sigma, kasig, Gusiak lubią tę wiadomość