X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny tez staram sie myslec pozytywnie, ale mam czasem takie smutasy.
    Wczoraj poplakalam sie w sklepie na dziale dzieciencym, chyba wszystko puscilo.
    Dzis tez mam rozne chwile i tak pewnie bedzie do konca, az sie synek nie urodzi.
    Ja moge lezec, i nawet przytyc 50 kg byle on byl zdrowy! Wszystko bym oddala, ale kazda z nas na pewno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:13

• adzia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi ja wierzę że z Twoją dzidzią będzie wszystko ok kochana. Jesteś tutaj dla nas taką podporą i dla nie jednej z Nas przykładem, że nie wolno się załamywać i poddawać ☺

Misi@ lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me - mam supermami w kształcie C. Jestem zadowolona, ale szału nie ma - trochę lepiej się śpi, niż bez niej, ale na razie jeszcze różnica w komforcie nie jest warta 100 zł ;-) być może jak brzuszek będzie ogromny, to wtedy będzie robiło różnicę.
    Początkowo miałam wrażenie, że poducha jest za krótka jak na mój wzrost (170 cm), ale teraz się jakby rozciągnęła i jest ok. Podejrzewam, że będzie dobra na 165-170 cm, ale dla wysokich kobietek na 175-180 cm wzrostu już nie bardzo.

Brzuch mam, ale nie kładę go na C, bo u mnie brzuch jest raczej kulisty (tzn. na boki się też rozszerza) i nie jestem w stanie go tak położyć (wtedy poducha mi go uciska). kładę go normalnie na łóżku przed poduchą, lekko przytulam C, natomiast największą robotę robi poducha dla nóg (wygodnie dla kolan i bioder) i dla głowy (dobra wysokość, odciąża mi szyję i kręgosłup). W nocy przekręcam się bez poduszki, tzn. jak kładę się na prawy bok, to wtedy za plecami mam ten prosty kawałek poduszki, natomiast przed brzuchem wolną przestrzeń - i to u mnie działa, bo próby przekręcania się z poduszką mnie rozbudzały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:20

4me lubi tę wiadomość

• adzia Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wirtualne ciocie trzymamy kciuki za Twojego syna.Będzie dobrze.

Misi@ lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@, będzie git na pewno :) myślę o Was ciepło i trzymam kciuki moccccnooo :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja nie robie tych badan bo nie chce zyc w stresie i strachu misi@ pocieszac nie bede bo dziewczyny juz napisaly ze jestesmy z wami myslami i trzymamy kciuki wiec sie nie chce powtarzac :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia oczywiście, ze będzie wszystko dobrze, musi być! =)
    Zresztą jak widzę jesteś bardzo mądra kobieta i bez względu na wszystko Twoje dziecko będzie miała świetna mame j cudowne życie =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma dzięki za info o tej poduszce. Ja mam 178 cm wzrostu i się nad na zastanawiałam ale tam na stronie jest napisane że pasuje na niższe osoby wiec to mnie wstrzymywalo. Muszę poszukać czegoś innego. Chociaż na razie śpi mi się wygodne bez żadnych ulepszaczy :-)

Sigma lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia trzymam mocno kciuki aby wszystko było ok i wierzę mocno że Twój synuś będzie w 100% zdrowy, musi być, nie ma innej opcji :) i podziwiam Cię za Twoją postawę :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dlatego ja nie robie tych badan bo nie chce zyc w stresie i strachu misi@ pocieszac nie bede bo dziewczyny juz napisaly ze jestesmy z wami myslami i trzymamy kciuki wiec sie nie chce powtarzac :)
    Spokojnie nie oczekuje pocieszenia!
    Musimy to sami mprzetrwac i wiem, ze byla to moja i meza swiadoma decyzja i liczylismy sise z konsekwencjami.
    Dzieki za trzymanie kciukow...przyda sie :)

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia kciukasyyyyyy wszytskie tu bedziemy trzymać ,

a ja dalej mam zgage , brałyscie ranigast ?

Misi@ lubi tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa Ja mam polecone przeZ lekarza maalex podobno kobiety w ciazy moga brac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Spokojnie nie oczekuje pocieszenia!
    Musimy to sami mprzetrwac i wiem, ze byla to moja i meza swiadoma decyzja i liczylismy sise z konsekwencjami.
    Dzieki za trzymanie kciukow...przyda sie :)
    Nie chodzi o to czy oczekujesz czy tez nie, zrobilysmy tutaj rodzaj grupy wsparcia dzielimy sie poradami i smutkami, czekamy na wiesci z wizyt wiec nie zrobilas niczego co by wskazywalo ze oczekujesz pocieszenia czy wsparcia. Napisalas co sie dowiedzialas i wiedz ze wszystkie jestesmy z tobą i musi byc dobrze BĘDZIE! :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6y6ut2stpsa4_t.jpg

Mój dzisiejszy brzuchol w spodniach ciążowych z allegro- polecam:)

Misia trzymam kciuki za pomyślne wyniki, wierze, że będzie wszystko dobrze.

agatka196, kasig, Sigma, la_lenka, Lady Savage, adzia, Anitka201, easymum, Lilla My, Misi@, chabasse, skabarka, bento, Czarna_88 lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 21:52

Misi@ lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia jesteś meeega silna dziewczyną. Trzymam kciuki za Was.

Misi@ lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za info o poduszcze.

Przemyśle jeszcze czy C czy Np I ale wezme tez pod uwage wielkość poduszki bo ja mam 176 wiec ta uwaga moze byc cenna w moim przypadku.
    Ja ogólnie bym sie jeszcze wstrzymała z jej zakupem do czasu gdy brzuch urośnie bo jakos wielkich problemów ze spaniem na boku nie mam. Mam za to juz meeega problem z kręgosłupem i jak wstaje z dziennej drzemki lub nawet seansu sprzed tv to przez pierwsze chwile jestem zgieta w pól i obolała jak staruszka przez kręgosłup. Martwi mnie to bo nie pozwala normalnie funkcjonowac wiec zaczynam kombinowac m.in. z ta poduszka...

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla mnie ta poducha jest stanowczo warta kasy jaką na nią wydałam. Mi się śpi dużo lepiej, na tyle, że i po ciąży się chyba z nią nie rozstane.

Aa, ja mam poduszkę z Motherhood, mam 175cm i jest wystarczająco duża, żadnych problemów.

Nancy87, daj linka do spodni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 23:51

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 02:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    6y6ut2stpsa4_t.jpg

Mój dzisiejszy brzuchol w spodniach ciążowych z allegro- polecam:)

Misia trzymam kciuki za pomyślne wyniki, wierze, że będzie wszystko dobrze.

Fajne są, prawda, mówiłam! :P

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 04:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adzia wrote:
    zrkeb1bwvszf_t.jpg
    Moja mała Lenka ☺

anima, Anitka201, easymum, Dżuls, Luna1, aldonaa, agatka196, karolcia87, Lilla My, SweetCherryPie, Lady Savage, Kasiarzynka, monaaa85, chabasse, la_lenka, skabarka, sweety, .ona., bento, Wonderland, Czarna_88, Sigma, kasig, Gusiak lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
‹‹ 743 744 745 746 747 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ