Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia87 wrote:a ja mam taką ochotę na grila! muszę chyba poszukać czy ktoś ze znajomych nie robi w weekend czegoś. I tu minus mieszkania w mieście w bloku.. zazdroszczę wtedy ludziom, którzy mają działkę i mogą tak od wyjść i rozpalić grila jak mają ochotę a ja tak wiecznie z wpraszaniem się
easymum lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale mi ochotę na grilla zrobiłyście, chyba muszę coś wykombinować
Mnie też bolały biodra od spania na boku, ale gdzieś wyczytałam, żeby spać z rogalem/poduchą między nogami i żeby te nogi były sporo, nawet do 90 stopni zgięte i w biodrach i w kolanach. Odkąd zastosowałam się do tej rady wstaję bez bólu bioder i dodatkowo bez bólu pleców -
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:a ja mam taką ochotę na grila! muszę chyba poszukać czy ktoś ze znajomych nie robi w weekend czegoś. I tu minus mieszkania w mieście w bloku.. zazdroszczę wtedy ludziom, którzy mają działkę i mogą tak od wyjść i rozpalić grila jak mają ochotę a ja tak wiecznie z wpraszaniem się
Jak pogoda dopisze to pojade na grilla na kemping jutro lub w sobote
Anitka to bylo do przewidzenia, jak wyslali zaproszenia to juz bylo zdziwienie -
Anitka201 wrote:To dzisiaj ja zacznę
Co robicie na obiad? Bo ja chyba racuchy z jabłkami i mam zamiar upiec tę drożdżówkę..nie wiem jak o co chodzi, że mam taką ochotę na drożdże (normalnie ich się wystrzegam)
Moja mama będąc ze mną w ciąży uwielbiała surowe drożdże, miała ślinotok jak sobie o nich pomyślała..bleee
drożdże mają dużo witamin z grupy B - pewnie akurat Ci ich brakuje, stąd ta ochotaAnitka201 lubi tę wiadomość
-
Spotkałyście gdzieś w Polsce pajacyki z takimi rękawkami wywijanymi zamiast niedrapek? Wydaje mi się, że to byłaby idealna opcja do szpitala, bo te rękawiczuszki lubią spadać.
Tylko nigdzie nie mogę takich spotkać. Chyba Next miał mieć coś takiego ale przejrzałam już prawie cały katalog i nie widzę -
AniaM wrote:Jejku tak patrzę na wsze menu obiadowe i cały czas zazdroszczę wam bo u mnie musi być Codziennie kawał mięsa a racuchy Placki znaczane czy botanika to mogę zrobić jedynie dla siebie bo mąż je białko białko i jeszcze raz białko!
dzisiaj zarządziłam racuchy i koniec
a jak mojemu mężowi to nie będzie pasowało to zawsze może sobie zrobić nieśmiertelny ryż z warzywami i indykiem...
-
MadziaRatMed wrote:drożdże mają dużo witamin z grupy B - pewnie akurat Ci ich brakuje, stąd ta ochota
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
AniaM wrote:Jejku tak patrzę na wsze menu obiadowe i cały czas zazdroszczę wam bo u mnie musi być Codziennie kawał mięsa a racuchy Placki znaczane czy botanika to mogę zrobić jedynie dla siebie bo mąż je białko białko i jeszcze raz białko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami w 22 t.c.
Mój małżonek na obiady nie przychodzi do domu bo ciągle w pracy siedzi, a jak przyjdzie to potem narzeka, że wracać mu się nie chce więc woli na mieście jeść. Z tego względu ja mogę jeść wszystko na co mam ochotę. Przed ciążą to jakiś makaron, ryż, kaszę, racuchy, itp. + jakieś warzywa i byłam zadowolona. Jak małżonek czasem przychodził do domu na obiad to się śmiał, że chyba na mięso mnie nie stać aby kupić a mi to nawet przez myśl nie przeszło. Natomiast jak jestem w ciąży to tylko mam ochotę na mięso i ziemniaki. Całkiem się odmieniłoeasymum, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Spotkałyście gdzieś w Polsce pajacyki z takimi rękawkami wywijanymi zamiast niedrapek? Wydaje mi się, że to byłaby idealna opcja do szpitala, bo te rękawiczuszki lubią spadać.
Tylko nigdzie nie mogę takich spotkać. Chyba Next miał mieć coś takiego ale przejrzałam już prawie cały katalog i nie widzę
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
W SH to ja jestem regularnie, ale jak na razie nic mi się nie trafiło takiego.
-
Anitka201 wrote:To dzisiaj ja zacznę
Co robicie na obiad? Bo ja chyba racuchy z jabłkami i mam zamiar upiec tę drożdżówkę..nie wiem jak o co chodzi, że mam taką ochotę na drożdże (normalnie ich się wystrzegam)
Moja mama będąc ze mną w ciąży uwielbiała surowe drożdże, miała ślinotok jak sobie o nich pomyślała..bleee
Ja mam dziś kotlety mielone, z ziemniaczkami
-
la_lenka wrote:W SH to ja jestem regularnie, ale jak na razie nic mi się nie trafiło takiego.
-
Przyznam, ze obecnie to ogólnie jakaś posucha dzieciowa w moich SH. Kiedyś widywałam prawdziwe cuda (jak jeszcze w ciąży nie byłam), a teraz jakoś nic specjalnego. Wychodzę z może jednym bodziakiem, bo reszta albo zniszczona, albo w dziwne wzory, albo strasznie drogo.
Kilka dni temu kupiłam kilka fajnych rzeczy, ale jakoś nie mogę się zebrać do pokazania fotek
Może to też zależy skąd ściągają ciuszki - może u mnie akurat z krajów gdzie takie wywijane są mniej popularne. -
MadziaRatMed wrote: