Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jak będę wracała od lekarza to może zachacze o rossmana

Śniadanie zjedzone to się zbieram miłego dnia dziewczyny
Trzymam kciuki za wizyty innych
-
witam
powodzenia na dzisiejszych wizytach
mój mąż wpadł wczoraj na genialny pomysł i oznajmił - jedziemy w góry. Na co stwierdziłam, że sobie ze mnie żartuje;) Jak się okazało nocleg załatwiony i wyjeżdżamy dzisiaj jak wróci z pracy
Już się nie mogę doczekać
adzia, Misi@, Czarna_88, easymum, Gusiak, karolcia87, chabasse lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają

-
Staraczka ostatnią wizytę miałam 13 kwietnia. A potem 15 polowkowe. Mój gin powiedział że On woli widzieć swoje pacjentki które są po trzydziestce częściej. I tak mi wypada że wizytę mam co trzy tygodnie. ☺Staraczka23 wrote:Adzia a kiedy mialas ostatnią wizyte chyba niedawno jakos

ja u dzuls widze 20
Misi@ lubi tę wiadomość
-
hej ja już po porannych zakupach, dopadła mnie na wiosce matka dziecka, któe ucze i pyta kiedy rodzę. Ja na to, że we wrześniu, a ona wielkie oczy.. "we wrześniu? a ma pani taki wieeelki brzuch? myślałam ze za niedługo.."
i masz.. czuję się, jak wieloryb...
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Ja dziś wybywam do rodziców na działeczkę
Łazi za mną grill i nie omieszkam skorzystać 
Milego grilowania z malymi cukrami
ja tez wybywam na dzialeczke i mam juz przygotowana walowke na grila. Uwielbiam karkowe i jak jadlam ostatnio cukoer byl ok. Licze, ze teraz tez bedzie 
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane

Dzuls ja też widzę 19 +6 ... cos ten Twoj suwaczek sie obija ;p
U mnie też dziś ladna pogoda, wiec zaraz sniadanko... wpadne jeszcze troszkę poplotkowac do mamy zanim wyjdzie do pracy i tez atakuje rossmana ... mam nadzieje, ze mi nikt mojego tuszu nie wykupi ;p
W ogóle znów lecą mi garściami włosy
A miało się w ciąży poprawić... ehhh... wstaje i zaraz koldra i poduszka całe obsypane moimi włosami, jak tak dalej pójdzie to w końcu lysa zostane... tym bardziej, ze to ponoć po porodzie zaczynają bardziej wypadać, wiec nawet nie chce myśleć co wtedy będzie... -
4me wrote:Nie martw się i nie czytaj na necie. Ja tez mam za nisko, czy sie cos poprawilo dowiem sie dopiero w połowie maja- jednak coraz mniej na to licze bo jest naprawde nisko.
Nie mam zamiaru narazie nic czytać i sie stresować bo jesli to się juz nie zmieni to będę musiala sie tak do wrzesnia stresować... Narazie po prostu słucham lekarza
Dzięki za pocieszenie. Bardzo nisko? Jakie masz zalecenia od lekarza?
Pytam, bo mój gin jakoś mnie o tym łożysku nawet nie poinformował, dowiedziałam się dopiero na połówkowym u innego lekarza.
Mam nadzieję, że się podniesie, zarówno u mnie jak i u Ciebie.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
bento wrote:Cześć Dziewczyny,
U mnie cała noc beznadziejna.... chyba oszaleję. Bolą mnie strasznie biodra od spania na boku, jak przekręcam się na prawy to boli prawe. Co robić, zdarzyło się Wam tak? Gdy wstałam i chwilkę się rozruszałam to cały ból przeszedł. Śpię z poduchą-rogalem, ale nic to nie pomaga. Męczy mnie ten ból już drugą noc.
Mnie też to męczy od 3 dni, przestałam spać na plecach bo cholernie bolał kręgosłup ale spanie na bokach też do niczego
no nic takie uroki ciąży
-
nick nieaktualnyDziewczyny na euthyroxie zauwazacie abyscie tyły w jednym miejscu?
Ja od 10 kwietnia biore 75mg i tak w ramiona mi idzie znowu sie powtarza bo w wakacje na dawce 25 bylo to samo, planuje zamienic na letrox bo jak w barach przybędzie do wrzesnia to bede wygladac jak jakis bramkarz w wiejskiej dyskotece
-
Ja śpię tylko na plecach przynajmniej zasypiam i na boku śpię prawym a takie to jak przez sen obroce się na lewy bok lub na brzuch to wstaje bo mi nie wygodnie ostatnio zauważyłam że nie mogę zasypiać przytulona do męża bądź on do mnie bo mnie to denerwuje a tak uwielbiałam zasypiać przytulona do męża. Śniadanie zjedzone zaraz wyjdę do sklepu po chleby 3, bo święta i 2 będzie dużo ludzi w sklepach napewno.A po długim weekendzie rundki po sklepach trzeba będzie zacząć by ubrać się na komunie buty sukienka i marynarka rajstopy ciążowe no i balerinki.