Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wkładek nie nosze od poł roku jak nie wiecej bo przez nie miałam ciagle problemy jakies infekcje i inne krostki mi wyskakiwały, skóra przez nie mi nie oddychała gruczoły sie zatykały i miałam ciagle jakies gulki.. dlatego wole juz miec mokre majtki niz stany zapalne i gulki
-
nick nieaktualny
-
a ja dzisiaj na kolację robię pastę jajeczną i do tego pomidorek mmm
taką mam ochotę
no i mąż się załapie :)co do wycieków , to jeszcze nie zauważyłam u siebie. Piersi mam już jak donice przed ciążą normalny rozmiar C teraz D-E a co dopiero jak będę karmiła. Coś agatka196 się dawno nie odzywała , czy mi ominęły się jej posty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 19:09
Gusiak lubi tę wiadomość
-
Jak tam wizyty dzisiaj wasze dziewczyny
my idziemy jutro do lekarza po l4 i sie stresuje już troche czy zrobi mi pani doktor usg i czy wszystko ok z moim wielkim cudemale musi być dobrze nie ma innego wyjscia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po wizycie u lekarza i rodzicow. Cuz w brzuchu buszuje mi Jagoda. 389 g wagi wszystkie pomiary sa ok. szyjka 5 cm wiec nie ma ryzyka wczesnego porodu. Tyle ze przez zrosty po cc powyginana jak paragraf.
skabarka, Paulinek, Gusiak, easymum, Nancy87, adzia, Lady Savage, kasig, Czarna_88, Kasiarzynka, SweetCherryPie, karolcia87, Sigma, bento, monaaa85, Wonderland, chabasse, justysss lubią tę wiadomość
-
Mozjaka wrote:Ja po wizycie u lekarza i rodzicow. Cuz w brzuchu buszuje mi Jagoda. 389 g wagi wszystkie pomiary sa ok. szyjka 5 cm wiec nie ma ryzyka wczesnego porodu. Tyle ze przez zrosty po cc powyginana jak paragraf.
Wow jaka szyjka!Moja ma tylko 3,3 cm:p Gratuluję córeczki:)
-
Za mną chodzą różne zupy, dziś był biały barszcz. Uczę się go gotować. Na razie nie był najlepszy, ot dało się zjeść, ale będę dalej próbować.
Mała chyba dziś używa mojej macicy jako trampoliny, zaczyna to boleć. Co będzie za miesiąc, dwa?Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Wow jaka szyjka!
Moja ma tylko 3,3 cm:p Gratuluję córeczki:)
więc nie wiem czy przez to pomiar nie został zawyżony. był moment, że rozważałam poród sn, ale przy takich zrostach raczej się nie odważę.
Lady podziwiam kunszt. Ja swojego czasu próbowałam szydełkować i chyba do tego wrócę, ale to dopiero po obronie mgr.