Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:
Noooo nie! Caly dzień mnie nie bylo. Wchodzę stęskniona a tu takie zdjęcie na poczatek- co człowieka od razu z zazdrości powalaTy się nam nie pokazuj aż do wrzesnia juz
Carolline, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
.ona. wrote:A ja się martwię moim łożyskiem
, że jest nisko. Tego nie przerabiałam
I spędza mi to sen z powiek. podobno jest szansa, że się podniesie, ale jednak człowiek sie martwi. Mąż też mówi, że mi internet odetnie, bo za dużo o tym czytamHeh, staram się więcej leżeć ostatnio niż chodzić i biegać i nie dźwigać. Zwolniłam tempo. Może się podniesie wraz ze wzrostem macicy, na co bardzo liczę... Smutno mi.
Czy któraś też ma taki problem?
Nie mam zamiaru narazie nic czytać i sie stresować bo jesli to się juz nie zmieni to będę musiala sie tak do wrzesnia stresować... Narazie po prostu słucham lekarza.ona. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie po wizycie wszystko ok, choć malutka!! Dziewczynka
)) uparta po mamusi i nie chciała sie obrócić i za tydzień będzie próba nr 2 pomiarów
na razie serducho i inne organy wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 07:53
bento, easymum, skabarka, Dżuls, Misi@, Gusiak, Lady Savage, Wonderland, Terazsięuda:-), chabasse, Kasiarzynka, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt i poznania płci, kurde ja bym miala jutro wizyte a ze święto to trzeba czekac do poniedziałku, teraz ja bede wiedziala jak to cxekac pol dnia na wizytę, zawsze mialam rano do 11 a teraz az na 16.15
Rano mialam pytanie dnia
mąż: kochanie co ci sie śniło?
ja: nic chyba
mąż : to patrz co mi zrobilas
a na nodze wielki siniak bo go skopalam
powiedziałam ze to jest juz najważniejsza powod do tego ze dziecko spac z nami nie bedzie.
Ładnie słońce swieci u mni,, jutro bedzie 21 tydzień jak fajnie -
Sigma wrote:4me - Anitka pisała, że ma 178 cm wzrostu, więc wcale nie ma ciężkich kości, po prostu jest wysoka
Ja mam 177 o przed ciaza wazylam 57 a wieszakiem tez nie bylamteraz jakies 62 i wyglądam grubiej
ale jak wiadomo trzeba sie mierzyć a nie ważyć- mysle, ze u Anity to mięśnie tyle waza
Co do tycia to wagowo u mnie nie ma się czym martwic ale wizualnie jest różnica. Cale mięśnie zeszly i jak tyje to tyje w udach a jak chudnę to na górzewiec po ciąży schudne- znam siebie- ale schudnę jak kościotrup na górze a z domem bede musiala walczyć i nie wiem czy wygram
a jak mi cycki zmalej bardziej niż przed ciaza to zostane samotna matka
-
Staraczka23 wrote:Gratuluje udanych wizyt i poznania płci, kurde ja bym miala jutro wizyte a ze święto to trzeba czekac do poniedziałku, teraz ja bede wiedziala jak to cxekac pol dnia na wizytę, zawsze mialam rano do 11 a teraz az na 16.15
Rano mialam pytanie dnia
mąż: kochanie co ci sie śniło?
ja: nic chyba
mąż : to patrz co mi zrobilas
a na nodze wielki siniak bo go skopalam
powiedziałam ze to jest juz najważniejsza powod do tego ze dziecko spac z nami nie bedzie.
Ładnie słońce swieci u mni,, jutro bedzie 21 tydzień jak fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 08:27
-
Cześć kochane
Witamy się również w 21 tygodniu
Jem szybko śniadanie i zaraz zaczynam zbierać się do lekarza więc proszę trzymajcie kciuki za nas
Dżuls, adzia, easymum, Gusiak, Anitka201, skabarka lubią tę wiadomość