Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja juz mowimy o zmianach objawach to powiedzcie czy tez macie tak strasznie duzo sluzu? Jak zmienie majtki i za chwile sa cale w sluzie... No leci ze mnie strasznie pytalam lekarza czy to okej to jak mi tam zajrzal to powiedział ze tak, ale nie jest to komfortowe miec tam ciagle mokro...
-
wiaraczynicuda wrote:A ja juz mowimy o zmianach objawach to powiedzcie czy tez macie tak strasznie duzo sluzu? Jak zmienie majtki i za chwile sa cale w sluzie... No leci ze mnie strasznie pytalam lekarza czy to okej to jak mi tam zajrzal to powiedział ze tak, ale nie jest to komfortowe miec tam ciagle mokro...
Ja nie mam w ogóle śluzu od początku ciąży, ale majty są mokre ciągle, czasem wkładki nie pomagają i muszę założyć podpaskę. Tak ze mnie leci, ale to nie śluz. -
nick nieaktualny
-
wiaraczynicuda wrote:A ja juz mowimy o zmianach objawach to powiedzcie czy tez macie tak strasznie duzo sluzu? Jak zmienie majtki i za chwile sa cale w sluzie... No leci ze mnie strasznie pytalam lekarza czy to okej to jak mi tam zajrzal to powiedział ze tak, ale nie jest to komfortowe miec tam ciagle mokro...
-
nick nieaktualnyNancy nic się nie martw, wyglądasz normalnie, kobieco i ładnie. Ciąża to nie jest czas na walkę z własną wagą, jeśli jesz zdrowo to w ogóle nie masz czym się przejmować
a brat czy ojciec - cóż, sami nigdy nie będą nosić dziecka
U mnie mąż też zachwycony biustemJa zresztą też nie narzekam, bo w tej chwili mam wielkość idealną - mogłoby tak zostać
zresztą mojej mamie po ciąży piersi zostały 2 rozmiary większe niż przed, więc może i u mnie zostaną
-
Nancy87 wrote:Ja też mam mnóstwo śluzu i nie lubię bardzo wkładek. Już się zastanawiam, jak ja przeżyję połóg w podpaskach, bo ja całe życie na tamponach, nawet w nocy.
Tez się nad tym zastanawiałam... zawsze tylko tampony, bo w podpaskach bylo mi zwyczajnie nie wygodnie
Jakoś trzeba będzie to przetrwać... będzie tyle zajęć przy maluchu, ze szybko pewnie nam ten czas zleci
U mnie też jak i u większości... ciągle mokro, ale też jak dopytywalam to jest to 'zjawisko' normalne i nie ma powodów do obaw -
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Ja też mam mnóstwo śluzu i nie lubię bardzo wkładek. Już się zastanawiam, jak ja przeżyję połóg w podpaskach, bo ja całe życie na tamponach, nawet w nocy.
Też nie lubię wkładek, bo mają jeden poważny minus, odklejają się ;/ ale tampomów też nie lubię, kiedyś próbowałam to nosić, ale tak nie komfortowo się czułam jakbym miała cały czas kij od szczotki między nogami. że zrezygnowałam od dawna używam podpaski, i to jednej firmy Bella, bo inne mnie uczulają. -
anulka20 wrote:ja mam 162 ok waga sprzed ciąży 78kg teraz 83 i w cale nie mówię , że gruba jestem. Tylko mi dogryzali bym schudła , a za nim poznałam mojego męża w tydzień zgubiłam 10kg i ważyłam 65 kg ale to już tyle zgubić przesada a dlatego zgubiłam (bo wtedy były mnie zostawił i miałam stresy a jak miałam stresy brzuch mnie bolał nie mogłam nic jesc i nie jadłam duzo jedynie jogurt).