X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie mi też teraz te wszystkie guzki wokół bardzo widać, szczerze to mi teraz te moje piersi się zbytnio nie podobają, ale mężowi tak, zwłaszcza że są sporo większe :)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to chyba siara, bo wieczorami są szorstkie i mają coś białego/żółtego zaschniętego, wykąpię się, nic nie ma, a na drugi dzień to samo.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez sutki sie zrobily olbrzymie i bardzo ciemne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz mowimy o zmianach objawach to powiedzcie czy tez macie tak strasznie duzo sluzu? Jak zmienie majtki i za chwile sa cale w sluzie... No leci ze mnie strasznie pytalam lekarza czy to okej to jak mi tam zajrzal to powiedział ze tak, ale nie jest to komfortowe miec tam ciagle mokro...

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 13:10

l22nhdge5b933eoh.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    A ja juz mowimy o zmianach objawach to powiedzcie czy tez macie tak strasznie duzo sluzu? Jak zmienie majtki i za chwile sa cale w sluzie... No leci ze mnie strasznie pytalam lekarza czy to okej to jak mi tam zajrzal to powiedział ze tak, ale nie jest to komfortowe miec tam ciagle mokro...

Ja nie mam w ogóle śluzu od początku ciąży, ale majty są mokre ciągle, czasem wkładki nie pomagają i muszę założyć podpaskę. Tak ze mnie leci, ale to nie śluz.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie na początku ciąży miałam straszliwie mokro cały czas, a teraz z kolei straszliwa susza, w ogóle nie mam śluzu

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie rożnie - przez pewien czas jest mokro, potem znowu jakiś czas sucho. I tak na zmianę.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po nocy jestem zlana białym sluzem, w ciągu dnia bardziej wodnisty jest, ostatnio siare bym sobie zrobila dobrze ze zauwazylam, przed wyjsciem z domu mialam plamke w kroku na spodniach wkladki sporadycznie używam bo przyklejaja sie do tyłka :P

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam mnóstwo śluzu i nie lubię bardzo wkładek. Już się zastanawiam, jak ja przeżyję połóg w podpaskach, bo ja całe życie na tamponach, nawet w nocy.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    Tak, u mnie bez podwójnej wkładnki nie da rady.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy nic się nie martw, wyglądasz normalnie, kobieco i ładnie. Ciąża to nie jest czas na walkę z własną wagą, jeśli jesz zdrowo to w ogóle nie masz czym się przejmować :) a brat czy ojciec - cóż, sami nigdy nie będą nosić dziecka ;)

U mnie mąż też zachwycony biustem ;) Ja zresztą też nie narzekam, bo w tej chwili mam wielkość idealną - mogłoby tak zostać :) zresztą mojej mamie po ciąży piersi zostały 2 rozmiary większe niż przed, więc może i u mnie zostaną ;)

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A juz myslalam ze tylko ja mam z tym problem,
    sucho tylko chyba jak spie ;p

relgzbmhh8tsviez.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ja też mam mnóstwo śluzu i nie lubię bardzo wkładek. Już się zastanawiam, jak ja przeżyję połóg w podpaskach, bo ja całe życie na tamponach, nawet w nocy.

Tez się nad tym zastanawiałam... zawsze tylko tampony, bo w podpaskach bylo mi zwyczajnie nie wygodnie =)
    Jakoś trzeba będzie to przetrwać... będzie tyle zajęć przy maluchu, ze szybko pewnie nam ten czas zleci =)

U mnie też jak i u większości... ciągle mokro, ale też jak dopytywalam to jest to 'zjawisko' normalne i nie ma powodów do obaw =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedze w poczekalni u gina. Nie ogarniam systemu rejestracji w tej przychodni. Mam nadzieje ze szybko mnie przyjmie.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:

Też nie lubię wkładek, bo mają jeden poważny minus, odklejają się ;/ ale tampomów też nie lubię, kiedyś próbowałam to nosić, ale tak nie komfortowo się czułam jakbym miała cały czas kij od szczotki między nogami. że zrezygnowałam od dawna używam podpaski, i to jednej firmy Bella, bo inne mnie uczulają.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozjaka wrote:
    Ja siedze w poczekalni u gina. Nie ogarniam systemu rejestracji w tej przychodni. Mam nadzieje ze szybko mnie przyjmie.

Nikt tego nie ogarnia xD

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuję wkładki Discreet w niebieskim opakowaniu - są cieniutkie, dobrze trzymają i nie mają na spodzie folii, która u mnie zawsze robiła problemy. Z cieknącą Luteiną to bym chyba oszalała bez wkładek - z 10 par majtek dziennie :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    ja mam 162 ok waga sprzed ciąży 78kg teraz 83 i w cale nie mówię , że gruba jestem. Tylko mi dogryzali bym schudła , a za nim poznałam mojego męża w tydzień zgubiłam 10kg i ważyłam 65 kg ale to już tyle zgubić przesada a dlatego zgubiłam (bo wtedy były mnie zostawił i miałam stresy a jak miałam stresy brzuch mnie bolał nie mogłam nic jesc i nie jadłam duzo jedynie jogurt).
    ja tez 162 i w tym momencie mam 75,5 a przed ciaza 74,5 ale najlepiej sie czulam przy wadze 65-67 kg i chcialabym do takiej wrocic:P moje maximum to 80 kg i na diecie i przy cw schudlam w pol roku 15 kg

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogole to u mnie tez plyn leci z piersi juz kolejny tydzien ale podobno to normalne :/

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
‹‹ 857 858 859 860 861 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ