Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anitka201 wrote:Paulinek u mnie mały taki myk zazwyczaj robi wieczorem :-)leżę i widzę jak mój brzuch z jednej strony jest bardziej wypukły
Paulinek, Anitka201, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskabarka a jaki to wózeczek?
bo fakt, śliczny;)
a już widzę
opowiedz proszę, jak gondola, duża? bo ja się martwię, że on tak zgrabnie wygląda, że dzieciak w kombinezonie na zimie będzie miał "ciasnochę"Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 13:52
-
la_lenka wrote:Spotkałyście gdzieś w Polsce pajacyki z takimi rękawkami wywijanymi zamiast niedrapek? Wydaje mi się, że to byłaby idealna opcja do szpitala, bo te rękawiczuszki lubią spadać.
Tylko nigdzie nie mogę takich spotkać. Chyba Next miał mieć coś takiego ale przejrzałam już prawie cały katalog i nie widzę
Ja mam dwie pary takich śpioszków z nexta. -
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:a ja siedzę i ryczę jak głupia
'normalnie' brzucho jest w miarę płaski;p a teraz...
Dzidzia chce się przywitać
http://wrzucaj.net/images/2015/04/30/20150430124340V7rPI.jpg
Mam tak samo kilka razy dziennie. Wspaniałe to jest:)Paulinek, skabarka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:p.s któraś wie w jakim sklepie np we Wrocławiu znajdę riko nano ?
albo ogólnie poleci jakiś sklep z wózkami?
-
dziewczyny czy l4 chodzacym musze byc w domu ? w razie kontroli z zusu??
bo dzisiaj miałam taka sytuacje ze dzownił domofon a ja w toalecie i zanim zdążyłam dobiec to juz sie rozłączyło potem spojrzałam przez okno i widze dwie babeczki takie odwalone wyglądały na urzędasy , i własnie nie wiem czy to nie z susu i teraz sie martwię , -
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:maaaam! kupiłam
ostatnio któraś z Was pisała, że ponoć budki jedną ręką nie da się rozłożyć - fakt, potrzebne sądo tego dwie ręce, bo trzeba przyciski nacisnąć po obu stronach budki i pociagnąćnic skomplikowanego. Wózek śliczny, na wertepy idealny,prowadzi się lekko jedna ręką, mąż wniósł go na piętro bez zadyszki bo jest leciutki
sama zresztą dźwignęłam gondolkę, spacerówkę i są lekkie. Łatwo się wszystko wpina i wypina ze stelaża. Łatwo się składa. Jak dla mnie - same plusy
no i zachwyca mnie to, że budkę można bardzo mocno zaciagnąć
i ten kolor....
jak dla mnie może już być wrzesień
cieszę się z tego zakupu jak dzieciak
i równie mocno cieszy mnie, że i mąż się w wózku zakochał i szczerzył sie całą drogę ze sklepu do auta
Mała ta gondolka, a kółka wyglądają jak od wózka dla lalek, śmiesznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny