Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swój wózek dostanę jutro :) moi rodzice przyjeżdżają na absolutorium i przy okazji zabierają ze sobą wózek :3

nick nieaktualny, Gusiak lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    dziewczyny czy l4 chodzacym musze byc w domu ? w razie kontroli z zusu??
    bo dzisiaj miałam taka sytuacje ze dzownił domofon a ja w toalecie i zanim zdążyłam dobiec to juz sie rozłączyło potem spojrzałam przez okno i widze dwie
    babeczki takie odwalone wyglądały na urzędasy , i własnie nie wiem czy to nie z susu i teraz sie martwię ,
    A zostawiły,, pocztówke'' w skrzynce? bo jak to one to muszą to zrobić! Nie wysyłają poleconych!pisze pocztowke bo inaczej to nie można nazwać to jakiś żart ze Zus nie wysyła takich pism poleconym

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Mała ta gondolka, a kółka wyglądają jak od wózka dla lalek, śmiesznie :3
    Lady faktycznie z jednego zdjęcia to można wywnioskować..to nic, że wszystkie fora piszą o tym, że to jedna z największych gondoli na rynku, a kółka nadają się do jazdy po wertepach..

nick nieaktualny, nick nieaktualny, 4me lubią tę wiadomość

• AniaM Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    p.s któraś wie w jakim sklepie np we Wrocławiu znajdę riko nano ?;) albo ogólnie poleci jakiś sklep z wózkami?;)
    W maxx... W psarach (wroclaw) jest spory wybór mają fajne quinny mega lekkie i zwrotne i ogólnie duża hale z wózkami

nick nieaktualny, Anitka201 lubią tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka piękny jest ten wózek =))
    Nie dziwie się, ze taka jesteś uradowana... mnie też sie on bardzo podobał =)

Angela bez stresu... możesz sobie chodzić gdzie się Tobie podoba =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma ma ten wózek i w pół roku zrobiła nim 1000 km (maniaczka sportu) i nic się z wózkiem nie stało. Spaceruje zwykle po polnych drogach/ parku i twierdzi, że fajnie się prowadzi ten wózek.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    W maxx... W psarach (wroclaw) jest spory wybór mają fajne quinny mega lekkie i zwrotne i ogólnie duża hale z wózkami
    O dzięki :-) pod koniec maja wyciągnę męża na rajd po dziecięcych sklepach :-)

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady to tylko tak zdjęcie wyszło. Gondola jest jedną z większych. Naprawdę można się zakochać w tym wózku, jak zobaczysz na żywo:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy a za jaką cenę dorwałaś wózek ?;) też się nad nim zastanawiam;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :) Narabiam co pisałyście, na razie jestem dobrych kilka stron do tyłu ;)

4me, Anitka - kurna, jak to z masą ciała i figurą jest śmiesznie. W okolicach ślubu ważyłam 60-62 kg przy 170 cm wzrostu - czyli znaaacznie więcej, niż Wy. Przy tym miałam 19% tkanki tłuszczowej, czyli raczej malutko jak na kobietę nie ćwiczącą wyczynowo, i wydaje mi się, że wyglądałam szczupło:
    Bez%25C2%25A0tytu%25C5%2582u.jpg
    To ja już nic z tego nie rozumiem - jak to możliwe :P pewnie jesteście drobniutkiej budowy ciała?

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka, wózek śliczny!!!

Dziś poleciałam do sklepu żeby miedzy innymi kupić worek ziemniaków, i Pani ekspedientka zapytała się czy mi zanieść te ziemniaki do samochodu :) jak miło:) samochód miałam pod samymi drzwiami więc dałam radę , a Pani podziękowałam za dobre chęci.

A to ja i - jak to mówi mój brat- brzuszek jak bym się bobu najadła! :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c7bef9deac0.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ee35eb1f71d.jpg

nick nieaktualny, Gusiak, nick nieaktualny, easymum, marlenak_me, Carolline, karolcia87, chabasse, Anitka201, .ona., Lady Savage, Wonderland, Czarna_88, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 13:10

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa uwielbiam Twoje włosy.... cuuuudne! =)

A brzuszek śliczny...
    Miło kiedy ktoś chce zrobić cos miłego dla kobiety w ciąży... mnie jakoś w zeszłym tygodniu Pan w sklepie przepuscil z konca kolejki niemalże na sam początek, zebym nie czekala... od razu tez mi się tak miło zrobiło =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldona, to stare zdjęcie, bez jaj :D no ale właśnie nie mogę pojąć, bo też mi się wydaje, że byłam szczupła wtedy, a tu dziewczyny mówią, że mają po 7-8 cm więcej i po kilka kilo mniej... :D jak to możliwe, że są aż takie różnice wzrostowo-wagowe, a dziewczyny wyglądają super?

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Aldona, to stare zdjęcie, bez jaj :D no ale właśnie nie mogę pojąć, bo też mi się wydaje, że byłam szczupła wtedy, a tu dziewczyny mówią, że mają po 7-8 cm więcej i po kilka kilo mniej... :D jak to możliwe, że są aż takie różnice wzrostowo-wagowe, a dziewczyny wyglądają super?
    Bo to bardzo dużo zależy od tego jaka jest budowa, rozkład kości, skłonności do odkładania ewentualnego tłuszczyku itp. Nawet nosząc identyczny rozmiar można wyglądać zupełnie inaczej.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 13:11

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka - nooo śliczny wózek! :D
    A kółka wyglądają na estetyczne, zgrabne - a nie takie traktory jak w starych wózkach ;) Lady się nie zna :D

Paulinek - ciekawe co to, plecki? Dupka? :D coś się ewidentnie wypina :D
    U mnie czasem też się wypina, ale nie jest to aż tak widoczny efekt jak u Ciebie :)

La Lenka - to fakt, ale zawsze przy okazji wszystkich pomiarów byłam raczej w normie - fakt, że jestem "duża" gabarytowo, tzn. mam szerokie biodra, szerokie ramiona, i tak dalej. Dlatego pytałam czy dziewczyny są drobnej budowy, bo czasem kobiety są wymiarowo "malutkie" nawet jeśli wysokie :)

Aldonaa - nigdy nie ważyłaś mniej? To się nie dziwię, że nikt nie wierzył, widziałam foty ze ślubu, wyglądałaś na znacznie mniej :D
    Z tą znajomą to wiesz jak jest... :P czasem kobitki sobie odejmują lat czy kilogramów ;) albo zarzekają się, że kolor włosów mają naturalny, a widać że farba :P
    A Twoje włosy są faktycznie absolutnie piękne!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 15:04

aldonaa, Anitka201, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Carolline Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pracy to ja jeszcze pracuje i pewnie do konca sierpnia lub poczatku wrzesnia bede.
    A tak w ogole to cos co sie nazywa termin naegele wyszlo mi 1.10. a z usg wczoraj 26.09 czyli dokladnie data, ktora sobie z owulacji wyliczylam i sie zastanawiam czy powinnam sie swoich przeczuc trzymac i stawiac na 26.09. Jak ja nie ogarniam takich rzeczy :D

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:

Gusiak, też lubie swoje wlosy, ale bywają i takie dni, kiedy oddałabym je pierwszej lepszej osobie :P

W razie co ja je biorę od reki ;D

aldonaa lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Nancy a za jaką cenę dorwałaś wózek ?;) też się nad nim zastanawiam;)

Na mieście się jeszcze za nim nie rozglądałam. Widziałam tylko jak jakiś Pan go prowadził i patrzyłam jak głupia na ten wózek hehe. Ale tak liczę się z tym, że 1500-1600 trzeba będzie dać. Skabarka za super cenę go dorwała:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 865 866 867 868 869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ