Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaa wrote:dziewczyny czy l4 chodzacym musze byc w domu ? w razie kontroli z zusu??
bo dzisiaj miałam taka sytuacje ze dzownił domofon a ja w toalecie i zanim zdążyłam dobiec to juz sie rozłączyło potem spojrzałam przez okno i widze dwie
babeczki takie odwalone wyglądały na urzędasy , i własnie nie wiem czy to nie z susu i teraz sie martwię , -
Lady Savage wrote:Mała ta gondolka, a kółka wyglądają jak od wózka dla lalek, śmiesznie
skabarka, Sigma, 4me lubią tę wiadomość
-
Paulinek wrote:p.s któraś wie w jakim sklepie np we Wrocławiu znajdę riko nano ?
albo ogólnie poleci jakiś sklep z wózkami?
Paulinek, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski
Narabiam co pisałyście, na razie jestem dobrych kilka stron do tyłu
4me, Anitka - kurna, jak to z masą ciała i figurą jest śmiesznie. W okolicach ślubu ważyłam 60-62 kg przy 170 cm wzrostu - czyli znaaacznie więcej, niż Wy. Przy tym miałam 19% tkanki tłuszczowej, czyli raczej malutko jak na kobietę nie ćwiczącą wyczynowo, i wydaje mi się, że wyglądałam szczupło:
To ja już nic z tego nie rozumiem - jak to możliwepewnie jesteście drobniutkiej budowy ciała?
-
Skabarka, wózek śliczny!!!
Dziś poleciałam do sklepu żeby miedzy innymi kupić worek ziemniaków, i Pani ekspedientka zapytała się czy mi zanieść te ziemniaki do samochodujak miło:) samochód miałam pod samymi drzwiami więc dałam radę , a Pani podziękowałam za dobre chęci.
A to ja i - jak to mówi mój brat- brzuszek jak bym się bobu najadła!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c7bef9deac0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ee35eb1f71d.jpg
Sigma, Gusiak, Paulinek, easymum, marlenak_me, Carolline, karolcia87, chabasse, Anitka201, .ona., Lady Savage, Wonderland, Czarna_88, Misi@, skabarka lubią tę wiadomość
-
Aldonaa uwielbiam Twoje włosy.... cuuuudne!
A brzuszek śliczny...
Miło kiedy ktoś chce zrobić cos miłego dla kobiety w ciąży... mnie jakoś w zeszłym tygodniu Pan w sklepie przepuscil z konca kolejki niemalże na sam początek, zebym nie czekala... od razu tez mi się tak miło zrobiło -
nick nieaktualnyAldona, to stare zdjęcie, bez jaj
no ale właśnie nie mogę pojąć, bo też mi się wydaje, że byłam szczupła wtedy, a tu dziewczyny mówią, że mają po 7-8 cm więcej i po kilka kilo mniej...
jak to możliwe, że są aż takie różnice wzrostowo-wagowe, a dziewczyny wyglądają super?
-
Sigma wrote:Aldona, to stare zdjęcie, bez jaj
no ale właśnie nie mogę pojąć, bo też mi się wydaje, że byłam szczupła wtedy, a tu dziewczyny mówią, że mają po 7-8 cm więcej i po kilka kilo mniej...
jak to możliwe, że są aż takie różnice wzrostowo-wagowe, a dziewczyny wyglądają super?
-
nick nieaktualnySkabarka - nooo śliczny wózek!
A kółka wyglądają na estetyczne, zgrabne - a nie takie traktory jak w starych wózkachLady się nie zna
Paulinek - ciekawe co to, plecki? Dupka?coś się ewidentnie wypina
U mnie czasem też się wypina, ale nie jest to aż tak widoczny efekt jak u Ciebie
La Lenka - to fakt, ale zawsze przy okazji wszystkich pomiarów byłam raczej w normie - fakt, że jestem "duża" gabarytowo, tzn. mam szerokie biodra, szerokie ramiona, i tak dalej. Dlatego pytałam czy dziewczyny są drobnej budowy, bo czasem kobiety są wymiarowo "malutkie" nawet jeśli wysokie
Aldonaa - nigdy nie ważyłaś mniej? To się nie dziwię, że nikt nie wierzył, widziałam foty ze ślubu, wyglądałaś na znacznie mniej
Z tą znajomą to wiesz jak jest...czasem kobitki sobie odejmują lat czy kilogramów
albo zarzekają się, że kolor włosów mają naturalny, a widać że farba
A Twoje włosy są faktycznie absolutnie piękne!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 15:04
aldonaa, Anitka201, Paulinek, skabarka lubią tę wiadomość
-
Co do pracy to ja jeszcze pracuje i pewnie do konca sierpnia lub poczatku wrzesnia bede.
A tak w ogole to cos co sie nazywa termin naegele wyszlo mi 1.10. a z usg wczoraj 26.09 czyli dokladnie data, ktora sobie z owulacji wyliczylam i sie zastanawiam czy powinnam sie swoich przeczuc trzymac i stawiac na 26.09. Jak ja nie ogarniam takich rzeczy -
Paulinek wrote:Nancy a za jaką cenę dorwałaś wózek ?
też się nad nim zastanawiam;)
Na mieście się jeszcze za nim nie rozglądałam. Widziałam tylko jak jakiś Pan go prowadził i patrzyłam jak głupia na ten wózek hehe. Ale tak liczę się z tym, że 1500-1600 trzeba będzie dać. Skabarka za super cenę go dorwała:)Paulinek lubi tę wiadomość