X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrz na rękaw, ma takie jakby wywinięcie na końcu. Jakby, hmm.. kieszonkę. To można odwinąć wokół dziecięcej łapki zamiast zakładać rękawiczki.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli co kupić za długie rękawki na to samo wyjdzie?

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie, bo za długie to nadal będzie otwarte na końcu. A takie wywinięcie tworzy jakby rękawiczkę, jak się zawinie na rączkę to paluszki są schowane. Próbuje znaleźć dobre zdjęcie, ale nie bardzo mi idzie :P

To może? 167250277_2_1000x700_kaftan-koszulka-kaftanik-napki-niedrapki-pl-producent-dodaj-zdjecia.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 12:50

przyszła mama lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa rozumiem hehe dzięki pierwszy raz taki wynalazek widzę :)

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do witaminy B :D

15f3uxz.jpg

Anitka201 lubi tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja siedzę i ryczę jak głupia ;) 'normalnie' brzucho jest w miarę płaski;p a teraz...
    Dzidzia chce się przywitać;)
    http://wrzucaj.net/images/2015/04/30/20150430124340V7rPI.jpg

la_lenka, aldonaa, PannaB, easymum, adzia, Anitka201, Gusiak, skabarka, Lady Savage, Sigma, chabasse, Wonderland, Czarna_88, monaaa85, Kasiarzynka, kasig lubią tę wiadomość

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam głównie z zagranicznych filmików na youtube czy blogów. Tam jest popularniejsze. Dla mnie to idealna opcja do szpitala, bo rękawiczki lubią spadać i dzidzia się może podrapać. Bym chciała co najmniej ze 2-3 szpitalne pajacyki zakupić. W domu to już obetnę pazurki.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w jakim hipermarkecie. Kupujecie te piwko Bawariie 0%?

Nancy87 lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ;) siostra ma synka półtorarocznego, ale jemu kupowała zwykłe bluzeczki i zakładała rękawiczki:)

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    A w jakim hipermarkecie. Kupujecie te piwko Bawariie 0%?

Real ;)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolcia87 wrote:
    a ja mam taką ochotę na grila! muszę chyba poszukać czy ktoś ze znajomych nie robi w weekend czegoś. I tu minus mieszkania w mieście w bloku.. zazdroszczę wtedy ludziom, którzy mają działkę i mogą tak od wyjść i rozpalić grila jak mają ochotę a ja tak wiecznie z wpraszaniem się :P

W bloku dobrze się sprawdza grill elektryczny :D

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w lutym zakupilam sporo takoch wywijanych w smyku.

• PannaB Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastin13 wrote:
    Witam się z Wami w 22 t.c. :)
    Mój małżonek na obiady nie przychodzi do domu bo ciągle w pracy siedzi, a jak przyjdzie to potem narzeka, że wracać mu się nie chce więc woli na mieście jeść. Z tego względu ja mogę jeść wszystko na co mam ochotę. Przed ciążą to jakiś makaron, ryż, kaszę, racuchy, itp. + jakieś warzywa i byłam zadowolona. Jak małżonek czasem przychodził do domu na obiad to się śmiał, że chyba na mięso mnie nie stać aby kupić a mi to nawet przez myśl nie przeszło. Natomiast jak jestem w ciąży to tylko mam ochotę na mięso i ziemniaki. Całkiem się odmieniło

chyba w 23 tyg :))

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 13:10

Paulinek lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa tak się robi od jakiegoś tygodnia kilka razy dziennie, ale na jakieś 2-3 minutki i potem się "układa", że nic nie widać;p uczucie niesamowicie śmieszne;p

• PannaB Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu widze cos takiego tylko teraz jest niedostepny

http://www.designeko.pl/product/309/pajacyk-z-niedrapkami-2w1-rednavy-r62-.html

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie wscieklam az pies zaczal sie slizgac w biegu na panelach.
    Poszlam do mamy a siora do mnie z morda ze mam torebke oddac bo jakies ciuchy sie nie mieszcza w moja ktora zostawilam u mamy zeby jakiegos dnia isc do krawcowej, tak mnie wkurzyla jak z jadaczka wyskoczyla ze malo jej nie palnelam serce tak mi zaczelo walic, ubralam sie i wyszlam. Mogla napisac czy zadzwonic abym torebje jakas z domu wziela a juz nie pomyslala gdzie ja przeloze swoj balagan jak bede wracac do domu, powiedzialam zeby teraz sobie wziela worek od smieci.
    Jak ona mnie denerwuje!!

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek u mnie mały taki myk zazwyczaj robi wieczorem :-)leżę i widzę jak mój brzuch z jednej strony jest bardziej wypukły :-)

Paulinek lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z rossmana tusz zakupiony... zawsze to 20 zl w kieszeni =)

Jeśli chodzi o TSH u mnie zawsze jest zbijane ponizej 1, jak tylko poziom mi urośnie to czuje się strasznie cieeeeezko, zle i waga leci do góry... taki już moj urok, ze organizm na wyższym poziomie źle funkcjonuje =)

A co do drożdży to tak się składa, ze ja je akurat pilam jak mialam problemy z wlosami... i wcale nie sa takie zle jak się wydaje =)
    Mnie nawet smakowały... najlepsze do picia sa drożdże z biedronki - tzn. Najsmaczniejsze ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiadek piers z kurczaka w płatkach, ziemniaczki... jakieś warzywka będę myśleć późnej... może po prostu salata ze śmietaną (jakoś tak ostatnio za mną chodzi ;p)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
‹‹ 863 864 865 866 867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ