Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    tak sie zastanawia na spacery w te pierwsze dni tomoze cos takiego sie przyda? http://www.smyk.com/cool-club-pajac-rozmiar-62,p1103562756,ubranka-dla-dzieci-p
    super, choć mnie się nie podobają te uszaki na kapturku :p
    A tu masz bardzo podobny, ale w promocji :)

http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-62,p1098904766,ubranka-dla-dzieci-p

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moją chyba się przekręciła, bo czuje ją dzisiaj w okolicach pępka - w dodatku duuużo słabiej niż wcześniej - ale na górze z przodu mam łożysko, więc się wszystko zgadza. Teraz to tylko takie lekkie pukanie czuję.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też oglądałam takiego pajacyka :)

A właśnie pożarłam truskawkowego rożka!!!! Mniaaaam

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:

http://www.smyk.com/cool-club-pajac-dziewczecy-rozmiar-62,p1098904766,ubranka-dla-dzieci-p
    Ten kotkowy jest genialny! Ale ja nie bardzo wiem jaki rozmiar wybrać... No i wrzesień może być jeszcze upalny.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Chyba jednak zadzwonię do cioci, która prowadzi SR, co prawda 35 km od poznania i w sumie nie mam sumienia troszkę bo jej się nowotwór odnowił :/, ale może lepiej pomoze mi w doborze chusty :)

My mielismy chuste nati baby, czy jakos tak... ale tak szczerze mielismy ja latem i rzadko uzywalam, bo syn bardzo byl w niej upocony. Dlatego jakos teraz nie mam parcia na takie rzeczy.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ jaki masz otulaczek? Patrzylam na to woombie i hm, no nie wiem co o tym myslec. Dziwnie to wyglada... chyba wole spiworek :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj moje dziecko ma chyba jakieś dzień aktywności... od południa co chwile daje o sobie znać, uwielbiam to uczucie ♥

Sigma ja też dziś np. Czuje ruchy maluszka sporo poniżej pępka, a wczesniej było zdecydowanie wyżej... myślę, ze to właśnie ułożenie maleństwa =)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Ja kupowałam w stacjonarnym sklepie
    musze obczaic bo sie nakrecilam haha:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:

piekny tylko w sumie niewiadomo ani jaka pogoda bedzie ani na jaki rozmiar:P chyba poczekam mam taki zimowy i mam takiego grubego misia to starczy narazie:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Misi@ jaki masz otulaczek? Patrzylam na to woombie i hm, no nie wiem co o tym myslec. Dziwnie to wyglada... chyba wole spiworek :)
    Ja mam otulaczek ze smyka, był w promocji to zaryzykowałam. Zobaczymy czy mu się spodoba;p
    http://www.smyk.com/motherhood-otulaczek-kwiatki-kropki,p1063536192,swiat-niemowlaka-p

.ona. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak radzicie sobie z zaparciami? U mnie co drugi dzien wyglada podobnie :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2dc18cf0bb0.jpg

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, a u mnie o dziwo problem byl na początku.... teraz w ogóle nie mogę narzekać, nie wiem czy to kwestia tego co jem, czy też witamin... nie mam pojęcia, ale problem całkowicie minął =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka u mnie ten problem był od samego początku, a ostatnio się jeszcze nasilił. No niestety mi nie pomagały żadne naturalne sposoby typu śliwki, kefiry, siemię lniane i lekarz kazał mi kupić syrop lactulosum, bo stwierdził że ciąża nie lubi mocnego wysiłku i w moim przypadku syrop jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem. Za syropek dałam jakieś 8zł i to był bardzo dobry wydatek, bo w końcu się nie męczę

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 24 tygodniu:) Poduszka super, całą noc ją przytulałam hehe. Pogoda do pupy, także nie będzie grilla:(

easymum lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już parę razy pisałam - ten syrop [url]http://www.doz.pl/apteka/p48076-Lactulose-MIP_975_g__15_ml_syrop_1000_ml [/url] (konkretnie ten, bo jest duuuzo smaczniejszy i bardziej wydajny). Teraz kupiłam taką wielką litrową butlę. Do tego oczywiście nadal dieta, siemię, otręby, dużo wody itp. W tej chwili jest już całkiem do zniesienia, miewam gorsze dni, ale ogólnie nieźle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 14:36

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze syropu nie kupiłam, ale ratuje się siemię lniane, woda, śliwki suszone, jabłka i mało słodkiego staram się jeść i espumisan biorę i herbatka koperkowa. Jako tako ulga jest ale jest różnie. I jak już 4 dni nie mogę się wypróżnić to czopek glicerynowy 1gramowy .Właśnie po obiedzie odpoczywamy a na obiad były: ziemniaki z kotletem schabowym i mizeria :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 14:46

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu dzisiaj puściutko i spokojnie :)

Ja zajadam sie właśnie pyszniutkim leczo, aż mi się uszy trzęsą. A w piekarniku babka piaskowa bezglutenowa, już zacieram rączki :)

Mój szanowny małżonek wpadł na pomysł, że idziemy dzisiaj do kina, pytanie czy kina pracują? Muszę to sprawdzić.

Aha, no i miałam dzisiaj takie silne stwardnienie brzucha, nie bolało, ale przyjemne nie było, wzięłam nospę i przeszło. Myślicie, że to mógł być ten skurcz Braxtona- jakoś tam? Mogą się pojawiać koło 20
    tygodnia, więc by się zgadzalo.

gg64rl68s121551a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś leniwy dzień, zjadłam obiad i leniuchuje w łóżku. Pogoda taka pod psem, że mi się nic nie chce. Nawet mała dziś leniwa, ot kopnie raz, od czasu do czasu, ale żadnych dłuższych szaleństw.

Ale muszę się wkrótce zebrać i trochę sprzątać, bo jutro rodzice wpadną, a w domu masakra.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my idziemy odwiedzić koleżankę i jego synagogi na herbatę na godzinę lub dwie bo ileż można w domach siedzieć.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:27

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ