Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka wrote:hej dziewczyne, macie skurcze w łydkach ? mnie od kilku dni męczą w nocy, że aż się budzę... biorę niby magnez i nic.
Anulka a u mnie ladna pogoda -
Witam się w 21 tygodniu !!!!
u mnie ruchy są coraz mocniejsze. Teraz np. dostaje takie kopniaki że hej. Mąż wczoraj nie mógł uwierzyć że to juz tak mocno czuć i co najlepsze widać. Widzieliśmy wczoraj jak sie przesuwał pod skórą no i kopniaki też było widać.
Powiem Wam, że rankiem i wieczorem tak dużo się rusza że czasami myśle czy nie ma ADHDmonaaa85, easymum lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane
Wczoraj na wizycie słuchałam serduszka mojej kruszynki biło pięknie
Usg mi pani doktor nie robiła...ale jade za tydzień do koleżanki żeby pooglądała naszego małego a za dwa tygodnie mam wkońcu wizyte u swojego lekarza prowadzącego
Mały fika coraz bardziej a naj bardziej w nocy daje o sobie znać tak między 3-6 rano
Gratuluje udanych wizyt
ps. Kupiłam wczoraj pierwsze ciuszki dla mojego skarba 3 pary śpioszków na 58 i 3 kawtaniki na 56Lilla My, easymum, chabasse lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Jeśli skurcze są bolesne, to ja bym pojechała na IP sprawdzić co i jak. Szczególnie, że bierzesz dużą dawkę no-spy codziennie, więc ona na pewno i tak je wycisza.
Ruchy też czuję nisko - mała "siedzi" sobie teraz główką do góry, więc smyra mnie nogami w dole. A wcześniej ruchy czułam w samym dnie macicy - to się nadal może zmieniać.
Staraczka23 wrote:Dzien dobry, spac po nocach nie mozecie? Hehe
Powiedzcie mi czy to możliwe ze sa to juz ruchy i uciskaja na jelita czy gdzies tam, od 2/3 dni jak juz cos zjem albo leze i czuje w okolicy pępka tego pękającego balonika o ktorym dziewczyny na forach pisza jako ruchy to zbiera mi sie na bąka wybaczcie ze tak dosadnie ale takie cos mialam przy jelitowce przewaznie). Początkowo właśnie dlatego nie byłam pewna czy to maluch czy problemy żołądkowe.
-
Witamy się w 21 tygodniu
U mnie coś dziś pogoda jakoś nie dopisuje... niby zimno jakoś bardzo nie jest, ale sloneczks wcale...
Mam nadzieje, ze jeszcze się rozpogodzi
Jeszcze 10 dni i ja w końcu podejrze swoje malenstwo.... juz nie mogę się doczekać, tak mi się tej czas do wizyty jakoś ciągnie... móż dlatego, że ostatnie dłuższe USG mialam w marcu...easymum, skabarka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - przedwczoraj nie czułam ruchów dziecka cały dzień i wieczorem też nie. W nocy kilka razy tak potrząsnęłam brzuchem w okolicy pępka - trochę jak lekarz podczas USG i wtedy mały zaczął brykać. Nie mam zamiaru tego więcej robić, bo mama nastraszyła mnie, że mogę tak zrobić dziecku krzywdę. Myślicie, że mogłam mu coś zrobić?Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnyLiila mój mały jak się nie rusza to wystarczy, że położe się na plecach i po chwili czuje ruch. Chyba tego nie lubi. A ja zawsze rano jak się obudze to obracam się na plecy by mieć pewność, że mały przetrwał noc. O taka jestem wredna matka, która budzi swego synka. Mąż się smieje, że z nawiązką mi synuś odpłaci po porodzie
Wracając do rzeczy spróbuj położyć się na plecy wypręż nogi, może mój sposób Obudzi też Twoją dzidzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:31
Lilla My lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilla My wrote:Od tego czasu jest dość aktywny - nawet zaczęłam czuć ruchy w dzień. Ale i tak wyszło tak, że najpierw zrobiłam, a potem pomyślałam i się wystraszyłam
Staraczka ja też takie pękanie czuje i to właśnie maluszek się rusza lub ma czkawkę, tego nie umiem jeszcze odróżnić ;p Gratuluje czujesz swoje maleństwoLilla My lubi tę wiadomość
-
dziękujemy dziewczyny
Lilla My jesteśmy na tym samym etapiei ja czasami dzidzi nie czuje dwa dni ale wiem ze na tym etapie ciąży maleństwo ma jeszcze dużooooooooooo miejsca i w zależności jak się ułoży mogę jej nie czuć
zwłaszcza że wczoraj na USG widziałam jak cały czas się ruszała a ja nic nie czułamtakże no stress bo to wcale nie sprzyja Twojemu maleństwu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:40
Lilla My, Carolline, Misi@ lubią tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Hej mamusie!
Ja będę się mało udzielać na forum do 17 maja
mam rodziców u siebie
przygotowania do absolutorium, od 4 maja zaczynamy szkołę rodzenia. Oj w maju się będzie działo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:54
-
Hej dziewczyny,
ja tez czuje ruchy bardzo nisko, ale chyba na tym etapie macica siega do pepka, wiec... to chyba normalne. Zreszta na usg tez bardzo nisko lekarz szuka dziecka. Chyba po 22 tygodniu dopiero dno macicy jest palec nad pepkiem.
lily my - cudne ubranka. Na pewno krzywdy nie zrobilas, no stress. U mnie tez na ruchy najlepiej dziala lezenie na wznak.
Dobrej majowki, mimo srednio ladnej pogody.Misi@ lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka