Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Hej dziewczyny!
Dzis mialam aminopunkcje i nic nie bolaloteraz przezvtrzy dni lezakuje a maz mnie obsluguje
Mam dodatkowa fotke maluszka i dowiedzialam sie, ze wazy 100 gr wiecej niz tydzien temu, a bylismy u tego samego lekarza na polowkowym i wazyl wowczas 340 gr... No i przytylam w ciagu tyg 2 kg ;p
odpoczywajkibicujemy Wam
-
nick nieaktualny4me wrote:No to macie do swoich badan- 177 i 57 kg- no anoreksja to nie jest
[/QUOTE
również do "badań" ;p
164 i 57 kg
http://wrzucaj.net/images/2015/04/30/DSC0123.jpg
p.s kg nie ma co się sugerować, bardziej wymiarami;pSigma, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyniki mam za dwa tyg. Ale juz jestem spokojna
Ja przed ciaza uwielbialam lody, a teraz mialam 3 podejscia z tym do grycana moich ulubionych i za kazdym razem wydawalo mi sie, ze sa zepsute...nie moge ich przelknac ;/
Tesknie za smakiem lodow!
Ladnie wygladacie dziewczyny
-
Hehehe dzieki dziewczyny obym do nich wrocila po ciąży bo juz ich nie ma
i oprócz tych dwóch czekoladek i ciasta z malinami dzis to naprawde sie oszczędzam
hehehehe
Majowka przed nami trzeba bedzie sie pilnowaćja mam wrażenie, ze w tej ciąży to nagle mozna przez 3 dni i 3 kilo przybrać
Misi@, easymum, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Ja przed ciaza uwielbialam lody, a teraz mialam 3 podejscia z tym do grycana moich ulubionych i za kazdym razem wydawalo mi sie, ze sa zepsute...nie moge ich przelknac ;/
Tesknie za smakiem lodow!Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:U mnie odwrotnie. Nigdy nie jadłam lodów, już jako dziecko nie chciałam - zawsze mi było po nich jakoś mdło. A teraz w ciąży już kilka razy jadłam ze smakiem - fakt, że akceptuję tylko gorzką czekoladę albo kwaskowe sorbety - jedną kulkę maks - ale zawsze. Śmieję się, że widać, że mam w sobie DNA mojego męża, bo on wprost uwielbia lody. Widać córunia tatusia rośnie
-
Maaatko jakie kolejki w sklepach, jakby co najmniej na kilka dni mieli je zamknąć
Mąż się ze mnie śmieje, ze dziecko się jeszcze nie urodziło a już je wykorzystuje, bo mnie przepuszczają w kolejkach to Mu powiedziałam ze w domu będzie chodzil z workiem przywiazanym do brzucha - od tak, żeby zobaczył jak to jest
U mnie z kolei przed cięża jakoś lody były obojętne, a teraz przynajmniej raz aobo dwa razy w tygodniu zjeść musze
-
nick nieaktualny