Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz, na wyniki glukozy wpływa też stres. Ja mam czasem tak, że wyniki wychodzą mi z kosmosu, bo nie dość że po prostu mam problemy z cukrami, to jeszcze np musiałam się pokłócić z jakąś starą babą, żeby puściła mnie do laboratorium, albo pielęgniara wkłuwa mi się szesnasty raz i nie może trafić w żyłę. Więc nawet jak normy masz przekroczone o kilka punktów to nie ma co szaleć, chcociaż dla lekarza to już jest oczywiście wskazanie do dlaszej diagnostyki i nie może tego olać.bento wrote:Właśnie ja też widziałam, że po godzinie poniżej 140 powinno być i już serce mi mocniej bije...
-
hej dziewczyny
widzę że udany dzień dzisiaj, tyle wizyt, same dobre nowiny i takie śliczne zdjęcia
super
ja mam prenatalne za dwa dni tak więc też mam nadzieję że zobaczę mojego robaczka w 4d 
Nancy świetny filmik
Skabarka widać dzidziolka, mój tak jeszcze nie robi -
Witajcie z wieczora

Moja Dzidzia też dziś bardzo aktywna
Nancy,Agatka, Skabarka super filmiki!!
U nas będzie chyba tylko w 2D niestety,bo tam gdzie idę na prenatalne na NFZ jest ponoć tylko taki obraz
Ale to nic, ważne, żeby Dzidzia była zdrowa.
Jutro idę się pożegnać z moją dotychczasową gin i poproszę o ksero dokumentacji, chyba mam do tego prawo, prawda? Ciekawe czy będzie chciała mnie badać, no zobaczymy.

Córcia
-
Może któraś mama się zainteresuje?
http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/
usg 3d/4d w ramach bezpłatnych badań. Jeszcze Lublin, Zamość i Kraków. Ja żałuję, że nie zrobiłam w naszym mieście
Angela22 lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Ja miałam dzisiaj to badanie i pani z diagnostyki sama zrobiła mi roztwór (oczywiście glukozę miałam swoją) z letnią wodą. Mimo, że nie pozwoliła mi wcisnąć cytryny, bo zaburza ponoć wyniki, mikstura była do przyjęcia. Piłam na 4 razy, bo niestety to jest tak słodkie, że aż drapie w gardło i nie da się wypić na raz. Z letnią wodą smakowało okStaraczka23 wrote:Czyli w kubek plastikowy, w woreczek do ręki i pierw krew naczczo potem wypic siedziec godzine znowu krew,, kolejna godzina i na odchodne znowu krew tak?

Powodzenia
Edit. najpierw sprawdzała na glukometrze, czy można zrobić badanie, później kłucie, godzina czekania, kłucie, kolejna godzina i kolejne kłucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 20:37
Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam, jestem bardzo bardzo zadowolona, zajęcia są super! Nawet mój R się zaczął udzielać, co mu się rzadko zdarza. Dostałam znowu mnóstwo próbek i do tego smoczek
i śliniaczek
skabarka, bento, Gusiak, Sigma, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem już po wizycie i jestem mega szczęśliwa. Moja Lenka waży już 584 grama. Jest cudowna. A usta ma w kształcie serduszka.
agatka196, agniesja, Jastin13, Lady Savage, bento, Staraczka23, Gusiak, Terazsięuda:-), skabarka, Dżuls, .ona., easymum, Anitka201, Misi@, kasig, Wonderland lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny